![]() |
Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesinBenim güzel ev burda
Kalmayasın hiç darda Düğünümüz yetişir İnan bir tanem Marda Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin Elinde vardır burgu Bana yapıyor sorgu Müziği sever misin Sana vereyim orgu Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin Kalbimi burgulama Sonra gerekir yama Konuşmaların sıkar Dersin fakat ve ama Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin Elde tahta burgulu Olsun diyor sorgulu Önceden görüşmüşler Onun beyni kurgulu Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin İşte sana al burhan Ne diyecek şimdi can Hakikati söylerim Canım bana sen inan Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin Bil değilim burjuva Kötüdür bugün hava Karnın mı acıktı can Elde hazırdır tava Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin Sevdiğim burjuvazi Karşısındaki gazi Durmadan gel söylüyor Düzenleyecek gezi Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin Burkma kalbimi sakın Olalım daha yakın Düğünümüz olursa Komşular gelin bakın Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin Kalbimi sakın burma Boştan yere hiç yorma Apartmana gelirsen Yersin can benle sarma Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin Onun burnu çok burnaz Çekmem diyor asla naz Uzaklaşma kız benden İster isen mektup yaz Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin Devlet verdi mi bursu Açayım sana kursu Canım bilmen gerekir Başlarda ilk hususu Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin güzel okuyor burslu Epey sıkıntı dolu Hasan ordan geçerken Değiştirdi o yolu Can Esin canım Esin Birazcık çıksın sesin |
Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilimBu konu can alıcı
Kiracımız kalıcı Kızları yüz vermiyor Bir şey desene bacı Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim Buldun mu can damarı Yeme sakın şamarı Az kabul edilmiyor İstiyorlar tomarı Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim Odur gerçek can dostu Bana seriyor postu Yemediğimi görmüş Hazırladı o tostu Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim Şu güzele can feda Yapma hiç bana veda Bizi kimse görmesin Olalım bir arada Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim Atsana can halatı Bağla ağaca atı Buradan kurtulursam Vereceğim beş katı Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim güzel sana can kurban Üstünde vardır urban O sevdiğim bir tanem Alaçam’da çok yaman Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim Bu durum can pazarı Ağlarım zarı zarı Yanıma gel güzelim İşi bırakma yarı Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim Deme sakın canavar Gökten can yağmur yağar Yola yalnız çıkarsan Seni kapar bir zağar Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim güzel canavarlaşma Belimde yoktur kama Ev önünden geçerim Hemen çıksana cama Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim Gerçekten canavarlık Allah’ım verme darlık İnsanı zora sokar Bulunursa naçarlık Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim Cancağızım isterse Konduruyorum buse Yüzü kaçırma benden Dikkat et kız bu sese Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim Seni severim candan Zannetme sakın yandan Hasan haber götürür Hem Samsun’dan hem Van’dan Can İdil’im İdil’im Dışarda kaldı dilim |
Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tezEvimiz buracıkta
Kalma canım sen hakta Düğünümüz olsun mu Söyle kız Aralıkta Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Durma sen burağanda Öldürür çok yağanda Elinde tutuyorsun Ne var söyle sahanda Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Çok güzel buraları İşim kalmasın yarı Senden bana olur mu Söylesene kız karı Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Sevdiğim can buralı Olmuyor hiç oralı Sen böyle yapıyorsun Benim gönlüm yaralı Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Terledim buram buram Eririm gram gram güzel bana bakmıyor Daim azıyor yaram Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Çok sıcacık burası On metredir arası Yanıma gelecekmiş Meğer yokmuş çırası Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Kokuyor burcu burcu Ol söylüyor korucu Elimi bir tuttuydu Kavruldu onun ucu Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Nedir sende burcumak Beni zannetme yamak Ön tarafta zannetme Dön de arkana bir bak Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Yaklaş kale burcuna Orda bakayım sana Öyle güzel göründün Gerçekten de sen bana Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Torbadaki o burcu Abisi onun surcu Elime kağıt verdi Bana diyor ol sucu Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Gel burçak tarlasına Sana diyorum sana Burada konuşalım Dua edersin bana Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez Burgaca yakalanma Tatlı sözlere kanma Hasan seni çok sever Başkasına inanma Can Muazzez Muazzez Davran da gel bana tez |
Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimimCanım beni bunaltma
Sakın başından atma Ben sözümü tutmazsam O zaman sende tutma Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Aklım kalmıştır bunda Yanındaki ve onda Benim çok beğendiğim Uzaktaki en sonda Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Vazgeçemem hiç bundan Sonra oluruz undan Ben onu seviyorum Bilinmelidir candan Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Oturur bungalovda Beni zanneder avda Durmadan çağırıyor Duyuluyor o nida Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Bu günlerde bungunum Yoktur mal mülküm fonum Dostlar bilemiyorum N’ olacak benim sonum Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Çekemiyorlar bunlar Ağlatırlar zarı zar Onların en zalimi Hele hele biri var Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Güzelim neden bunlu Bilin sıkıntı dolu Onu öyle seviyor Müslüman Türk’ün oğlu Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Sardı canımı bunluk Birden daraldı oluk O bana ses vermiyor Tıkandı birden soluk Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Bunmuyor musun beni Beğeniyorum seni Canım senin uğrunda Yoruyorum bedeni Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Beğendim baba bunu Bana alsana onu Başkasını istemem Sakın gösterme şunu Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Haberi vardır bunun Hem annesi hem onun Bu işler olur ise Apartmanlara konun Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim Gelsene canım bura Senin yerin gör şura Hasan seni alacak Sakın artmasın kira Can Meltem’im Meltem’ im Söylesene ben kimim |
Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezememGöstersene büyüklük
Onun kapısı örtük Evin arka tarafı Dağ dağ duruyor kütük Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Görünüşü büyüksü Yapar daima süsü Kimler barıştıracak Benim ile o küsü Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Kız beni büyüledi Işıkla doldu vadi Gel diyorum gelmiyor Haydi kız eve haydi Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Gözü büyüleyici güzel gerçekten cici Ben onu seviyorum Karşıdan bakan neci Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Elinde var büyüteç Bana diyor şurdan geç Sana derim güzelim Ya ben başkasını seç Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Can büyütme büyütme Bu olayı büyütme Elinde Teleskop var Küçük kalsın büyütme Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Benim için büyütür Bahçelerde yürütür Bu yetmezmiş gibi de Yağan karı kürütür Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Yere döşerim büzü Geçiremedim güzü Sakın canım unutma Bana vermiştin sözü Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Can büzdürme büzdürme Şu kayığı yüzdürme Seni çağırıyorum Kimselere sezdirme Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Kumaşın büzgüsünü Unutma sakın dünü Sağ solunu kontrol et Bana döndür o yönü Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Entarisi büzgülü Seviyorum o dölü Derim köye gidelim Bana gösterir çölü Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem Bana ağzını büzme Canım beni hiç üzme Hasan’ı düşün bir kez Yalnız yollarda gezme Çiğdem’imsin canım Çiğdem Sensiz asla gezemem |
Elif diyorum sana Niçin gelmezsin banaBekliyorum bulvarda
Hazırladım bir oda Eğer susadıysan kız Buzdolabında soda Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Elinde vardır bumbar Ona bakıyor davar At elinden diyorum Kazanmazsın itibar Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Giydikleri bumburuş Bence etmez beş kuruş Karşıdan gördüğümde Dedi yüzlerin kırış Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Odamız kaldı bumbuz Elimden ye canım muz Haftada buluşalım Aramız olmasın uz Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Canım değer mi buna Saldırma ona şuna Başkasına güvenme Sadece inan bana Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Yüzünde gördüm bunu Seviyorum ben onu Konuşalım diyorum İstiyor başka konu Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Kime diyorsun bunak Boyun senin çok alçak Seni ben görmez isem Bu saçlarım olur ak Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Öldürüyor bunalım Yoktur benim köşk yalım Sen yanıma gelmedin Ben de gerçekten açım Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Geldi bana bunaltı Saat şu anda altı Yanıma geldiğinde Sıraladı on şartı Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Hava çok bunaltıcı Önüme koydu sacı Ben sevgilim dedikçe O hayır diyor bacı Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Kız gelmesin bunama Canın değsin canıma Sağı solu kolla can Hemen otur yanıma Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana Bunca masraf boşuna Gitti mi ki hoşuna Hasan’ı beğendin mi Doğruyu söyle bana Elif diyorum sana Niçin gelmezsin bana |
O Avrupa Birliği- oyalamasın bizi Ayrımcılık yapmayın-affetmeyiz biz siziDinle Türk'ü Avrupa-vermediniz desteği
Farklı davranırsınız-gösterdiniz kösteği Dilinizin altından-çıkarın baklaları Daim çektirirsiniz-geri ver itibarı O Avrupa Birliği- oyalamasın bizi Ayrımcılık yapmayın-affetmeyiz biz sizi Sakın ha istemeyin-hep parçalanmamızı 70 Milyon birliktir-kaplamasın bu sızı Türkiye 'Büyük Devlet'-görmelisiniz bunu Çıkartmayın durmadan-bize değişik konu O Avrupa Birliği- oyalamasın bizi Ayrımcılık yapmayın-affetmeyiz biz sizi İnsan gücü alt yapı-hele de gençliğimiz Ümidi kaybetmedik-beklemeyin siz kriz Yapma farklı öneri-gelme sakın oyuna İhanet etmeyiniz-'Kahraman Türk Soyuna' O Avrupa Birliği- oyalamasın bizi Ayrımcılık yapmayın-affetmeyiz biz sizi Tavsiyenin altından-sakın çıkmasın çıban Virajı dönemezsin-inan gitmez araban Sıkıştığınız zaman-sürmeyin bizi öne Kıvırıp durursunuz-oynaktır siz de çene O Avrupa Birliği- oyalamasın bizi Ayrımcılık yapmayın-affetmeyiz biz sizi Dünün Sosyalistleri-soktunuz içinize Bizi duymuyorsunuz-suyu indirme dize İleri şart sürmeyin-şu Avrupa Birliği Bizimle sağlamalı-dünyadaki dirliği O Avrupa Birliği- oyalamasın bizi Ayrımcılık yapmayın-affetmeyiz biz sizi Sizden şüpheleniriz-çektirmeyin eziyet Bir gün işiniz düşer-zoru başarır millet Nice yıkım acıyı-önledik halkımızla Bizi bölemediler-hep ayaktayız hâlâ O Avrupa Birliği- oyalamasın bizi Ayrımcılık yapmayın-affetmeyiz biz sizi 17 Aralık'ta-savsaklamayın işi Birleştirdik elleri-yıkamazlar kirişi Şair Hasan'ı dinle-O doğruları söyler Sesime kulak verin-hey Avrupalı beyler O Avrupa Birliği- oyalamasın bizi Ayrımcılık yapmayın-affetmeyiz biz sizi |
Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelikBu yapılan rezillik-Fransa'nın ayıbı
Türk'e ihanet ettin-pislettin yine kabı Türkümü iyi dinle-attık sizlere çarpı Topluca bozuk imiş-düzensizmiş o yapı Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelik Öğrenin bunu yazın-bu işten kurtuluş yok Başınıza iş gelir-sıkıntısı bilin çok Le Pen ne dedi size-eteğiniz tutuştu Üstüne saldırdınız-sanki yediniz otu Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelik Marsilya'daki anıt-biz onu unutmadık Yazdık onu kenara-tutuyoruz atmadık O soykırım hakkında-kabul ettiğin kanun Hâlâ hafızamızda-anlamı yoktur onun Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelik Birinci Dünya Harbi-alçakça saldırılar Hep kahpece vurdunuz-öldü baba karılar Sizi iyi bilirler-Gaziantep ve Urfa Yetim kalan evlâtlar-kırılmalı o kafa Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelik Bir tarihi hatırla-ne durumda kalmıştın Kanuni'den yardımı-anan ile almıştın Bil seni biz var ettik-ilgi ile yardımlar Sen bu güne kavuştun-sizi gidi yamyamlar Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelik İyiliğe iyilik-her kişinindir kârı Kötülüğe iyilik-er kişinindir kârı İyiliğe kötülük-kelp kişinin kârıdır Yerini belli ettin-sap kişinin kârıdır Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelik Sivil Toplum Örgütü-neredesiniz söyle Ses soluk çıkmaz oldu-niçin hâliniz böyle Kınama ayıplama-siz niçin yapmadınız O şer devletin yüzüne-kapıyı çarpmadınız Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelik O üniversiteler-nerede cemiyetler Dilini bilmez misin-Niçin çekmezsin setler Cübbeliler Proflar-nerede kararınız Sizi tarih yazacak-söyle yok mu varınız Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelik Saldırı devletime-hep Cumhuriyetime Artık siz de öğrenin-hakaret milletime Ses çıkarmayanları-bilin bu halk affetmez Tokadı fena olur-Onun peşinden gitmez Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelik Benim Millet Meclisim-kararını almalı Dünyaya ilan edip-dosta güven salmalı Hasan diyor bırakma-hiç olmayalım sus pus Türk Millet meydana-şu kini onlara kus Oyun oynar Fransa-durumları müzelik Yaptığınız son bulsun-bitsin bu kepazelik |
Sen maşasın Fransa-kalkan eller kırılsın Deprem tufanlar olsun-memleketin karılsın
Tarihe Türkiye’ye-saygısızlık çok büyük Kalleş Fransa yaptı-kaldırılamaz bu yük Ne yana dönersen dön-kurtulamazsın bundan O parmakları gördü-bilin Yüce Yaradan Sen maşasın Fransa-kalkan eller kırılsın Deprem tufanlar olsun-memleketin karılsın Kendi meclislerinde-bu yasa onaylandı Parmak kalktı havaya-Ermeniler yaylandı Bu tasarı çok ağır-adi ******** metin Bundan sonra sizlerle-mücadelemiz çetin Sen maşasın Fransa-kalkan eller kırılsın Deprem tufanlar olsun-memleketin karılsın “Jakoben ” davrandınız-sizi gidi arsızlar Şeref onurdan mahrum-hey gidi saygısızlar Fransa’da yaşayan ”Dört yüz yirmi bin” kişi İşçi değil burjuva-bu soysuzların işi Sen maşasın Fransa-kalkan eller kırılsın Deprem tufanlar olsun-memleketin karılsın Ermeni mahlûkları-tutuşturur onları İlişkimiz bozuldu-pis kokuyor donları Mahkemeye koşunuz- şu yasayı durdurun Siyasi ve ahlâkî-bizle ilişki kurun Sen maşasın Fransa-kalkan eller kırılsın Deprem tufanlar olsun-memleketin karılsın Ciddi tepki gerekli-şimdi herkes göreve Yediden yetmişe dek-koşmalı seve seve Eksiklikler-görülsün-baş girmesin belâya Kim şiddet uygularsa-gönderilsin..laya Sen maşasın Fransa-kalkan eller kırılsın Deprem tufanlar olsun-memleketin karılsın Senatör temsilciye-davette hep geç kaldık Hepsi suyu geçerken-bizler rüyaya daldık Iğdır ili ve Van’ da-katliam mezarları Çağırın bize gelsin-tarihçi yazarları Sen maşasın Fransa-kalkan eller kırılsın Deprem tufanlar olsun-memleketin karılsın Sempozyumlar yapalım-konferanslar verelim Dünya bizi anlasın-dokümanı serelim Niçin dermansız kaldık-her şeyden bihaberiz Hep onlar oyluyorlar-bizler boyun bükeriz Sen maşasın Fransa-kalkan eller kırılsın Deprem tufanlar olsun-memleketin karılsın Bizi istemiyorlar- hepsi birliklerine Dikkat etmek gerekir-bütünün tiklerine Anlamamak içinse-olmalı ya sağır ve kör Önünüze eğilin-şu an gerçekleri gör Sen maşasın Fransa-kalkan eller kırılsın Deprem tufanlar olsun-memleketin karılsın Madem zulüm yapmıştık-neden bahsetmediniz “Gümrük Birliği” tamam-geriye itmediniz Şu garip Hasan size-ne söylese az gelir Yaptığın kahpeliği-inan bu millet bilir Sen maşasın Fransa-kalkan eller kırılsın Deprem tufanlar olsun-memleketin karılsın |
Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetinizŞu an en büyük kriz-Türkiye Fransa’yla
Milletim karşıladı -endişe ve tasayla Can diplomatlarımız-onları unutmadık Öldük tekrar dirildik-çoğaldık ve bitmedik Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz Bin dokuz yüz yetmiş üç-Bin dokuz yüz seksen dört Elli iki elçimiz-öldü kahretti bu dert Sekiz şehidimizi-Fransa’da kaybettik Bağrımıza taş bastık-o acıyı biz tattık Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz Dostlarımız üzüldü-düşmanımız sevindi En büyük acı bizde-anne baba dövündü Siyasi ekonomik-baskılar çoğaltılsın Darbemiz müthiş olsun-topluca bunaltılsın Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz Fransa utan artık- yanlı bakıştan vazgeç Bizler 70 Milyon’ uz-ya onu ya beni seç “Yıllık Üç Milyar Dolar”-ithalat men edilsin Hiç taviz verilmesin-ileriye gidilsin Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz Diplomasi çalışsın-yediden yetmişe dek O rezil tasarıyı -Fransa geriye çek Her yanda Avrupa’da-parlamento kararı Kara bir leke yazdı-kime oldu yararı Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz “Osmanlı Arşivimiz”-tarihçiye açılsın “O insanlar konuşsun”-başkaları kaçılsın Hani bu söz sizindi-Fransa unuttun mu “Ben demedim o dedi”-uyuyarak yattın mı Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz Bu çok vahim bir durum-devletleri etkiler Naramız yüksek çıksın-müthiş olsun tepkiler “Paris Sorumsuz Devlet”-alt üstü belli değil Daha ileri gitme-sözlerime gel eğil Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz Ölçülü davranalım-disiplinli düzenli Kışkırtıcıya dikkat-zora banmalı eli Tarih bilgi görgüsü-anlayışsız ve sakat Bunu öğrenecekler-sağlam çekilmeli hat Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz Tarihi ders gerekli-bu onların mantığı Devir çıkar devridir-sıkı örelim ağı Ermeni denen ***ler- dünyayı yönlendirir Oy uğruna harcanır-onlar çabayı verir Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz Atılacak adımda-olmalıyız dikkatli “Fransız gibi tilki”-kalmalıyız sıhhatli Fransız kolejleri-Ermeni okulları Sesiniz niçin çıkmaz-hey yaşayan kulları Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz Şu yasa semboliktir-hiç yoktur yaptırımı Dünya bir kez öğrensin- yıkamazlar arımı Garip işler oluyor-uyanıklık vaktidir Hasan son söz söylüyor-hevesleri nakdidir Soykırım kuklaları-işte ihanetiniz Parmağınız havada-bitsin cemiyetiniz |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.