![]() |
Sahne ışıkları
Dipsiz kuyudaki Su gibisin. Uzak Karanlık, Korkulu Uzun bir yol Dipsiz kuyunun dibi Senli başlangıçlar Senli bitişler Işıksız su gibisin Bende Karanlık Korkulu Endişeli Keşke gitmeseydin Aydınlanacaktı Dipsiz kuyunun dibi Sahne ışıkları gibi Ahmet Salih Bak |
Sana Dair
Damlalar süzülürken Camdan Gelişlere inat Ocak soğuğunda Yine özlemler Sensizlikler Gelişlere umutlar Değişen bir şey yok Geçen zamana karşı Yine seni düşlüyorum Yapayalnız Sensizliklere Lanetler yağdırıyorum Kayıp giden Damlalara bakarken Buğulu gözlerle Çaresizliğimle İstanbul'da Ahmet Salih Bak |
Sana Değer
Yıldızları serdim Yollarına Aydınlıklardan Koşarak gel bana Gökyüzü Yıldızsız kalmış Bana ne Sevgilim gelecek bana Koşarak Tüm bedelleri Öderim Yaşanılası ne varsa Yaşamak Ömrümün sonbaharında Doludizgin Zamansız Sınırsız Ahmet Salih Bak |
Sana İhtiyacım Var
Sendin beni hayata bağlayan Ulaşamadım kırlangıç bakışlarına Neden neden sensizim bilmiyorum Aynı tavada hamsi olmak vardı şimdi Yalnızlıklardayken gün Ahmet Salih Bak |
Sanırım
Yoğun bakımdaydım Sevdandan Seni aradım Gözlerim kapıdaydı Gelmedin Yoğundun Sanırım Ahmet Salih Bak |
Sen
Sana olan aşkımı Söylenmemiş sözlerle Süslemek istedim Düşündüm Düşündüm Düşündüm ki Evrende Aşk için Bütün sözler söylenmiş Söylenmemiş söz Senmişsin meğer Ahmet Salih Bak |
Sen Bende Kal Ne Olur
Sen bendeyken Bendim ben Beni sen yarattın Bendeki seni Alacaksan Giderken Bırak bende kalsın Bendeki sen Ahmet Salih Bak |
Sen Uyurken Ben
Evinin önünden geçtim dün Seni hakettim sandım Sen uyuyordun Belki de Benim seni Hak ettiğimi Sandığım Saatlerde Kapını çalmak vardı Diye düşündüm Gecenin bir yarısı Hakkım var sandım Seni uyandırmaya Senin uyuduğun Saatlerde Ahmet Salih Bak |
Sendeyim
Kurşun gibi Bir iz bıraktın Bende Silahtan çıkan Gecenin içinde Kaybolan ışığımsın Hızlı parlak Bir iz Gecede Kurşun gibi Ahmet Salih Bak |
Sendeyken Ben
Seni sevdiğim kadar Kendimi sevseydim eğer Sen benim olurdun Bendeki sen Bensiz olmazdı Sendeyken ben Ahmet Salih Bak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:15 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.