![]() |
aşk bitti.
elimden sanki minik bir balık kayıp gitti. aşk bitti. içimden sanki bir şeyler kopup gitti. aşk hiç biter mi? hiç bir şey olmamış gibi boşlukta kaybolup gider mi? aşk hiç biter mi? aşk hiç biter mi? kalır adımızla bir sokak duvarında, bir ağaç kavuğunda, bir takvim kenarında, kalır bir çiçekte bir defter arasında, bir tırnak yarasında, bir dolmuş sırasında, kalır bir odada, bir yastık oyasında, bir mum ışığında, bir yer yatağında, aşk hiç biter mi? aşk hiç biter mi? |
Sonu olmayan bir yoldayım
Tek başıma etraf karanlık Gidiyorum hiç durmadan Kaybettiğim aşkımı arıyorum Gittikçe uzuyor yollar Uzadıkça darlaşıyor yollar Karabulutlar çöküyor üstüme Yağmurlar yağıyor üstüme Gidyorum bilmediğim uzaklara Uzaklardan bir ses duyuyorum Adım adım yaklaştığımı hissediyorum Ama sanamı, sanamı hiç Bilmiyorum... |
Bir sen değilsin oralada yalnız kalan
Bİr unudumuz bir hayalimiz vardı senle Bir gecelik değilsin bir seneliksin Bende asırlar gibi geçmek bilmeyen Bir sene Hani bir saat zor geliyordu ya Senden ayrı kalınca Bir sene nasıl geçerki Sen yanımda olmayınca Bir sen değilsin benden ayrılan Bir hayalimiz vardı O da kayboldu senle... |
bir mutluluk doğuyordu içimizde
oda karanlığa gömüldü senle hani vardıya hayallerimiz tıpkı bir kutuya benzeyecekti evimiz penceresi ufacık ama aydınlığı büyük olan evimiz hani mutlulukla dolu olacaktı içi başka bişey blmeyen hani şu ağlayan gözler ağlamayacaktı ya........... |
ağlamak
güzel şeydir gözyaşını silecek birisi varsa ağla göz bebeğim zaten ağlamaya doymadın ki sen |
ben seni unutmak için sevseydim
adını kalbime değil güneş çıktığı zaman kaybolacak olan buğulu camlara yazardım seni uzaktan sevmeyi sana bakmadan görmeyi sesini duymadan dinlemeyi gözyaşlarımla gülmeyi kavuşmak için sabretmeyi öğrendim ama sensiz yaşamayı asla seni unutmayı asla... |
Sahipken sevgiye hep yanında olacakmış gibi hoyratça harcamışsındır.
Kaybettiğinde ise heran yanında olacağına inanmakla ne büyük yanlış yaptığını anlarsın. Her kayıp bir derstir alman gereken... |
karşılıksız bir aşka kurban ettin kendini
ama olsun tohumuna paramı verdim sevdanın bir defa tövbe eder tövbemi bozar yine severim hen bir sen mi varsın dünyada isimlerin ne önemi var ha sen olmuşsun ha bi başkası her aşkın bitiminde hüzünlü bir sonbahar yaşarım sanma yine yeşerir umutlarım yeni bir kalbe taze sevda tohumlarını ekerim yine severim... |
dünyamı karartın canımdan can aldın aşkın adı batsın bırak
yüreğimde kalsın SEN ORADA NEFRETİMLE YANASIN...! |
Herkes yanlızdır ama yanlız oldukların bilmezler...! ferhat yavuz
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.