![]() |
Tartışmak
duyguların en temiz yansımasıdır tartışmak |
Tek Söz
seni yapayalnız savunmasız bırakmaz ölüme de olsa seninle gelir bırakmaz |
Tıp
tıp okumaz mışsın tıp kitaplarından başka bir şey uğur mumcuda kim nazım hikmeti çok büyültmüşler ahmet arifin bir iki şiiri güzelmiş aman hanımefendiye bakın rus klasikleride bayıyormuş nietzsche sartre lenin marks insanın insanca düşünmesi gereksizmiş senin için sekiz yıldır seni seven uğruna can feda diyen hep umut besleyen insanda aptal ve basitmiş her şey tıp kitaplarındaymış onun için okumazmışsın tıp kitabından başka |
Umut
uçurumun üstündeki ipe koydular umudu elinden bir an olur bırakırsan yok olur ışıltısı biter her şey ölürsün |
Umut Dünyası
umut dünyası işte kazanamayacağımı bilsem de sınav gününü kabul etmeyeceğini bilsem de yanıtını mutlu olamayacağımı bilsem de güleceğim zamanı bekliyorum biliyorum meteliksiz olduğumu zenginliği hayal ediyorum umut dünyası işte umutlarla nefes alıyorum sözde yaşıyorum |
Umutlarım
gece az önce tebessüm etti bana yıldızların oynaştığı gökyüzünde belli ki yol verecek yeni doğmakta olan güne ay cilveleşiyor güneşle utangaç bir tavırla deniz şehvetli aşkları yansıtan medcezirleriyle coşuyor coşuyor coşuyor damarlarda ki dolu dizgin kan gibi kaybettiğim ümitlerimi aramaya çıktım geceye günün ilk ışıkları sevişiyor bebek yüzlü bir gençle göz bebeklerim hüzünle karışık coşkuyu yaşıyor bu aydınlıklarda hadi hadi canlan artık merhaba sana güzelliklere gebe gün hoşgeldin insanlara |
Umutsuzluk
seviyor seni güzel kız seviyor ve suç işliyor seni sevdiği hala umut beslediğinden vur onu as onu yık onu sömürgenin hançerinden daha fazla acı veren sevgini öldür artık ama sevgi dolu ellerinle okşayıp onu sevdiğini onu affettiğini haykır yalvarıyor sana güzel yüzlüm yalvarıyor yolda giderken bir sakat görsen dilenir verirsin demir paralarını güzel kız o peki yalvarıyor solunda bir sakat sevgini affedişini ve umut edip haykırıyor yaşam umut ettikçe güzeldir olmazsa umudu onun ışıkın kararttığı yolda yaşam diye tanımlanan zamanı ölüm denilen ana kadar seni seviyorum diye haykıramaz çünkü nefes almıyordur o zavallı eh o zaman aç kucağını carolıne geri dönüyor sana değer yargılarını bir daha yıkıp sevgisini kalbine gömerek ölüme geliyor geliyor türkü hayalli geliyor |
Ütopya
dışarıda lapa lapa kar sevincini seyrini mutluluğunu örtüp yaşamdan geri döndürüyor sen çığı durduramazsın sevgimi sevincimi mutluluğumu örtme ölüm istemiyorum güzel kız karşılık versin diyemezsin sen güçsüzsün sen acizsin sen sakatsın evet sakatsın sen ilk olmadığın gibi son sakatta sen değilsin ama sakatsın sen koşmak istiyorum kardeşim sevil yine dans etmek istiyorum seninle hülya bahariyeye beraber yürümek istiyorum nalan basketbol oynamak istiyorum fenerbahçe seninle olmak istiyorum güzel kız yok işte hiçbirisi olmaz da be barış olmaz kabul et olmaz sakatsın sen |
Üzüntü
üzüntü şarkılarımızda şiirlerimizde üzüntüye sevda dedik öyle de alıştık hani o şarkılar o şiirler diğer üzüntüleri de anlatmalı ki hüznün yalnızca sevda olmadığını anlayalım anlayalım ki insanca yaşayamamamıza mücadele edemememize üzülmeyip mücadele verelim üzülmeyip insanca yaşayalım insanız diyelim insanız |
Vahiy
kimin için kime acıyorum kendime mi kendi sefilliğime yoksulluğuma mı kim bilir belki yurduma dünyama insanın çektiği acı yiyip bitiriyor beni acımak vahiy geldi dün gece tanrı der ki bana ben adam edemedim insanı sana ne oluyor |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.