![]() |
Dalga kıran
ne dalgalar gördü bu sevda ne dallar kıran kıran girdi hepsine... hepside tıran tıran... Vallahi öyle diyor Azimüşşan Kur'an Reyhan Tataroğlu |
Damızlık
akıl bana yeter değilim zekanın heveslisi zeka akılın birazcık besilisi yada bir kaç mislisi... Reyhan Tataroğlu |
Damlar Damlarken...
Ben... Buraları terk ettğimde Bir kaç damla damlar... Bir kaç damladan sonra Damlar başıma adamlar... Reyhan Tataroğlu |
Damlaya damlaya...
sakın görme kendini kimseden üstün sende... sende bir nutfeden cenine düştün Reyhan Tataroğlu |
Dar/ Be! ...
Bir gün olsun çağırmadım nefsimi hiç,harbe İşte o günden beri yerim,darbe üstüne darbe... Reyhan Tataroğlu |
De! ...Be! ...Güzelim...
Gözlerini her kapatışında Görüyor isen hep aynı rüyayı Uyku senin neyine,artık uyan be! güzelim Bir değil,bin sürün de olsa Karıştırıyor isen eğer saymayı Duygu senin neyine,Artık uyan be! güzelim Nefes alıp,verir iken Diyor ise hep aynı ses Sağırlık senin neyine,artık duy be! güzelim En büyük heyecanın yaşamaksa Ölüm ile ilişkini kes Kahırlık senin neyine,artık duy be! güzelim Göz yaşların,sel oluyor ise Yağmur ile arkadaşlık boş Ağlamak senin neyine,artık gül be! güzelim Ayaklarının üzerinde duruyor isen Çamura belenme,gezme sarhoş Bağlanmak senin neyine,artık çözül be! güzelim Aşk aklına gelince Aklın başını alıp gidiyor ise Çalmak senin neyine,artık sal be! güzelim Maşuk olan aşkın Ötelerden,beri gel diyor ise Kalmak senin neyine,artık dal be! güzelim Reyhan Tataroğlu |
Defineci
Hayat denen tarlada... Doğrular dedektör,yanlışlar mayın Sakın! ... Dedektör yerine,mayına basmayın Reyhan Tataroğlu |
Değirmen
kaptım birden hakkımı haksızın elinden ne kendimin ne onun korktum ecelinden yeter dedim bu kadar yapılan dalavere çıkara dayanmış bütün alavere herkesin amacı tuttuğunu koparmak hilebazlıkta olmuş maharetli on parmak ne dünü ne bugünü ne de var yarını tıka basa doldurayım diyor aç karını avucumdaydı artık hak ettiğim hakkım hakkım olmayanı avucuna bıraktım işte o günden bu yana kapalıdır avucum kimsenin avucuna etmiyorum hucum hak istiyor isen eğer hakkına razı ol yoksa avucunu taşıyacak bulamazsın bir kol Reyhan Tataroğlu |
Deli Veli...
kendi kendine gülme cami avlusunda sanmasınlar veli gülme doktor kapısında sanmasınlar deli Reyhan Tataroğlu |
Deli deli küpeli...
yürürken adımlarım yürüdüğüm yere kadar düşünürüm adım.. adım... çıkar... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:56 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.