![]() |
Cesur Ve Korkak
Dünyanın En cesur İnsanları Aslında En korkak Olanlarıdır |
Çal Gitarcı
-Johnny Guitar a...- Çal gitarcı Çal gitarcı Bir daha Yıllar önce biten aşka Bir daha Artık yanlızca Bu şarkıda Yaşayan o kalplere Çal gitarcı Benim için Onun için Çal gitarcı Çal gitarcı Çal gitarcı Bir daha Bir hayale bir anıya Bir daha Anla anla beni Çal gitarcı Bu şarkı bizimdi Çal gitarcı Benim için Onun için Çal gitarcı |
Çamur
Hiç kimseye Çamur atmayınız Birgün O çamur Hiç beklemediğiniz Bir anda Dönüp dolaşıp Yüzünüze sıçrar |
Çekirge Bir Sıçrar
Yavru çekirge Korkuyla, Bir sıçradı İki sıçradı Ve... Üçüncü kez de Atlayınca, -Ohh..be..- dedi -Şu insanlarda ne enteresan yaratıklarmış... saçma sapan atasözleri uyduruyorlar...- |
Çenesi Düşük
Adamın birinin Çenesi Öylesine düşükti ki Sonunda Doktorlar onu Ameliyat etmek Zorunda kaldılar... |
Çırılçıplaktı
Çırılçıplaktı Başucumda Tam da yatağıma Girmek üzereydi O sırada Saatimin alarmı Çalmazmı |
Çıt Çıkmamak
Kadıncağızın Eşi Yargıçtı Bu yüzden Evde Çıt bile Çıkmıyordu |
Çiçekler Gibi
O Çocuklarımızı Da Yeniden yeşertelim O Sokaklarda yaşayan Çocuklarımızı Tıpkı Bahçelerimizde Açsın diye Uğraştığımız O Çiçekler gibi |
Çilingir
Kalbinin kapısını Açabilmem için Çilingir olmaya Karar verdim |
Çin Vazosu
Kalbimi Yere düşürüp Paramparça Ettikten sonra Onları toplayıp Yapıştırmana Gerek yokki Beni Çin vazosu mu Zannettin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:23 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.