![]() |
Alemlere Rahmet
Hz. Muhammet Alemlere Rahmet son peygamber, İslam muzaffer, İslam baki kalana kadar son nefer, Deseler ki zalimlere ve küfre karşı sefer var, sefer, Hz. Muhammet Alemlere Rahmet son peygamber... Yusuf Önder Bahçeci |
Alemlere Rahmet...
O yüce peygambere, ne eziyetler etmişler, Hâlbuki O Alemlere Rahmet bilememişler, Allah'ın Resulüne, ne büyük sahir demişler, O yüce peygambere, ne eziyetler etmişler. O'nun bir işaretiyle ay tam ikiye bölünürdü, Mübarek siması dolunaydı nurlu görünürdü, Peygamberlik geldiğinde örtüye bürünürdü, O yüce peygambere, ne eziyetler etmişler. Amcası bile ona ne amansız bir düşmandı, Onu hakkıyla tanıyanlar yaptığına pişmandı, O cihanı tenvir eden di, cihanı aydınlatan dı, O yüce peygambere, ne eziyetler etmişler.... Yusuf Önder Bahçeci |
Alemlerin Serveri...
O Alemlerin Serveri nesli Efendi, O İmanlı gönüller, bendidir bendi, Allah'ın dostları, iyi atar kemendi, O Alemlerin Serveri nesli Efendi, Kâlbin sevgisiyle, dolup taşmalı, Masivayı bırakıp ta ona koşmalı, Allah Allah, deyip deyip çoşmalı, O İmanlı gönüller, bendidir bendi. O gül yüzünü görenler, mest olur, Kâlbindeki gam keder izale olur, Ne kadar derdi varsa, son bulur, O İmanlı gönüller, bendidir bendi... Yusuf Önder Bahçeci |
Alıcı Kuşların Ömrü Az Olur
Alıcı kuşların ömrü hep az olur, Onları da bilirsin, avcılar vurur, Herkes herkese ettiğini bulur, Alıcı kuşların ömrü hep az olur. Gel sen zalim olma be alim ol, Üniversite oku amma adam ol, Anlamıyorum ne sağ ne de sol, Alıcı kuşların ömrü hep az olur. Eşşekler yükü, kitaplar okunur, Kitap okunur amma ne bulunur, Hikmet, müminin yitiği bulunur, Alıcı kuşların ömrü hep az olur. Benim sözlerimi bilenler biliyor, Herkes aya, biz de yaya gidiyor, Sade okumakla da iş bitmiyor, Alıcı kuşların ömrü hep az olur. Yusuf Önder Bahçeci |
Allah'a Dayanırsın...
Engerek yılanı gibi sokarlar, birşey yapamazsın, Kâlbinde imanın var imanın yanlışa sapamazsın, Her tarafın düşman olsa da, Allah'ına dayanırsın, Engerek yılanı gibi sokarlar, birşey yapamazsın, Kapkaçcı kapkaç yaparken, araba altında kalır, Bir bakarsın ki travestiler travestilerce doğranır, Sanarsın ki hırsızın arsızın yaptığı yanınamı kalır, Kâlbinde imanın var imanın yanlışa sapamazsın... Yusuf Önder Bahçeci |
Allah'a Eğil...
Şiirler yazarsın o da biter, Sevdiğin gözünde tüter, Kâlbinde ki sevdan yiter, Şiirler yazarsın o da biter. Hani ya sevdiğim dersin, Kaderin tokadını yersin, Sessiz sessiz inilersin, Şiirler yazarsın o da biter. Senin bildiğin gibi değil, Dünya vefalı değil değil, Seni Yaratan Allah'a eğil, Şiirler yazarsın o da biter... |
Allah'a Kul Olan Kullar Kardeşim
Allah sevgisi ile kalbim yanıyor, Sade Allah'mı Peygamber diyor, Benim deli gönlüm söz dinlemiyor, Allah'a kul olan kullar kardeşim. Allah'a kul olan kullar kardeşim, Peygamber Ümmeti olur kardeşim, Sade Dünya değil, Ukba kardeşim, Allah'a kul olan kullar kardeşim. Allah için birbirini sevenler nerde, Artık gözün iyi görür gider de perde, Sana hep sorarlar, sorar mahşerde, Allah'a kul olan kullar kardeşim... Yusuf Önder Bahçeci |
Allah'a Yalvarıyorum
Keşke seni hiç görmese, Hiç tanımasaydım. Sevdim kavuşamadım, Ayrıldım unutamadım. Unut diyenlere düşman oldum, Unut diyenlerle yollarımı ayırdım, Unut diyenlerle selamı kestim. Aradan uzun yıllar geçti, Şimdi seni unutmak için, Allah'a yalvarıyorum, Ama unutturmuyor, Ben ne yapayım. Sevdim kavuşamadım, Ayrıldım unutamadım, Şimdi bir kızım oldu, Senin adını koydum..... |
Allah'ım Acıdı...
Resmini elime alıp saatlerce baktım, O güzel gözlerine ağıtlar yaktım, Az daha kendi cânımı alacaktım, Allahım çok acıdı, acıdı bana. Ne yapayım elimde değil seni sevmemek, O güzel gözlerini düşünmemek, Ben seni nasıl sevdim, boynumda ilmek, Allahım çok acıdı, acıdı bana. Yusuf Önder Bahçeci |
Allah'ım Bana Yeter
Dünya malı için rezil rüsvay olamam, Allah'ı bulmuşum ben onu bırakmam, Kusura bakmasınlar ondan ayrılmam, Allah'ım bana yeter ne güzel vekil. Ben Allah'ın aşkıyla yanar, dönerim, Adıyla beraber Peygamber derim, Kalbimdedir ikisi de böyle söylerim, Allah'ım bana yeter ne güzel vekil. Benim şiirlerim hep böyle karışıkdır, Gönül onu sever bunu bil ona aşıktır, Başka güzel görmez Allah'a aşıktır, Allah'ım bana yeter ne güzel vekil. O beni seviyorsa kimse sevmesin, Bana Kulum desin başka demesin, İsterse Dünya'da birşey vermesin, Allah'ım bana yeter ne güzel vekil.... Yusuf Önder Bahçeci |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.