![]() |
İhtimal veremiyorum,yaşadığına
Turgut Uyar oğlu geniş kapsam Varlığın Kendini silmekle yetindi Senin bulaştığın arayış Süt içilen simitlerle.Yanağımda artık Gevrek fırınlarının Antep çıbanı gigibi ressam seven Köprüaltında,imzalı kitabını pazarladım utanç Üçkuruşluk Daktilo almak için o kız babana altmış yaşların Tablosu Parmak izleriyle tuallerin Nasıl çıkacak peki Karakolların görmediği Aptülkadirde oradaydı Kendi ekmeğine yontan işin *** tarafı Şair değildim ben para kazanan 06 10 07 ALTINKUM Ramazan Mehmet Tanal |
iki kRokodilden biri
Finland geyiği üzre günah çıkartırım çığlar altında kalayım Kuş tüyü yataklarda,rahatsız olayım Ben kirli diş Onu bana bırak Dünya kazanayım krokodil diş Kürdanın olayım Kalp Kalp Kalp 05 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
İlker Soner
elleriyle çizmiş rotasını Zor değişen bir iklim kuşağının Meyveleri tadında bırakılmıştır,doğal onca yokluğa rağmen eğitimlidir kakao kokar Ay ışığında sere serpe eğilimlidir batıya,batıdayken O' yokmu ya Senin dizlerinde yuvarlanan Seni Değil Özgürlük Esir almış Mısralarımın üzerine,yakarcasına düşen Su 'da ki,bilirsin Cozzz 12 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
İmza Günü
Uzundur İstiklâl caddesi Hikâye'sinden... Abdülkadir beline sarılmış Dilek'le Şiirdir onun dişleri,kimseler bilmez İmzalıyor kitaplarını Can Yücel Geç kalmamalıyım Sema'yı gördüm S geçtim Uzun tırnaklarıyla yakalamak için mi? İki kitabını aldım Kuyrukta ezberledim Avrupa'yı Aslında Barbunya pilâki,salata,mantar ızgara,şalgam suyu Kitap yerine elimde servis di olması gereken O 'da Şöyle imzaladı Talanlara karşı sevgi 04 10 07 Altınkum |
İnciler Siyah
Koparır gibi almıştım elinden Fil dişi,bileziği siyah inciler vardı olurmu acep ananas,coconat,muz ************** orman Vardı Hamaklarında, MAYMUN KRALLIĞI ÇÖMEZLER, AĞLAR DOĞAL BİR PİPİ ARZUSUNA UYMAYAN KADINLARIN İŞİNİ GÖRMEK İÇİN EREKSİYON HALİ PEK TE GÖRÜLMÜŞ DEĞİL. SARAYDA Kİ HACAMAT EDİLMİŞLERİN KORKULU RUYASIYDI HEP PALMİYEYELER SAHİLİNDEYDİ... 18 09 07 ZEYTİNLİ/EDREMİT Ramazan Mehmet Tanal |
İncir ağacının gölgesi
Öbek Kül düşürülmüş güncel Neden uzak Güneşten illakileri sermaye edinmişin Karpuzlu olsun terked beni Varoşlar senin 05 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
İntizar
Dünya'dır hep kendi haline gülen Dünyadır hep kendine acımayan Ne kadarda çoğalmışık! Aşk'a intizar eden Yokmu acaba Tok bir ruhla Geri dönen 2007 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
İsa bet li çatal
Bumerang değilmiş İsabetli çatal Kanadında gümüş var Kaval, neden çaldı çocuğu? Türküsü gelmiş Kanadında gümüş var.. Odada bir ateş Tütününde bir iş var! ! ! 04 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
İskenderiye
Yangınlardan kendini kurtarmış kütüphane Yedi harikadan İcaben ayakta Göz kırpıyor Uzaklardan Fener bizim son dostumuz sonra şamandra'lar Bir hayli arap Bir hayli yunan dostu agenta motorcuları Süveyş'i geçecekken Piramitler Yemek salonlarına gelir helvayla takas hoca hemen oturur salona İngilizce vaazlar telmaşa saatleri pazarlarken çöl boyu kanalın tarihçesi kilise,camii,havra serpintileri Askeri kutlama törenleri Fotoğraf çektirmek isteyen vaha kızları Pijamayla entariyle girilmiş denize 24 09 07 Zeytinli/Edremit |
Kamasutra mistik
El El mas Elm asiye Tütünde kalmadıki koysam keseye Kıyı kıyı Çakıllar Kristaller şaşkın halime Özlemedim hiç annemi Ramazan dolayısıyla kapalıyız Ramazan bitince açık seçiğiz Göreceksiniz beni 24 09 07 Ramazan Mehmet Tanal |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:02 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.