![]() |
GitsinNe dert kalır nede dertli,dünyada
Merakını dört bir yana sal gitsin Hiç düşünme olsan bile çok darda Kaymağına parmağını çal gitsin Kim kalmış ki ilelebet hayatta Göz yaşını sele suya kat gitsin Gelen gider,birer birer sonuçta Dertlerini sağa sola at gitsin Onurunu servetin say,yıkılma Şerefsize taviz verme it gitsin Akıllı ol uğursuza takılma Çekinmeden rezil rüsvay et gitsin Sev sevindir görmezsede el alem Gönüllere dolu dolu ak gitsin Gün gelir ki yazar seni bir kalem Tek de kalsan meşaleni yak gitsin Tutarsızla ne selamlaş ne tanı Müstehaktır,ot gelmişse çöp gitsin Üzülüpte sakın takma kafanı Riyakardan insan olmaz kop gitsin |
Gitti
Hayatın anlamı kayboldu gitti, Sonsuzluk son buldu ruhumda birden, Anlamadı beni ne gelir elden, Ciğerden bir parça aldı da gitti.. Kafamı kaldırıp bakamıyorum, Bir türlü içimden atamıyorum, Her şey acı geldi, tadamıyorum, Aklımı başımdan aldı da gitti. Mutluluk, anlamsız bir kaç kelime, Başkasına teslim ettim kendi elimle, Zaten lades dedim ben bile bile, Kalbimi kezzapla yıkadı gitti. Hayat yalan, bomboş bir çukur, Kuramadım hayal, kolaysa sen kur, Sen de bendensin birader gel şöyle otur, Üstelik suçladı, suçladı gitti. |
Gitti Ah GittiGitti ah...
*******e hüzünleri serperek. Yaralı bir kuş gibi kanarcasına gitti... Yalvaran gözlerime, elemi pay ederek, Bir kabahatmiş gibi, Kaçarcasına gitti... Gitti ah... Şarkılara bel bağlamak faydasız. Üstüme kapıları kaparcasına gitti... Gecenin geldiğini haber vermeden, hırsız Yaşanmamış bir ömrü, Çalarcasına gitti... Gitti ah... bir nehirdi, Yazmadığım şiirdi. Yüzüme son bir defa Bakarcasına gitti... Gitti ah... Gözyaşları yanaklarımda kaldı. Hayatın perdesini çekercesine gitti... Belki duyulmamış, toz-pembe bir masaldı. Göğsümden yüreğimi, Sökercesine gitti... Gitti ah... Karşılaşmak ömür boyu imkansız. Beni hazanda koyup, bahar dalına gitti... Biliyorum, ne yapsam, ne söylesem anlamsız. Ayrılmıştı dünyamız; Kendi yoluna gitti... Gitti ah... bir mevsimdi, Çizmediğim resimdi. Kalbime bir çiviyi, Çakarcasına gitti... |
Gittiğin YerdeDaha ne kadar uzaklar varsa,
Oralara git,oralarda ka! Daha ne kadar yüksekler varsa, Oralara çık,oralardan seslen! Daha ne kadar güzellikler varsa, Oralara git,güzelliklerle dol. Bütün hasretleri yaşa, Bütün sevgileri kokla. Umutları paylaş, Onunla gül,onunla ağla. Sen lütfen en uzaklara git. Oralarda kalma. Bakışlarımı ver, Avuçlarımı ser... Sözlerimi unut, Yüreğimi kurut... Sen lütfen sevgi yapmaya kalkma Sevgi gelir... Benim seni bulduğum gibi oda seni bulur |
Gittiğin yerde kar vargittiğin yerde kar var ey deli gülüm
üşürsün bak sonra incitirsin yüreğimi hasretinle bırakma ikimizide yaban ellerde ve bunları bile bile gitme gittiğin yerde kar var ey deli gülüm gittin yerde ölüm var gittiğin yerde solmuş çiçekler var burada has bahçen dururken ve arka sokakta misket oynayan çocukların umutların var birde burda duaların, aşkların var kuytularında ve sevmelerin var ömrünün her deminde bu yüzden gitme gittiğin yerde kar var ey deli gülüm gittiğin yerde zulüm var gittiğin yerde acı var dalga dalga çığlıklarım var her adım başında şarkılarında memleket havasıda yok bakma şaşalı insanlarına sen sığamazsın asla onların hayatlarına o kalıplara sıkışmış dar dünyalarına artık ne olur dön bana ve ben.. beklemekteyim hala o son durakta bu yüzden gitme gittiğin yerde kar var ey deli gülüm gittiğin yerde göz yaşlarım var... |
Gittiler"Dönmesin gidenler, dönmesin geri !
Kalmadı ne kurduğum hayallerin, Ne de elimdeki namelerin hiçbir değeri..." Hiç sevilmemişleri, ilk ben sevdim Aşk dilencileriydi, garibandılar. Hepsini zengin ettim, Hepsine bir servet verdim. Sonra gittiler...... Böcekleri, bülbülleri susturup, Beni hayata küstürüp gittiler. Nisan Aylarının rahmetiyle gelenler Hazan mevsimlerinin zahmetiyle gittiler. Deli fırtınalar estirip, Bağrıma taşları bastırıp ta gittiler..... |
GittinVe gittin
Ağlıyorum İnceden derinden bir bebek ağlıyor Ben ağlıyorum Gidiyorsun ha... Utanmadan hayasızca Bir dönüp baksana ardına Neleri gömüyorsun Benim fıtratımda yok bilirsin Öyle şehvetli bir ses misali yok olup gitmek Şiddetle inatla hırsla sevdamı Karınca tepeli bir mezara gömmek Ve gidiyorsun... Bari üçü üç dakika geçseydi Son defa gözlerine dalsaydım Son defa nefesini koklasaydım Seni üç dakika daha Cahilce bağrıma bassaydım... |
Gittin
Gönlüme bırakıp acıyı gittin Görmedin aşkımı bilmedin gittin Yaktığın ateşi söndürdün gittin Öldürdün kalbimi öldürdün bittin. Oysa ne günler düşündüm sana Kurduğum düşleri mahvettin gittin Diyemedim ardından bir gün kalsana Ağzıma sözleri tıktın da gittin. Söz verdin sözünde durmadın gittin Ellere boynumu eğipte gittin Duymadın feryadını yanan kalbimin Yalnız *******e bırakıp gittin. Gittin hayalleri yıkıp ta gittin Gittin *******i yakıp ta gittin Gittin kalbimi de yıkıp ta gittin Gittin beni benden alıp ta gittin. Şimdi *******i seni ararım Yıldızlar arkadaş seni sorarım Habersiz senden nasıl yaşarım Ölürüm, ellerinden bıraktın gittin Ölürüm her gece eridim bittim. |
GittinGittin..Ben arkandan sadece baktım..
Oysa söylenecek o kadar çok şeyim vardı ki.. "Gidersen,iyiye dair ne varsa yitireceğim hepsini.. Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak.. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi.. O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana;konuşamadım.. Gittin.. Gidisini görmemek için gözlerimi kapattım.. Öylesine acıdı ki içim;tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım.. Acım yas olup akmalıydı gözlerimden;ağlayamadım.. Gittin.. Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa.. Tutkum seninle olmaktı,tutkum teninde erimek,tutkum hayati seninle,sadece seninle paylaşmaktı;anlatamadım. Gittin.. Gidisini önlemek için tutmak vardı ellerinden.. Ellerim değil miydi her dokunuşumda seni ürperten? Ürperirdin yine biliyorum.. Bir kez dokunsam,bir kez tutsam ellerini,gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu;tutamadım.. Gittin.. Bir yıkım gibiydi gidisin.. Sen adim adim uzaklaşırken benden,çöküp kaldı bedenim olduğu yere.. Nice terk edilişlere dayanan bu yürek bu sefer yenilmişti.. Bu kadar zayıf değildim ben,kalkmalıydım;kalkamadım.. Gittin.. Oysa geldiğin gün gideceğini biliyordum;hazırdım gidisine.. Kacak zamanları yasıyorduk.. Zaman bitecek ve sen gidecektin.. Bense gidisinin ertesi günü hayatıma kaldığım yerden yeniden başlayacaktım;başlayamadım.. Gittin.. Bir şey söyledin mi giderken? "Kal" dememi istedin mi? Son bir kez "Seni Seviyorum" dedin mi? "Bekle beni,Döneceğim" diye umut verdin mi? Beynim öylesine uğulduyordu k;dayanamadım.. Gittin.. Nereye gittiğin önemli değildi.. Binlerce kilometre uzakta da olsan,iki metre ötemde de fark etmiyordu.. Artık yoktun.. Asil bu düşünce beni felç ediyordu.. Kurtulmalıydım senden,bu yokluk duygusundan kurtulmalıydım;kurtulamadım.. Gittin.. Unutulanların arasına katılmalıydın.. Anıları bir sandığa koyup hayati bir yerinden yakalamalıydım.. Bu aşk noktalanmalıydı,bu sevdadan vazgeçmeliydim;yapamadım.. Gittin.. Bir okyanusun ortasında,tek küreği kaybolmuş sandalda dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim simdi.. Bil ki sevmekten vazgeçmedim seni,bil ki seninle birlikte sevdanı taşıyacağım yüreğimde.. Bil ki seni unutamadım..Kazanç Ortaklığı |
GittinZaten sönüktü benim hayatım,
Heyecan yok idi bitmiş gibiydi, Hepsini sana bir bir anlattım, Hayatıma renk kattın morarttın gittin. Sen yine devam ediyorsun hayata, Eşinle dostunla bol bol kahkaha, Benim işim yine kaldı Allah'a Gözlerimi içinde sararttın gittin. E tamam yine dostum olsaydın, Ne olurdu yanımda kalakalsaydın, Giderken yanına beni alsaydın, Hayatımı iyice kararttın gittin. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.