![]() |
Başlık-25.1.2004
tek kelimedir sızım: -ötesi ondan doğan milyonlarca cümle- ıssızım Savaş Aslan |
Başlık// 2003
öğreniyorum ilk gibi penceresinde odamın bir yanımız özgür bir yanımız yarım, kar ve güneş... akıyor camlardan zaman dönüşüyor aklımız bekliyoruz bakalım Savaş Aslan |
Başlık:
AYNA siz var ya siz beş para etmezsiniz! korkaksınız rezilsiniz sefilsiniz ve kişiliksiz ve karaktersiz eskiden size 'akrep gibisin be kardeşim...' demişti ya Nazım usta bugün olsa iki satır yazıp kırardı kalemini hiç düşüncesiz: siz var ya siz ********siniz 2.6.2005 Savaş Aslan |
Başlık: 1.1.2003
bir şey bıraktım size kaburgalarınızın altına bir şey, bir şey istedim sizden alnınızdaki çizgilerden bir şey, dar kapılardan bahçelere aynalardan kendime odalardan size yürümek, insanlar; yaşarken yapabildiğim tek şey Savaş Aslan |
Başlık: 1.12.2003
ardı ardına yıkılıyor günler sabahı seyredemeden gece çöküyor geceyi yaşayamadan şafak söküyor ardı ardına dizilip çıkıyorlar binalarından ardı ardına dönüyorlar yaşamışlar gibi Savaş Aslan |
Başlık: 1.4.2000/Diyalektik
aşılacak gösterişli orduları tarihin gidilecek o günlere, çizilecek yine yeni rotaları devrimlerin kalınmayacak o günde de gittiğimiz her yer gideceğimizin başlangıcı olacak, yenildiğimiz her yer yaşadığımızın kanıtı Savaş Aslan |
Başlık: 1.6.2001
dağıtıldı sanılan her yürüyüş daha sıkı toplanır oysa, yumruklarında işçilerin; yani yüreklerinde devrimcilerin Savaş Aslan |
Başlık: 1.9.2002
aklı yeryüzüyle sevişmeli insanın; çıplak ayaklarıyla bir ırmağı geçer gibi kıvrımlarının arasından geçmeli zamanın aklı yeryüzüyle sevişmeli insanın; tutkulu bir hayvan gibi saldırarak avına bazen bazen sessizleşerek ağaçtaki erdem gibi ansızın Savaş Aslan |
Başlık: 10.2.2001
mevsimlerden şiirdi aylardan şair, saat yüzüncü satırı on kelime geçiyordu ki kalem bitti ve şiir şairi terk etti Savaş Aslan |
Başlık: 10.3.1995
beş ayna vardı birisi ilk birisi ötekiler birisi son hepsinde gördüm kendimi hepsi ben değildim ama ilkinde içimdeki ben'dim ötekilerde maskeler giyinmiştim sonuncuda hiçbir şeydim kırdım sonuncuyla ötekileri maskelerim devrildi şimdi içimdeki ben'im şimdi herşeyim Savaş Aslan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.