![]() |
zoruma gidiyor
herkes gülüp gezerken sevdiğiyle el ele göz göze gezerken benim ağlamam zoruma gidiyor herkes sabahı iple çekerken ben sabah olmasın diye yalvarmam yemin ederim ki zoruma gidiyor herkes sevdiğini söylerken ben ayrldım bitti demek ölüm geliyo. |
mavi mavi ölüyorum duyuyor musun,orada mısın yok musun ? bir tek şeyi
unutma ! benim seni sevdigimi hayal gözlüm sen aglayarak,yıkılarak aklıma her geldiginde seni daha çok sevdim hayal gözlüm. bakarsan uzaktayım düşünürsen aklındayım hissedersen kalbindeyim üşüyorsan tenindeyim seviyorsan,ömür boyu seni severim hayal gözlüüümmm,bir hastanın sabahı beklemesi gibi bekliyorum seni GÜLÜM |
Herkesin hayatında birileri olmuştur.
ve benimde oldu. Asla yalan söylemedim. Oldu ve bitti. Şu anda gerçekten çok sevdiğim birisi var. Benim için dünyalar kadar değerli olan biri... Bu şiiri kaldırmamı belkide 10 defa söyledi ama benim nedense hep dalgınlığıma geldi. Unutmuşum. Yukarıda Allah var, yalanım yok... Bugün sevgilim dediğim kişi, hiç sevmediği halde bir şiir yazmış. Şiirin mısralarının ilk harfi, eski çıktığının isminden oluşuyor. Sebebi benim canımı yakmak. Ben onun düşmanı de |
ben hep 17 yaşındayım,
her ayak sesinde ürperirim, demir kapının her açılışında. her türlüsünü tattım acının |
Akdeniz'e açılmalı, sevdamızı bulmalı
Deniz kızını Gitmeli bulutlara, sormalı umutlara Gökçe gülü Ak menekşeyi sökmeli, peri ülkesine ekmeli Sürgün yelleri Büyütelim yakutçuğu, bu nazlı çocuğu Yüreğimizin ışığını |
belki şimdi duyuyorsundur beni ama anlamak istemiyorsundur seni
sevdiğimi duymak istemiyosundur inannamıyosundur ama bana inan ki hayatımda hiç olmadığım kadar aşık oldum o kişi de sensin beni duy lütfen be aşkım benim ve sevgimin değerini ne kadar büyük olduğunu gör be gülüm şimdi sensizim ama biliyorum ki sen geleceksin ve beni sensiz bırakmayacaksın |
Dön geri dön bebeğim
Söyle bebeğim ben sensiz ne eylerim Dön ne olur son bir şans ver Onu da değerlendiremessem çek git Dönme bir daha ama şimdilik Son olsun bir şans ver Sen varken atar kalbim sen yokken ben nasıl yaşarım Dön bebeğim dön ne olur.... |
Rastladım sana bir gece vaktiydi
O an aldın kalbimi O an bağlandım sana O an sevdim seni Ama o an çok kısa sürdü Bir görünüp hemen kayboldun Nerdesin şimdi rüyalarımın prensi Nerdesin şimdi yalan hayatımın |
Bekleyenler İçin
Bir ayak sesi duymayayım Kapıya koşuyorum Gelen sen misin diye Bir siyah saç görmeyeyim Yüreğim burkuluyor Ağlamaklı oluyorum Her şey bana seni hatırlatıyor Gökyüzüne baksam Gözlerinin binlercesini görürüm Bir rüzgar değse yüzüme Ellerini düşünmeden edemem Yaktığım bütün sigaraların dumanları sana benzer Tadı senden gelir Yediğim yemişlerin İçtiğim içkilerin Ve içimdeki bu dayanılmaz sıkıntı Bu emsalsiz hüzün Seni beklediğim içindir Resmine bakamaz oldum |
"İki kalp arasında en kısa yol:
Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:01 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.