![]() |
Yağmur Ormanları Ülkesi
Yağmur ormanları yakılmış Karartma *******i bitmeyen İrin seline kapılmış ülke Ne yapacağını şaşırmışken Sen geldin Minicik bir güneş doğdu kış günü Isındı her yer Ardından günlerce süren yağmur Tertemiz Sen varken şemsiyelerden nefret ediyor bu ülke Sakın gitme. Gülsen Gönenç |
Yalan
Bu havayı seviyorum: Aşk var, O yok Bu havayı seviyorum: O var, Aşk var Yalan, Hepsi yalan! Ben asıl bu çelişkiyi seviyorum. Gülsen Gönenç |
Yanan Gece
Işığın aydınlattı beni, yıldızsızdım, Gürlemen ürkütmedi beni, ıssızdım, Diğer ******* senden niye korkuyor, anladım, Kör boşluğuma düştün, beni yaktın! Gülsen Gönenç |
Yalnızlığım
Onu terketmek istediğimi anlıyor, Beni her gün öldüresiye dövüyor, Öyle büyük bir aşk ki, onsuz da olunmuyor! Gülsen Gönenç |
Yangın
Sana gel demiyorum diye, Kendini yiyip bitiriyorsun, Biliyorum, için sızlıyor, Duygusuzum sanıyorsun. Oysaki seni ne çok seviyorum, Seni kendimden koruyorum. Ben sönmez bir yangınım. Ateşle oynanmaz bilmiyor musun? Gülsen Gönenç |
Yara
Ben niye saklayayım yaramı? Yarayı açanlar saklansın; Yalanlarını sakladıkları pis bohçada. Ah, bir de kokmasa o bohça! Bırak, sarmaya çalışma yaramı. Dışarıdan mikrop kapmadıkça iyileşecektir, nasıl olsa... Gülsen Gönenç |
Yaralı Yarasa
Bir gece Mağarasında uyurken yaralı yarasa Karanlığını kaybeder Duvaralara çarpar yitik gözlerle Kanamaz Duvarlar kanar Belki de yarasa değildir artık. Gülsen Gönenç |
Yarım Kalan Aşklar
Yarım kalan aşklar neye benzer bilir misin? Uykusuz geçen zor birkaç günün ardından İlk kez Başını yastığa koyup, uykuya dalmak üzereyken, Ürküten bir düdük sesi böler; Gecenin derinliğini, Uykunu. Sonra gözünü uyku tutmaz. Gülsen Gönenç |
Yazı
Eskiden küçük bir acı için bile sayfalarca yazardım, Şimdiyse hiç birşey yazamıyorum, Acılar beni yazıyor. Gülsen Gönenç |
Yazık Yazı
Getiremedim bir türlü yazı, Alnımda kara bir yazı, Bu da diğerleri gibi oldu, yazık, Acı bir yazı. Gülsen Gönenç |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:18 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.