![]() |
Insan
Allah’i hep zikreder durur Nurlu kalbine iman doldurur Belki ondan baska sevenim yoktur Oda sevmiyor diye, korkuyorum Insanlari sevindiren insan Hep yardim eden insan Rabbimizi öven insan Sakin beni unutma sen 13 ocak Pazar 2002 Yuksel Akkas |
Insanlar
Bu gunyada bir insan olan insan vardir Birde insan olmayan insan vardir Oysa bu dunyada insan olan insana rastlamak- Mucize olsa gerek Herkes para pesinde delicesine kosusturmakta Birazda mutluluk icin, Paylasmak icin, calissalar ne kadar iyi olurdu Hic kimsenin candan arkadasi yoktur Hepsi iyi gun dostu Paran coksa arkadasin cok Paran yoksa dostun da yok demektir Halbuki insanin iyi gunde ve kotu gunde Acisinda ve tatlisinda, birlikte olacagi, Bir dostu olsa kotumu olurdu Bunu bize cok mu gordunuz Ey insanlar Yuksel Akkas |
Insanlik
Insanlik kalkti aradan Birlesti zalim insanlar Bunlarda yetmiyor gibi Pisman olmus yasayanlar Insanlar niye boyleymis Olunce kiymet bilirmis Kalpleri kirdiktan sonar Akil basina gelirmis 29 aralik carsamba 1999 Yuksel Akkas |
Istersen
Istersen sen gel Istemezsen gelme Yeterki uzulme Aglama sen Istersen sen sev Istemezsen sevme Yeterki kirilma Mutlu ol sen Istersen guldur yuzumu Istemezsen aglat Yeterki gozlerin Aglamasin hic 7 agustos ctesi 1999 Yuksel Akkas |
Istiyorum
Hatiralar ustume geliyor Hayallerim hep seni biliyor Yuregim param parka Canim seni istiyor Yuregim isyan ediyor Kalbim haykiriyor sensizlige Ben kara yastayim sen yoksun diye Dudaklarim mahkum olmus sessizlige Ellerim baska eli tutamaz Gozlerim baska goze bakamaz Kalbim baskasini sevemez Yuregim askini istiyor 12 nisan pazartesi 1999 Yuksel Akkas |
Ïsterim
Seni gul gibi koklamaya doyamam Ellerin elimde dursun isterim Su gibi icsem kanamam Askin kalbimde kalsin isterim Beni oksamana doyamam Ellerin sacimda dursun isterim Dizinde uyumaya doyamam Gozlerine her zaman bakmak isterim 6 agustos cuma 1999 Yuksel Akkas |
Kara Gozlum
Gozun den, gonlun den, kalbin den bir ses ver Nerde olursam olayim, dertlerim biter Sensiz gecen gunlerim bitsin artik yeter Nerdesin ey yarim, sen kara gozlum Ruyama girersin her gece vakti Askin alev gibi kalbimi yakti Bu gun de ay dogdu, gunes te batti Nerdesin ey yarim, sen kara gozlum 27 temmuz pazartesi 1998 Yuksel Akkas |
Kara gurbet
Kara gurbet diye diye Neler oldu bize boyle Cok hasret ceker oldum Cekilmeyen gurbet elde Kara gurbet aci aci Koyde bekler ana baci Allah versin biraz sabir Gurbet el cok aci Kara gurbette cekerim cile Nedne geldim bu sehire Felek vurmus bana sille Ne yaparim gurbet elde Kara gurbeti yasiyorum Kalbime dert tasiyorum Hayallere kosuyorum Bu cekilmez gurbet elde Kara gurbet dedim durdum Icime derdi buldum Gul gibi sararip soldum Hayat yokki yaban elde 7 Aralik Persembe 2000 Yuksel Akkas |
Kara toprak
Beni yolladilar avrupaya Seni koydular kara topraga Madem ki gidiyorsun Bize veda ediyorsun Istedim de bir kere Vermediler telefona Sarilmadim doya doya Gumduler kara topraga Son yolculuguna ugurlanirken yanin da olamadim Son bir kez olsun goremedim ya Ona yaniyorum 4 Ocak persembe 2001 Yuksel Akkas |
Kara toprak 2
Bir yil basi gecesi gocup gitmissin Cok uzaksin buraya nerde bilirdim Aradan bir gun gecti arayip sordum Gocup gitti dediler deliye dondum Nasil cekip gidersin sana doymadan Nasil elveda dersin arkanda kalana Gozu yasli bir kadin, uc yetim biraktin Gencligine doymadan, kara topraga saklandin Herkes bir gun kara topraga girecek Simdiki ruyadan, gercek hayata gececek... Elbet bir gun! 12 Ocak Cuma 2001 Yuksel Akkas |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:16 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.