![]() |
Dilber.
Başımın belası. Gözümün nuru dilber. Dün gece seninleydim. Sen yatağında mışıl mışıl uyurken Doyasıya seni seyrettim. Penceren hafif aralıktı. Usulca izinsiz içeri giriverdim. İnan çok nefistin. Üzülme boşuna sen ölmüyeceksin. Usulca yanına geldim Dudaklarından senin Ateşlice öpüverdim. İnan bana bütün zehrini içime çektim. Seni temizledim Sen ölmüyeceksin. Seninle daha çok hesabım var. Sana sitemlerim var. Başımın belasısın benim. Duygularım nasıl bilemiyorum. Dün gece sen neredeydin.; SEN. İstemesende bütün zehrini içime çektim. |
Dilber...
sevgıler vardır dokunaklı sevgıler vardır kucağında kundaklı sen ıstedığin kadar sev sevmek ne okumaklı sevmek nede manalı. delı delı dolu dlou başımın belası Dılber....... |
Dilimden düşmez adın
Dilimden düşmez adın. Sadece sana yazdım şiirler. Senin için söyledim şarkılar. Senin için içtim meyler. Sana havalandım. Yanımda aradım. Kahretsin. Tadını bulamadım. SEVGİLİ... |
DiP...
Toprak etine hasret ölümlünün oysa, aşk sonsuz. bedene inat yüreğe muhtaç ola bildiğince deli, vurgun özlemeli yaşadıklarını.... |
Dizelerim.
Çağlayan pınar gibi hayat. kimi an hüznüm kimi zaman neşem. Ağlardı zaman zaman gözlerim, kah ay ışığında kah sevdamın koynunda başım. Bir başıma kaldım sayende. ufacık aşım ve dilimde türkümüz. ıslak dudaklarımda hep ahlı nağmelerim. şiirimsi halim anımsadığımda muhabbetin çağlayan ırmaklar gibidir lanet olası dizelerim. Sevgilim, canım, herşeyim sizlersiniz derim ve sarılırım; tek dostum kalemim |
Doğum günün kutlu olsun.
Sen her şeyin en güzeline layıksın. Yaşantının her dönemi renkli ve neşe dolu olsun. Dilediğin kadar şanslı huzurlu ol. Yüreğin sevgi ve mutlulukla dolsun. Yeni bir doğum günü Yaşamın etrafında atılmış bir tur gibidir Önceki doğum gününden bu günü bir düşün. Yapmış olduğun yaşam turundan aklında kalanlar nelerdir. Kaybettiklerin, kazançların, hüzünlerin, sevinçlerin. Yaşanmış hiç bir zaman geri gelmez. Atacağın yeni yaşam turunda çizdiğin yoldan taviz verme. Hayat bazan tutsaklık bazan hayal kırıklığı olabilir. Zorluklardan yılma bu gün yaşamak istediğini yarına bırakma. Yarın çok geç olabilir. Hayatı sımsıkı tut, yüreğini kaybetmemek için. Hiç bir şeyi erteleme, hayatı dolu dolu yaşa. Yaşamaya değer çok güzel zamanların olacaktır, Sonuna kadar hepsini yaşa. İçindeki çocuğu kaybetme, besle, büyüt. Yaşamın daha renkli, değerli olduğunu anlayacaksın. Hiçbir zaman unutma dünyada bir tek 'Peri' sen varsın. Onu yaşarken hapsetme sevgiyle besle, büyüt. Sen her şeyin en güzeline layıksın. Dilediğin hayatı yaşa, sevdiklerine yaşat. Doğum günün kutlu olsun... |
Dokun bana.
Bir yol var önümde. Sana akan. Bir hayat var Gönlümde. Seninle. Bir aşk var yüreğimde. Sana olan. Bir sen varsın gönlümde. Yandığım. Sakın kızma. Darılma. Başka bahara bırakma. Bir dur düşün. Anla beni. Al gönlüm bir çiçek Dokunursan solacak. Dokunmazsan Ölecek. Karar senin. Unutma hayat zaten bitecek. |
Dostum...
Gün doğarken yere bakma başın dik olsun dostum gün batarken efkarlanma yarını düşün dostum *******i soğuk olur yalnızlık zordur dostum git kendine bir sevgili bul acısıyla yoğrul dostum seviş yüreğinle gül muhabbetinle dostum sakın üzülme hayat acısıyla tatlısıyla güzel dostum... |
Duygu zamana elçi...
Ani olur erlerin ölümü acımasızca geçer zaman ölüm ömrün finali terk i diyar gece çökünce günün ortasına erine suskun olur kadın özlemidir ten kokusu gece aşk duygu zamana elçi hadi al götür seni... taht kur salına, salına yaşa taptığın aşkı... duyguların kadını... |
Duygular.
Zincirleri kırmak zor.gemileri yakmak imkansızdır Biliyorum. Bildiğim bir başka şeyde kalplerin acıkmasıdır. Onlar ac duramazlar. Durduramazsın yapamazsın imkansız. Sen bir kere aşkın büyüsüne aldanmışsın. İstediğin an yanında olan duyguların. Sana hiç bir zaman ihanet vermez. Kendine yaptığın kalkan sana zarar verir. Duygular hürdür esir olan VİCUT tur unutma. Sen nadide bir çiçeksin. Bense dalında kurumuş bir gülün dikeni. İşte aramızdaki fark bu.. İster seversin ister gülersin. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:42 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.