![]() |
Sen Sandım
korktum,kaybolursun diye gözlerimi açamadım hayalini sen sandım ağladım,kurursun diye silmeye kıyamadım gözyaşımı sen sandım saklandım,yağmur yağarda ıslanırsın diye dışarı çıkmadım gölgemi sen sandım utandım,kızarsın diye bakmadım kusura bakma seni sen sandım 21:13 07.01.2007(ANK-ESK Tren) Seyfettin Çabuk |
Sen Sayamazsın
sanki düşmeye bir adım kalmış yar oldu gözlerin bana sanki senden geriye bir o kalmış yar oldu hasretin bana sen sayamazsın bin yıl geçti bu yangının üzerinden sanki sönmemeye yemin etmiş har oldu sevdan bana 11:03:09 11.10.2006(ESKİŞEHİR) Seyfettin Çabuk |
Sen Varsın
Ben ilk kez böyle yandım,közümde sen varsın. ilk kez dilim tutuldu,ilk kez konuşamadım. dilimde tek hece,lehçemde SEN VARSIN. Ben ilk kez böyle ağladım,gözyaşımda sen varsın. ilk kez vuruldum,ilk kez öldüm, parmağın tetikte,yaramda SEN VARSIN. Ben ilk kez böyle sarhoş oldum,kadehimde sen varsın. ilk kez bu kadar sevdim,bu kadar sevilmek istedim, kederimde sevdan,kaderimde SEN VARSIN. Ne bir yalan,ne de bir heves, adı bende kalsın bu aşkın yürekte,canevimde SEN VARSIN. 09.06.2004(Ankara) |
Sende Bana Osun
geceye güneş ne ise sende bana osun doğda biraz karanlığım son bulsun tütüne ateş ne ise sende bana osun yanda biraz derdin derman olsun dile söz ne ise sende bana osun konuşta biraz sesim duyulsun çöle damla ne ise sende bana osun ağlada biraz gözlerim dolsun bülbüle gül ne ise sende bana osun açta biraz tenin koksun köleye zul ne ise sende bana osun dinde biraz çilem dursun damara kan ne ise ölüye can ne ise yolcuya han ne ise sende bana osun gelde biraz kulakların feryad duysun gelde biraz kulakların adın duysun 01:33 10.02.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Senden Ziyade
gidiyorum, ardımda yüreği kanlı bir şehir bırakarak kırk düğüm atılmış bir ip kadar dolaşığım sana,senden ziyade kaçıyorum, cebime tıpkı sana benzeyen bir gölge koyarak dikeni göze almış bir bülbül kadar aşığım sana,senden ziyade yanıyorum, bir sigaranın ucundaki kan rengi közü kıskanarak ciğerimde duman kadar kadar alışığım sana,senden ziyade ve öüyorum, seni yavaş yavaş yüreğime batırarak bin okla ölmemiş bir nefer kadar yaralıyım sana,senden ziyade 13:19 29.04.2007(Eskişehir) 13:19 29.04.2007 Seyfettin Çabuk |
Seni Görüyor
içim öyle doluki,bitmiyor sözlerim mısralar yetmiyor,yazıyor kalemim adından başka birşey bilmiyor dilim susmuyor,söylüyor,söyleniyor aşkım öyle büyük ki,bitmiyor sevgim zincirler zaptetmiyor,durmuyor yüreğim son damla nedir bilmiyor gözlerim ağlıyor,ağlatıyor,dinmiyor yokluğun öyle zor ki,bitmiyor hasretim yakanım güzelde yanmaya ne deyim ne halde olduğumu bilmiyor düşlerim seni görüyor,seni görüyor,seni görüyor 21:13 22.01.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Seni Yazdım Şiire
sana şiir yazmak gelmiyor artık içimden lakin seni şiirime yazmaktan çekinmiyor ellerim sana ölesiye bakmakta gelmiyor içimden lakin rüyamda gafil avlıyor beni gözlerim şu anda bir türkü dinliyorum nenen ölsün sarı gelin diyor nenen ölmesin sarı gelin burda biri zaten hergün ölüyor bilirim sen sevmezsin şiiri hatta sana yazılmış olsa bile ama dedim ya sana değil bu sadece seni yazdım şiire ağlamaklı bir göz var bende ve susmuş üç beş söz kağıdım sırılsıklam olmuş kalemimse basar narayı avare bundan sonra böyle, bakamam sevdiğim sana çaldım kaçkere gönül kapını hepsinde kapandı suratıma ben seni yarim bildim sen bilemedin nasılda istemiştim hiç kıyarmıydım göznuruma nasılda sevmiştim hiç kıyarmıydım canıma 01:23 22.09.2007(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Senin İçin ÖlmekVardı
ah yar gidersen yaşayamam deyip senin için ölmek vardı ah yarközümle kıskandırıp keremi dalga geçer gibi sönmek vardı yalan yok deli gibi sevdim seni hatta bu tarif bile aciz kaldı gözünü kırpmadan yüreğime koydun ateşi acısından gözyaşı döküp dünyayı yakmak vardı 23:25 02.01.2007(ANKAR) Seyfettin Çabuk |
Senin Yanına
kendi ellerimle kırdım kendi kalemimi ve kendi ellerimle astım kendimi ve yine kendi ellerimle gömdüm kendi yüreğime kendimi SENİN YANINA 21:06 18.07.2007 (Eskişehir) Seyfettin Çabuk |
Senin Yerine
hasreti birkez olsun tattın mı içinde gözyaşların avuçlarından taştımı hiç kaçkere başını vurdun taşlara; kırarcasına kaçkere dövdün dizlerini. kaçkere ah keşke dedin. ne o sesin çıkmıyor bunlar garip mi geldi sana oysa benim hergünüm böyle. yoksa sen hiç yaşamadın mı aşkı yoksa hiç ateş düşmedi mi yüreğine yıldızları sayarken ölmedin mi hiç? eğer öyleyse çekinme söyle ben zaten alışkınım bir kaç gece de ölürüm senin yerine 15:11 28.05.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:23 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.