![]() |
GittinYoktu sesi ve adı sensizliğin
Ama coktu acısı ve sevgisizliğin Gittin! Herşeyi küçücük yüreğime yükleyip gittin.... Sana emanet ettiğim ne varsa Hepsine ihanet ettin Beni aldanmışlıklar kuyusuna atıp gittin.... Şimdi gittin ya Yokluğun hayatımdaki varlığın haline gelecek biliyorum Peki nasıl gittin benden,seni bende bırakarak, böyle gitmek mi olur? Bi kere kaybetmekle kurtulamayacağım Tekrar tekrar hatırlayacağım halde gittin.... Gittin! Yasadıklarımızın koca bi özetini yüreğime bırakıp gittin... Gittin! Bence kendine yazık ettin... |
Gittin İçimde Kaldı AyrılıkGittin
Ayrılırken buz tutmuş bıyıktı gözlerin Kaçamak ellerimiz komutsuz sallandı Dudaklarımızda sıradan sözcükler Vedalaşmayı bile beceremedik Son bir bakış kaldı arkanda Kalabalığa karışan Her şey düzmece bir dinginliğe gömüldü Gittin. İçimde Yığınlarca kitap kaldı uçuşan Sözcükler beynimin köşelerinden Çıkıp korkuttular *******imi Peşimden geldi gölgeler Aynalara bakamaz oldum Hiçbir oyun avutmadı beni Yaşamıma sığmayan bir şey kaldı İçimde. Kaldı Yeni bir kent işkenceye hazır Ödeşemedim gittiğin mevsimlerle Belleğimi silkeleyip anılardan Tik tak çaldın uzun zaman Alışamadım yarımlığa Düşlerimde intihar tutkuları Sırtımda hançerinin oyduğu boşluk Kaldı. Ayrılık Çoğalarak giriyor günlerime Senden başka kim bilebilir Geçmişin dökümünü yaptığımı Ağır ağır pulsara dönüşürken güneşler Sonbahar hüznüne benziyor pencerede Artık konuk beklemeyen gözlerim Sayfalar da bitti ışık da her yanı kapladı |
Gittin Senseni kaybetmeyecekmiş gibi alamadım adresini
mutlu resimlere imreniyorum çekemedim resmini delirdim ben dağlara taşlara yazamadım ismini omzunu alıpta gittin * yollardayım desen sokaklarda beklerim seni geçen zamanın freni yok dinlemedin sözlerimi tam ikiye ayırdın sende bulamadan kendimi rezil ettinde gittin * hasret yaralarımı sarmadan tuz bastın hüzün dolu gözyaşlarıma yaşlar kattın umutlarım yaşlanırken beni anılara sattın hoşçakal demeden gittin * unuturum dersem aman sakın inanma bıraktım kısmetlerimi yorgun zamana dualarımı dizilerle gönderiyorum tanrıma farkında değilsin yıktın da gittin |
Gittin yaGittin ya
Her zaman ellerim üşürdü Şimdi yüreğim üşüyor.. Gittin ya... Ben şimdi ne yapacağım kendimle...? |
Gittin...
Gittin... Ben, arkandan sadece baktım. Oysa; söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... "Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana. Konuşamadım... Gittin... Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdıki içim, tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akmalıydı gözlerimden. Ağlayamadım... Gittin... Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa Tutkum seninle olmaktı, tutkum teninde erimek, tutkum hayatı seninle sadece paylaşmaktı. Anlatamadım... Gittin... Gidişini önlemek için tutmak vardı ellerinden Ellerim değil miydi her dokunuşumda seni ürperten? Ürperdin yine biliyorum. Bir kez dokunsam, bir kez tutsam ellerini Gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu. Tutamadım. Gittin... Bir yıkım gibiydi gidişin Sen adım adım uzaklaşırken benden Çöküp kaldı bedenim olduğu yere Nice terk edişlere dayanan yürek bu kez yenilmişti Bu kadar zayıf değildim ben kalkmalıydım. Kalkamadım... Gittin... Oysa geldiğin gün gideceğini biliyordum Hazırdım gidişine, Kaçak zamanları yaşıyorduk Zaman bitecek ve sen gidecektin Bense, gidişinin ertesi günü Hayatıma kaldığım yerden yeniden başlayacaktım. Başlayamadım... Gittin... Bir şey söyledin mi giderken? "Kal" dememi istedin mi? Son bir kez "seni seviyorum" dedin mi? "Bekle beni döneceğim" diye umut verdin mi? Beynim öylesine uğulduyorduki. Duyamadım... Gittin... Nereye gittiğin önemli değildi Binlerce kilometre uzakta da olsan, iki metre ötemde de farketmiyordu. Artık yoktun ve asıl bu düşünce beni felç ediyordu. Kurtulmalıydım senden, bu yokluk duygusundan kurtulmalıydım. Kurtulamadım... Gittin... Unutulanların arasına katılmalıydım Anıları bir sandığa koyup hayatı bir yerinden yakalamalıydım. Bu aşk noktalanmalıydı, bu sevdadan vazgeçmeliydim. Yapamadım... Gittin... Bir okyanusun ortasında tek küreği kaybolmuş sandalda Dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim şimdi. Bil ki; sevmekten vazgeçmedim seni, Bil ki; seninle birlikte sevdanı da taşıyacağım yüreğimde, Bil ki; seni Unutamadım... |
GizRuhuma geçirdiğin esrarlı perde
Kırıştı, kıvrıldı, aktı yüreğime Yüreğim soldu aklım nerde Aklımda eridi karıştı yüreğime |
Gıza Bak HeleBöyledir kısrağın deli çağları
Çalmadan oynuyo kıza bak hele Ben yarattım diyo alçak dağları Kafirin verdiği poza bak hele Bilmem neyin nesi kimin sıpası Çözüldü göynümün katmerli pası Göğüs göğüs değil füze rampası Şafak mı söküyo yüze bak hele Ten değil mübarek akrın sıcağı Koynuna girenin söndü ocağı Bir kalçayı seyret bir de bacağı Tornada çekilmiş dize bak hele Üst yanı Asyalı alt yanı Frenk Her adım atış bir başka ahenk Ela mı bela mı bilmem ki ne renk Şu cellat bakışlı göze bak hele Dedi ki "Nasibim senmişsin meğer On bin kez maşallah demeden eğer; Koklarsan solarım, nazarın değer" Ağzından yel alsın söze bak hele Dedim ki; "Ne olur tenhaya gidek, Gidek de feleği perişan edek" "Say" dedi "o hade saçımı tek tek" Haspanın ettiği naza bak hele Görenler altını ıslatmış derler Yatağı göl etti döktüğüm terler Yetişin; yanıyo bastığı yerler Giderken koyduğu ize bak hele |
Gizemli Aşk
Memleket kokusuna hasret bir göçmen gibi sana hasretim, Aldığım nefes kadar gerçeksin, sanki elimi uzatsam sana dokunacak gibiyim, Ama ne var ki, aramıza okyanusların sığabileceği kadar da uzak... Kalp atışlarımı yavaşlatan, sonu gelmeyen özlem dolu *******im, Ruhumda saklı, özgürlüğünü geri isteyen bir başka ben daha, Hayalinin bakışlarında tutsak. Kısıtlı saatlerde kaybedip kullanmaya fırsat bulamadığım sözlerim, İçimi kemiren yarınını göremediğim düşlerim, Bir gün ya vakitsizce karşımıza çıkarsa diye korktuğum, seni benden, beni senden ayıracak o son durak. Belki kaparım gözlerimi, kalbime hapsedip bütün herşeyini, Aşkının içimde çıkarttığı yangınla saman alevi gibi tutuşarak. Ben yine sana aşık, yine sana hükümlü, yine sana sevdalı, Tek şahidim, seni ararken eskittiğim bizim sokağın taş kaldırımları, Gözlerimde intihara hazır gözyaşları. İşte yine canımı acıtıyor, senin bu gizemli hallerin, Yine de sana sitem etmem, giderim, Kendime küskün, susarak... |
Gizemli SevdaÇok güzel gördüm, ama sen çok başkasın
Sana yaklaşmak ürkütüyor beni, sen çok havalısın Yürüyüşün bile bir başka, rüya gibi bir kadınsın İsterdim ki benim adımda senle yazılıp anılsın O kadar güzelsin ki karşında dilim kilitlendi Gülüşün, tavrın, endamın beni çok etkiledi İlk defa bir kadının yanında bacaklarım titredi İsterdim ki benim adımda senle yazılıp anılsın Adını düşürmem dilimden hep anarım Seni başkalarıyla görünce hep içime atarım Bana bir fırsat daha vermezsen daha çok yanarım İsterdim ki benim adımda senle yazılıp anılsın Bizi açık öğretim sınavları tanıştırdı Bizi benim geçtiğim , senin kaldığın ders yaklaştırdı Bizi senin maymun iştahlı olman uzaklaştırdı İsterdim ki benim adımda senle yazılıp anılsın İsterim ki sende beni böyle anasın Dilerim Tanrıdan sende benim gibi yanasın Neyleyim benim olmayacaksan dünya hep yansın İsterdim ki benim adımda senle yazılıp anılsın |
Gizemli Sır Unutursan?
Beni, unutursan... Tüm yıldızları, kopar... Gökyüzünden... Dur de, yağmurlara... Adını kimselere, söylemem... Bir sır gibi saklarım, yüreğimde... Melek, yüzlüm, bir tanem... Eğer bir gün... Beni, unutursan... Gözlerini çıkar, yuvalarından... Gözbebeklerini, bana ver... Bir ah, çek, derinden... Adını kimselere, söylemem... Bir sır gibi saklarım, yüreğimde... Kara gözlüm bir tanem... Eğer bir gün. Beni, unutursan. Denizleri, al, avuçlarına... Savur, gökyüzüne... Dur, de rüzgârlara... Adını, kimselere, söylemem... Bir sır gibi saklarım, yüreğimde... Benim, nazlım, bir tanem... Eğer bir gün... Beni, unutursan... Gözyaşlarımı, silme, öyle, kalsın... Bu sevda, bitti... Kader, utansın... Adını kimselere, söylemem... Bir sır gibi saklarım, yüreğimde... Tatlı, sözlüm, bir tanem... Eğer bir gün... Beni, unutursan... Gizlice, mezarıma gel... Bir, avuç, toprağımı al... Bir fatiha oku, ruhuma ne, olursun... Adını kimselere, söylemem... Bir sır gibi saklarım, yüreğimde... Gülen, yüzlüm, bir tanem... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.