![]() |
boşuna hayellerle avuttum kendimi.
biliyorum dönmeyecek geri. o çoktan unutu aşkımı beni. biliyorum dönmeyecek geri. ah istanbul istanbul. sende Allah'ından bul. aldın yari elimden. aradığın belayı bul istanbul. |
Gecenin üzerime bıraktığı bir ağırlık
Neden bu ağırlık bilemiyorum Yoksa bu şehirden ayrıldığının akşamımı !... Gece alacakaranlık Sanki gözlerine kıskanırcasına simsiyaha bürünmüş Yıldızlar bu gece bir başka Sanki onlarda anladı gittini Onlarda bu gece biraz daha Sönük ışıldıyorlar Ay ay ' da sanki sana kırılmış gibi Sevginden gece küs yatıyor Bide beni düşün Ben sensiz nasıl yaşıyorum ACABA |
Susan Dİlİmİn SÖzÜ Yanan Kalbİmİn Sesİsİn Soluksuz Bedenİmİn Nefesİ
GÖrmeyen GÖzÜmÜn Rengİsİn Olurda Bİr GÜn ÖlÜrsem Şunu Bİl Tabutun İÇİnde Ben Bedenİmİn ÜstÜnde Kefen Benİm İÇİmde De Sen Olacaksin Bİtanem Sen Sen |
GÜl BahÇesİnde GeÇsede ÖmrÜm Sesİn ÜstÜne GÜl Koklamam GÜlÜm Senİ
Koklamak Bana Olsada ÖlÜm UĞrunda Ölmeye DeĞersİn GÜlÜm |
Sabahları uyandığımda,sabahın o sessizliğinde kendimi yapayalnız
hissediyorum.Kendime gelmek için bana senin gözlerini hatırlatan su ile yüzümü yıkıyorum.Su o kadar berrak ve soğuk ki beni anında ayıltıyor.Birden üşüyorum ve ısınmak için aynı sen olan güneşin doğmasını bekliyorum.Nihayet güneş ortaya çıkıyor ona baktığımda seni görüyorum ve içim ısınıyor.Tam sandalye'ye otururken birden senin sesini duyuyorum.Yani ağaçlarda cıvıl cıvıl öten bülbülleri,artık kendimi daha iyi hissediyorum. |
Gözlerin
Çok Güzel Yıldızlar Gibi... |
Hep Sen Vardin Kalbİmİn En Yarali DerİnlİĞİnde
Senİn GÖzlerİn Parliyordu Hep GÖz Bebeklerİmde Bİr De Sana Senİ SevdİĞİmİ SÖyleyemedİĞİm Vardi O İlk GÖz GÖze GeldİĞİmİzde Ama Artik SÖyleyebİlyorum KarŞinda Olmadan Tabİİ Neden Dİye Soracaksin KarŞimda SÖyleyemedİĞİnİ Tek Bİr CÜmle AÇiklar İnan Bunu Sana -*-gÖzlerİn GÖzlerİme DeĞse Felaket Olur-*- |
SEN'i anlatmaya kelimeler yetmez.SEN deyince;bende beyin durur,kalp
atışı hızlanır,kan damardan hızlı akar.Ama bir o kadarda bu beden sakin olur.Çünkü SEN varsındır bende,bende yasayan SEN'sindir.SEN herşeyimsin benim.İyiliğim,kötülüğüm,hastalığım,rahatlıgım Aslına bakarsan SEN anlatılmayacak şeysin.Hiç kimseye anlatımayan,Bende ise düşündüğümde bütün insanlıktan farklı olan.SEN'i SEVİYORUM ve SANA AŞIĞIM.Bunu bende yaratan SEN'sin.SEN özelsin,SEN birtanesin.Gündüz güneş gece ay... |
Sen hayata ne verirsen hayat sana senin verdiğini geri verir.
Ben hayata ne verdimki;hayat bana ummadığım seni verdi. |
Sen Başını Alıp Gideli
sen başını alıp gittin gideli esrarlı bir kentte yürümekteyim mendil sallayalı ölümün eli sisli bir örtüye bürünmekteyim uzanıp boşluğa bir çınar gibi seni en uzakta aramaktayım çınarın altında bir pınar gibi her saat her dakka ağlamaktayım sen benim derdimsin yorgunluğumsun bir fırtına sonrası durgunluğumsun öksüzlüğüm fakirliğim olgunluğumsun ben çölde kalmış vaha sense suyumsun |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.