![]() |
Gayret
Vurgun yedi anlarım Hayalimi sel aldı Gayret bir adım daha Şurda sona ne kaldı Hacer Esma Yüksel |
Gayri
Karanlıkta bir sitem Kokusu yanık yazın Çilemi,sitemimi Gayri afaka yazın Hacer Esma Yüksel |
Gece
Bir tahta,bir döşek Bir dize Vee gece Ötelerden öte Sözlerim renginde Bir tahta döşeğe Dize dizdiren gece Efkarlar bile dağınık Fonda kesif karanlık Ortasında tiz çığlık Vee gece Çığlığı vakur yapan Sonra ruhuma satan gece Bir an,bir söz,bir hece Benliğime yapışan Bana yakışan gece Hacer Esma Yüksel |
Geçişler
Ruhun karmaşasında belirir hissiyatlar Duygular geçitinde zaman selama durur Neşe,keyif ümitvar,hüzün malum karamsar Ruhtur ki benliğini aralarında bulur Birbirine benzemez günlerin getirdiği Geçişlerin notası farklı makamda çalar Hiç bilinmez hangisi bulduğu,yitirdiği Nihavent ezgisinde hüzzamlara göz kırpar Hacer Esma Yüksel |
Geçit
Tadını bırakmaz ruhun matemi Sanarsın çekilir elinden gider Aldanma üç günün şen meltemine Bir bora savurur karışır gider Önünde durmaktır erdemin hali Aldananda da olur anahtar Açar girer içeri hoş demler alır Günahkar giren tövbekar çıkar Hacer Esma Yüksel |
Gibi
Dingin bir ruh içinde saklı giden gemiler Karanlığın içine usulca süzülmekte Orada bir yerlerde bizi bekler öteler Yolculuğa çıkmayan kıyıda üzülmekte Bir bekleyiş yeminde gizli bir ahenk gibi Bir bekleyiş zeminde nadide bir renk gibi Sevdanın halesinde parlayarak yükselen Asırlar ikliminde neşelere denk gibi Hacer Esma Yüksel |
Giz
Titreyen dokunuşlarda acı hıçkırık sesi Yüreğimde gurbetin beladan beter izi Kulağımda duyulmaz çığlıkların en tizi Boğsa da öldürse de seviyorum bu izi Kendimi bertarafla buluyorum ben,bizi Hacer Esma Yüksel |
Giz2
Gidenler hiç dönmedi gittikleri yerlerden Saklı kaldı emelde vuslatın arzuları Belki murad aldılar orda yaban ellerden Lakin hiç bilinmedi yeşeren duyguları Hacer Esma Yüksel |
Gizem
Geçen bir geminin ardında gördüm Batmayan güneşin gümüş izini Halesinde tüten selada duydum Kapalı mabedin sükun sesini Bir garip heyula indi ruhuma Tuttu boz elimden meçhul virane Zamanlar mekanı sele boğarken Gülmeyi öğrendi meyus divane Hacer Esma Yüksel |
Gizemli
Geçecek hırsımın taze gölgesi Sızarak içine nadide tenin Uzakta bir ılık seda nefesi Kilitler ardına saklanmış yemin Bilenle bilmeyen burda yan yana El ele diz dize bazı can cana Bildiğim ardında uzarken yollar Bilinmeyene has bunca tantana Gizemler ardına saklı sitemler Eski bir büyünün süzülüşünde Belirir benim de içimde yara İstemsiz gönlümün her gülüşünde |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:05 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.