![]() |
Vazgeçmem
Sarsıldı çöktü yüreğim derinden Tutmadın gittin elimden Bırakmam asla seni Bilki geliyorum peşinden Kırıldı düştü kalbim yerinden Kanayan yaram çok derinden Bırakmam asla seni Bilki geliyorum peşinden Sarsılsam da vazgeçer sanma Vazgeçmem yolumdan asla Vazgeçer miyim hiç senden Kurtulamazsın boşyere kaçma Bu sana son sözüm anlasana 20.10.2004 Çarşamba 13:00 Aydanur Başcı |
Vefasız
Birgün ölürde, toprak olursam Mezarıma yalnız seni, seni beklerim Sanmaki seni hiç sevmedim Uğruna gözyaşı dökmedim Yalnız senin, senin için Bu canımı feda etmedim ******* çoğalırken gözümde Sanmaki, seni düşünmedim Düşünürdüm aydınlığın, Seni bana getirmeyeceğini Düşünürdüm düşündükçe de, Kahrolurdum Çünkü, seni delice sevmiştim Uğruna, ölümü göze almıştım Ama sen bunu anlayamazdın Çünkü vefasızdın 1997 Aydanur Başcı |
Ver elini
Olmuyor sende biliyorsun Unutmak kolay diyorsun O halde ne bekliyorsun Çık git hayatımdan Gitmeyişin; Bana çelişki veriyor O halde ne sürüklüyorsun Bu aşkı kaybetmeyelim Var gücümüzle savaşalım Gel el ele verelim Mutlu yarınlara koşalım Ver elini bana korkma Mutluluk uzak sanma Bir tek şeyi düşün sadece Aşkımızı aşkım aşkımızı 17.10.2004 Pazar 15:15 Aydanur Başcı |
Ya senin
Benim kaybedecek bir ömrüm var Ya senin neyin var? Bence kaybedecek zamanın bile yok Ama sence; Kaybedecek bir çok şeyin var Araban, çevren, işin Birde yatın, katın Senin hayatın bunlardan ibaret zaten Senin tek amacın lüks yaşamak Benimse kalbim bir avuç sevgiye muhtaç Hani derler ya Kumarda kaybeden, aşkta kazanır Aşkta kaybeden, kumarda kazanır Ben ne kumarda kazandım Ne de aşkta Kumarda aşkta aslında bahane Ben yanlış yol tutmuşum İki gönül bir olunca samanlık seyran olur misali Düşünememişim davul bile dengi dengine çalar diye 11.05.2003 Pazar Aydanur Başcı |
Yaklaşamadım
Durmadan, hiç durmadan koşuyorum Bekledin, hep bekledin yaklaşamadım Tutmuyor, hiç tutmuyor dizlerim Yoruldum, çok yoruldum bitkinim Olmuyor, sensiz olmuyor Yaşam sensiz, duruyor Ağlıyor, yüreğim ağlıyor Bu kalp seni, unutmuyor Anlatamadım, hiç anlatamadım derdimi Duymadın, hiç duymadın sesimi Sarılmadın, hiç sarılmadın sımsıkı Tutamadım, hiç tutamadım elini 27.11.2003 Perşembe 22:45 Aydanur Başcı |
Yalanmış herşey
Bir sen varsın diyordum Şu yalan dolu dünyada Sen; o kadar iyi, Temiz ve saftın ki İnanmamak, güvenmemek Elimde değildi Oysaki senin de Onlardan hiç farkın yokmuş Artık anladım ki Dünyada ölümden başkası YALANMIŞ İçimde öyle bir dert oldu ki Senin yalancı olduğuna İnanmak çok zor Öyle bağlanmışım ki sana Yalancı olsanda Unutmak çok zor 2001 Aydanur Başcı |
Yalnızlık
Sensizim ben yine Yalnızım karanlık *******de Kalbimde bir yara, içimde bir boşluk Sensizliğin kahredici acılarını yaşıyorum Sana bir kör düğüm gibi Bağlanmışım, çözülmüyorum İçimdeki duyguları saklamıyor, Seni sevdiğimi söylüyorum İnanki şuan yanında olmayı Dizlerine başımı dayamayı Sana olan hasretimi dindirmeyi Bilemezsin, ne çok isterdim. 1998 Aydanur Başcı |
Yanarım
Aşk uğruna harcayanlar Birgün elbet bulurlar Kalmaz seninde yanına Ettiğin zulümler Ah yanarım vah yanarım Ben kaderime ağlarım Ah vefasız ah vicdansız Nasıl yaptın ah imansız Yanar oldum hasretinden Anlamazsın halimden Yanarsın birgün sende Yanarsın derinden 26.02.2003 Aydanur Başcı |
Yanılırsın
*******in zindan karanlığında Unuttuğumu sandığın anda Yanılırsın Çünkü ben seni unutamam Sabahları şafak söktüğünde Uyuduğumu sandığın anda Yanılırsın Çünkü ben sensiz uyuyamam Yalnızlığın soğuk kucağında Başkasının kollarında sandığında Yanlırsın Çünkü ben sensiz yapamam 02.06.2003 Pazartesi saat: Aydanur Başcı |
Yapayalnız
Sensizim, ben yine Yalnızım, karanlık *******de yapayalnız Sensizim, ben yine Soğuk odalarda, yapayalnız Sensizim, ben yine Sessizliğin içinde, yapayalnız Sensizim, ben yine Yalnız ve çaresiz, yapayalnız 2002 Aydanur Başcı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:40 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.