![]() |
Q Aşk için cığlıklarım...
Gönülden diledim sevdigim! ! s Güller biriktirdim sevinç dolusu Seviyorum diye gittim uzaklara Gidişim yangındı bana kalan! ! s Her bakışımda senden bir hatıra Yaşıyorsam tüm umudlarımla...! Bir umud diledim haktan bana Sıla biriktirdim demetlerden sana Fesleyen *******den güllere düşüm Diledim dileklerin en güzelini Seviyorum diye yaktım yüregimi Islak gözlerde özüm&yüregim Hatırla beni bıraktıgın yerdeyim! Carelerin baş ucunda umudlarım Hala taşıyorum seninle cıglıklarım Yazıyorum yoklugunda umudsuzlugumu...! Seviyorum ben umudu ve dilekleri Yaşıyorum aşk denilen yoklugu! ! Gönülden sevgili güllerin en güzeli Dile yüreginde bil seni sevdigimi! ... |
Sana Varışlarımda...
Rüzğaralara ektim umutlarımın tohumunu Sana yazıyorum icimdeki bütün duygularımı Yürüyorum vardıgım yamaca Yanımda yürümeye deger kimse yok Bu kalabalıgın icinde neden yalnızız Martılar takılmış vapura Bir tutam susam bir parca balık Ne kadar tatlı Bakışlarımda karanlık var Gülümseyişim martılara Ayrılık saati akşamın dokuzunda Arda kalan yarasa cıglıklarında Sürülerle dolaşan yagmacılar Korkuyorum birden bire Issız boşalmış dar kaldırımlar Seni düşünüyorum soruyorum nerde Aldırırmısın beni benim gibi Vuruyorum adımlarımı Sana varışlarımda… |
Sanat'''oldu...
kayıp yıllardan gelip,umudun bittigi yerde yenileri yeşertmekti yaşam belkide,tebeşir kokan okul sıralarındaki cocukluğum geldi aklıma,hocam bir kaktüs cizmişti biz gülmüştük,hocamın beş kardeşinden sonra sanat denilen şey aklımda noktalardan öte virgüller oluşmuştu,babamın her cümlesinde sevgi sanattan gelir derdi,o eski cınar adamı,gezmişti tüm yurdu,yudum yudum anlatışında,sevdim hikayeleri resimleri bakan dünya gözlerini,hep demişti bu gün kendin için ne ögrendin? ? bu gün öğrenmeliydim babam için, geçmişte yaşanmış tarihim içim,yaşadığım güzel dünyanın yüzleri için ögrenmeliydim iliklerimdeki yaşamım için,ögreniyorum her gün kendim için birilerini mutlu etmek degil benimkisi,mutlu olmak için bir cok sebeblerim oldugu için seviyorum,bu dünya insanlarını,kötü de olsa iyide olsa yaşanacak bir ömür bizimki isteyene yüregimiz ortada,bazen kimi şarkılar bazen kimi sözçükler,yaşanmış bir bedeli var bizlere anlatılan,umulmadık bir zamanlarda öyle durgunlaşıyorumki,iliklerimde eski bir aşk sesleniyor bana dogru,kaybedilenler arkamda kendi gerçegimi aramak zorda olsa bakıyorum gelip giden yaşamlara,istedigim el ele sınırı olmayan bir dünya,istedigim cıkarların arada kalmadıgı samimi bir dünya,belki cok istiyorum ama,kimsenin inançını kimsenin lisanını degil benim ki,aşk ı istiyorum durulmuş dalgalarda bir yudum suyla bir dilim ekmekle ne kadar mutlu oldugumu görmelerini istiyorum,binemedigim zaman denilen duragımda,umarsızca sevginin sadakatlerini umuyorum tüm insanlara,sevmek gibi geliyor her dokundugum her konuştugum,sevmek tatında geliyor yüregime baktıgım yüzler baktıgım aynalar,caresizlik umuyor sanki dünya insanlarına,bazen zor diyoruz bezen alay gerçekten hep kaçıyoruz,öyle zamansız geçen yıllarda boş ve avere geçen günlerde durgunlugum dalgalardan öte bulutsu gelir bana,umulmadık mavilerde seviyorum sebebsiz bile olsa, bir cok sebebim olmalı yaşama... |
Sebepsiz Seviyorum...
Ay *******im,yalnız,üşüyorum, Beyaza inat seviyorum seni, Sorgusuz derinden iniyorum kıyılara, Yanğın yeri bedenim,kacıyorum, Yıllardır bekledigim yetmezmi? Baharı yaşıyorum,yapragın torultularında, Düşlerim soguk,sensiz bu diyarda, Dilek'ler tutuyorum,defalarca, Şimdi yoksun,yağmurlarımda, Göz yaşları gibi,yitiyorum yollarda! ! Sebesiz seviyorum,maviliğini... |
Selam olsun...
Mor ve beyaz Karışmış renkler İçinde olmayan sevinç Yeşiller içinde Rüzgarı bekliyor Gidişinde seviçler Ardında bıraktıgı anıları Yaşattıgı düşlere Sürüklüyor adımları Durmayan zamana Gelip gecen insanlar Zindan gününden Umursamıyor gidişini İçinde güllerin dikeni Varlıgını taşıyor kalbinde Sızı ve sızıntılarında Mutlu bir dünya umar Gidiyor bir fani durdurun Sonuna gidiyor dost bu Gitme! ! kal! ! güle güle dost Acık olsun yolun git Unutma bizi dost selam olsun Bizler de faniyiz bekle Geliriz bir gün elbet dost Selam olsun... |
Seni Seviyorum...
Dizelerde aklım sen varsın Zaman siler dersem silemem Yarın başlar dersem durulmuyor icim Bir durak var yüregimde beklerken Sürüklüyor beni masallara cocukca Anlatılmayan şarkılarım var sana Bir gün sen gelirsen yamacıma Şiirleri senin icin yazıyor olacagım Bıraktıgın durakta bekliyor olacagım Sokaklarda hayallerim yanlızda olsa Ruhum istanbul da martılarla yanında Yan yana düşler bulutlu bir akşamda Yürüyorum hasretin kıyısına bir ben Birde unutamadıgım senler varsın Sana takıldım durağımda seviyorum Biliyorum cocuğum yokluğunda Binmeliyim eve giden araca Hanilerim olmadı korkularımda Nasıl giderim ben sensiz uzaklara SeNi SeViYoRuM... |
Senin için...!
senin için sensizligimde herşeyden öte düşlerimdeki için dualar et benim için yarım kalbim sensizligin beklerim gelecegin günü sevdigim...! |
Seslenen Umut...
Durulmuş denizde bir gemi Rotası yok bilinmezliğe Gidiyorum sevdigime dogru Umut ve sevgi dolu Bekleyenim varmıdır! ! ? Layık olucak bu sevgiye... |
Sevdigim...
Dinmeyen bir sızı yüregimin derininde Susmayan bir ana var sokagımın köşesinde Gülmeyen bir cocuk sesizligimde Bitmeyen rüyalarım yastıgımın içinde Durmuyor yüregim carelerimle Şimdi durmadan seviyorum Ağlayışım sana sevdigim Düşlerimde varsın olmaksızın Ellerimde yar gözlerimde nursun Saçlarımda kar gözlerimde deniz Göz yaşlarım hep izinsiz akar sevdigim Yoklugun içimi derinden yakar Dillerimde varsın sözlerimde yar Defterimde gülsün gözümde bahar Kulaklarımda hep senin ezgilerin var Geçti tüketti hüzün dolu yıllar Sönmeyen bir ateş yüregimin derinliginde Bitmeyen umutlarım yarınların elinde Dönmeyen anılarım gözlerimin elinde Bir hikaye bu göcmen kuşu yüregimde sevdigim... |
Sevemedim daha başındayım...
dogmamış kırların eki yüregim niçedir umutlarım tükenişteyim ben daha dogmamış yüregim ellerim ellerimde gözlerimleyim ağlarım dumansız bacadır yıldızım gülerim dokunmamış yaşamlara niçedir halim zamandır yanıbaşım varırım uslanmamış akşamlarımıza giderken bıraktıgım yerde degilim hüzünde bıraktım günler gönülde düşteyim dost yaşamadıgım aşka gel dokun yüregimdeki cıglıgı anla nerde kaybettim ben kazandıklarımla neden sordum herkeze benden diye esti rüzgar zamansız yandı can cagızım dokundum güllere agladı gözlerim ansız hey gidi dünya dokundun tüm canımlara gel kurtar bu yalancı oyunlardan yarınlara dokun canımlara içinde parçalar olmasın aşkı kopar yüregimden çalma beni benden ben daha dogmamış gündeyim sevgilim oynama beni oyununlarınla daha büyümedim şortla gidemedim denizlere göremedim göremedim yıldızların büyügü sensizlikteyim... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:10 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.