![]() |
Haziranda yağan dolu?
09.Haziran.2006 Bu haziran ayında yağan doluya mı? Şaşmalıyım Yoksa bunca saat aramamışlığına mı? Sokaktayım ve olabildiğince yavaş yürüyorum İliklerime kadar ıslanmak istiyorum Belki sana olan yangınımı söndürür diye Bir yıldırım düşüyor peşine gidiyorum Belki yüreğime de düşer… Emin olmak istiyorum Bir yıldırımdan daha fazla acı verdiğine Acınası şu aciz yüreğime Haziran ortasında nedir bu dolu Nedir bu gök gürültüsü Ve nedir bu yürek sızısı Tanrım eziyet midir nedir söylesene Sinan Aydındağ |
Hep karanlık
Saat yine sabahın vakitlerinden 23/02/2004 Öyle bir uzuyor ki sorma saat:03:57 Gün ışığı gelmek bilmiyor Ömür ömür geçiyor da Gün ışığı yinede gelmek bilmiyor Hep karanlık,hep karanlıklardayım. Sinan Aydındağ |
Hepsi yalan
13.Temmuz.2006 Hepsi yalan bu yazdıklarımın Ne seni sevdim ne de yanımda taşıyabildim Ne taptım sana ne de ibadet ettim Yasaklanmış ne varsa hepsini yaptım Şimdi yeniden kuruyorum rakı soframı Sağlığa zararlıdır yazsa da yeniden içiyorum sigaramı Bırakıyorum Bir gece öncesinden… Kaskatı kesilmiş kalktığım o sabahları Ne sevmek ne de sevilmek istiyorum İstediğim tek şey var adına da huzur diyorum Sinan Aydındağ |
Her daim
06/06/2003 Her daim seni düşleyeceksem Her daim seni özleyeceksem Her daim seni bekleyeceksem Her daim seni seveceksem Ve bir gün sensiz bir köşede öleceksem Nedendir bu sevgi söyle her daim Sinan Aydındağ |
Her şeyimsin
Yine bir kısır döngüde yüreğim 07/05/2004 Hep aynı acı hep aynı ızdırap Adı sensizlik Sağımda solumda her yamında Yokluğun Çarpıyor bir tokat gibi yüzüme Acizliğim sana olan düşkünlüğümden Elim kolum bağlanıyor senden Ve sensizlikten Yoksa... Yoksa çoktan delik deşik ederdim bu yüreği Herşeyimsin,herşeyin sebebisin. Sinan Aydındağ |
Herşeyimsin anlıyor musun?
Dışarıda yağmur yağmıyor da sanki sen yağıyorsun 14/04/2004 Avuçlarım su damlacıklarıyla değil,senle doluyor Sevinçten gözyaşlarım boşalıyor Avuçlarım,sen ve gözyaşlarım oluyor. Yağmur gibi yağıyorsun bedenime,yumuşak Hava gibi doluyorsun cigerlerime,hayat Yağmur ve sen Hayat ve sen Ben ve sen Herşeyimsin anlıyor musun? . Güll Sinan Aydındağ |
Hüznün Ve Tebessümün
14.Şubat.2007 Yüzünde hüzünlü tebessümünle bakardın yüzüme Nasıl bir sıcaklık yürürdü yüreğimin derinliklerine Sebebini bilmezdim hüzün çökerdi gözlerine Saklamak için hep bir gülümseme kondururdun yüzüne Bense kalırdım ulu orta öylece… Hüznüne mi? Gülümsemene mi? Neyine nasıl ortak olacağımı bilemezdim Ve zaman geçti işte, acı işledi ta cigerlere Ve gördüğün üzre ortak olabildim bir tek Hasretine… Sinan Aydındağ |
Izdırabımın sonu olursun
07.Mart.2006 Beni böylesi tavırlarla yaralayacağını sanıyorsan Yanılıyorsun Çünkü alıştırdın her haline Hisleri alınmış bir vücud oldu bendeki Neyini acıtacaksın ki neyine zarar vereceksin Ben sana yarim dedim Gönlüm anahtarını verdim Senden başka bir şey görmezem dedim Yinede yaranamıdım İlle de bir şeylerle acıtmak mı istiyorsun? Sadece böyle mi mutlu olurum diyorsun? Tamam şimdi Geç karşıma ve gözlerime bakarak söyle İstemiyorum sevmiyorum seni, git de Böylece sonum olursun, ızdırabımın da sonu olursun. Sinan Aydındağ |
İki şehrin arasında
27.Temmuz.2006 Sanki iki şehrin arasında kalmış gibiyim Sağımdaki şehir sana uzanıyor İçinde dert, keder, gözyaşı ve sıkıntı var Solumdaki şehir de sana uzanıyor İçinde sevinç, neşe gözyaşı ve mutluluk var Ama ben iki şehrinde ortasında kalmış gibiyim Kendimi bir gün Mutluluklar şehrinin en üst katındaki bir dairede Seninle ağlaşırken buluyorum Başka bir gün Keder dolu şehrin en karanlık dairesinde Seninle sende hapsolmuş buluyorum Nasıl bir yaşam ki artık sen düşün halimi Sinan Aydındağ |
İkinci terk ediliş
14.Temmuz.2006 Bu ikinci terk edişindir beni Bu ikinci kahroluşumdur Sana gitme diyemem Gitmeni engelleyemem Ne kadar sevsem de seni Giderken dur diyemem Buna biraz olsun gurur diyorlar Belki olmaması gerekli Beklide olması gereken bir şey Bilmiyorum bilemiyorum Bildiğim bir tek şey var O da… Gidiyor, dünyamdan çıkıyor olmandır Git, git Beni karanlık ve soğuk bir dünyaya mahkum et Işığına hasret kalacak gözlerimde Sıcaklığına hasret kalacak tenimde Hayat nasıl yeşersin söylesene Hadi düşünsene Güneşsiz bir dünya düşlesene… Sinan Aydındağ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.