![]() |
mektubun geldi arkadaşım
haziran da geldi şimdi sen, denizi de yazmışsındır beni beter edeceksin ya martılarını ve simidini İstanbul'un göznurum suyun çiçeğe çimene yürüdüğü bir mevsimde bana umudu yazmana ne hacet hadi biraz şehrin şarkısından ve arkadaşlarından bahset mektubun geldi arkadaşım haziran da geldi gönderdiğin gibi duruyorum burada hiç ağlama ağlamak yakışmıyor haziranda adama iyi yanları da yok değil ama bak erken kalkıyorum mese |
Elİmde Degİl Kİ Senİ Unutamiyorum
Sensİz Yapamiyorum Resmİnle Agliyorum Sensİzlİk HİÇte Kolay Degİl Senİ Senİnle YaŞama İstİyorum Sevgİlİm.. |
bu şiir sanadır iyi dinle.
benim ve bana ait ne varsa, ve ne varsa yalan yanlış, yaşadığım herşey ama herşey , yüzleşecek bu mısralarda. bugün haber aldım senden. defalarca çarpıp nefretin kapılarını, sokaklara vurdum kendimi. serseri kaldırımlar ayağıma dolaştı. yalanlarla soğuttum yüreğimi. kahrettim,kan kustum,ama hep sustum. bilirmisin? kaç kere seni düşünüp gizli gizli ağladım. sanki celladı olmuştun hayallerimin. umutlarımın katili, ve genç bir ömrün acımasız azraili. |
Sonbahar anısına
Ey yağmur gözlüm Beni boynu bükük koyuşun Bir sonbahar akşamı olsun Bir sonbahar akşamı dokunsun Yüreğime yalnızlığın eli Kirpiklerim ıslansın Yaşlar avuçlarıma sığmasın Avuç dolusu ağlayamıyorsam Ve akmıyorsa kaldırımlara selim Sevgimden şüphe ederim Ey yağmur gözlüm Beni boynu bükük koyuşun Bir sonbahar akşamı olsun Ve her sonbahar akşamı Sen kaçarken yağmurdan Yanağına bende unuttuğun Birkaç damla yaşım dokunsun Ey yağmur gözlüm Beni boynu bükük koy |
GÖzlerİm GÖzlerİnde KaybolmuŞ
Kalbİm Sevgİnİ Beklemekten HarabolmuŞ Edenİm Sensİzlİkten MahfolmuŞ Ne Verdİnkİ Bana Ne İstİyorsun Yillarca Bekledİm Yetmedİ Hasretİne Hasretİmİ Ekledİm Bİtmedİ Şu Yalan DÜnyada Sensİz YÜzÜm GÜlmedİ Ne Verdİnkİ Bana Ne Beklİyorsun Bİr GÜlÜŞÜn Bİr BakiŞin Yeterdİ UĞruna Can Vermeye DeĞerdİ Feda Edebİleceklerİme Aklin Hayalİn Ermezdİ Ne Verdİnkİ Bana Ne Beklİyorsun Senden Sadece Sevgİnİ İstedİm Benİ Yanlizliklara BoĞduĞun Karanlik *******de B |
Değişir yönü rüzgarın
Solar ansızın yapraklar; Şaşırır yolunu denizde gemi Boşuna bir liman arar; Gülüşü bir yabancının Çalmıştır senden sevdiğini; İçinde biriken zehir Sadece kendini öldürecektir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk, iki kişiliktir. Bir anı bile kalmamıştır ******* boyu sevişmelerden Binlerce yıl uzaktadır Binlerce kez dokunduğun ten; Yazabileceğin şiirler |
Çok sevdim bir zamanlar, seviyorum yine de
Alıp başımı gitmeyi yollar boyunca Seyretmek bir bozkır akşamını camından bir otobüsün Masal şehirlerini geçerken hızla Çok sevdim bir zamanlar, seviyorum yine de Ürpertili, sımsıcak tenini kadınların Salmak serin sulara gövdemi Düşüp gitmek ardına şiirin ve aşkın Çok sevdim bir zamanlar, seviyorum yine de Varolduğumu düşünmeyi, ürpererek.. Karanlık bir odada küçük bir çocuk gibi Yağmurdan ve yalnızlıktan ürper |
En acı duyguyu öğrendi gönlüm
İnsanı en çok üzen dostu oluyor Vefalı olanlara yok benim sözüm Vefasız olan çok can yakıyor Çevremde bir tek dost göremiyorum Neden tüm dostlarım beni terk etti Tam dost buldum derken yanılıyorum Gerçek dost olan böyle terk edermiydi Dost bulamamak içimde bir yara oldu Gün geçtikçe yaram daha da büyüyor Sevinin tüm umutlarım bir bir soldu Sevinin bu dost DOSTSUZ ÖLÜYOR............... |
seni seviyorum diyorum zamanı gelince diemiyorum o masum gülüşüne
doyamıyorum ruhunun güzelliği bedenine yansıyor.kalbinin güzelliği etrafa dağılıyor benim senin sevdiğimi biliyormusun diyecek cesaretim kalmadı çünkü benim yüzünden canın acısın istemiyorumm.. |
İNSANI İKİ ŞEY ÖLDÜRÜRMÜŞ...
birincisi: sevmediği insanın silahından gelen mermi ikincisi: sevdiği insandan gelmeyen ilgi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:00 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.