![]() |
Gençlik...
İmreniyorum,kıskanıyorum desem, Bana inanırmısınız şu gençleri. Ne güzel elele,kolkola arkadaşça, Dertleri okumak,biran önce bitirmek. Danslar etmek,tiyatroya gitmek, Tenis,veleybol,spor yapmak, Samimi dostluklar kurmak eğlenmek. Helal olsun geleceğin gençliğine, Yok kalplerinde kötülük,kandırmaca, Hepsi birbirleriyle kardeş ünüversiteliler. Kötülüklükler yok,forklorda el eleler. Ben gençliğimi yaşıyamadım onlar yaşasınlar, Benimde iki kızım var hür yaşarlar, Ünüversiteyi bitirdiler öğretmenler, Tüm gençleri seviyorum bayılıyorum, Türkiyemi gençlere ben emanet ediyorum.. |
Gerçek aşk…
Bülbül gülü sevdi, Gül bülbüle kokusunu verdi, Yalancı sahte dünyada, Onlarda bir sohbet muhabbet, Gülün dükeni batmıyor bülbüle, Onunla öyle bir şakırdıyor, Ne güzsel maniler,şarkılar, Bülbülü dinledikçe açılıyor, Gül en güzel kokularını veriyor, Kokunun cazibesine dalmış bülbül, Gözü kararmış,koyvermiş kendini, Sanki peluş yataktaymış gibi, Uyuya kalmış gülün kanatlarında, Bülbül sesi çok güzel, Gül,hele kırmızısı,hele kokusu, Aşık olmuşlar ayrılmaksızın… |
Gerçek ve sanal...
Aşk çok güzel bir duygudur, Kalpten sevince gerçek bir aşk, Ona kapılır gidersiniz gözleriniz görmez, Uçarsınız bütün gökyüzü sizindir, Yüzersiniz denizlerde,okyanus boyunca, Büyük yaşanmış aşk,rüya görürcesine. Ya o yalancı aldatma sanal aşklar, O aşk boynunuza sarılan gerdanlık gibi, Altın,gümüş,pırıl pırıl bir alyans, Zehirli bir yılan aşka bürünmüştür, Başta çok güzel gözüken bu aşk, Aslında yalan yılanlı bir gerdanlık, Cazibesine kapılıp birden yok olan, Kalbine amansız yakalanan kara sevda, Bir virüs,ilacı tedavisi olmıyan tutku, Kaderde ne varsa o yaşanır artık, O kutsal bir aşk değildir sadece sanal, Yaşanan evlilikte,yeni bir hayat düşünmek, Ağzınızda eriyen lolitop şekeri gibi, Yalan,sanal,ufku olmuyan sahte bir aşk... |
Gerçekten sevmiştim...
Ne güzel dışarda kar yağıyor, Her taraf bembeyaz hava ılık, İnsanlar,sevgililer el ele geziyor, Yüzlerinden okunuyor nekadar mutlular. Bense elimdeki otuz sekiz tane, Evet yaşın kadar kırmızı güllerleyim, Hani buluşacaktık,güller senin için, Onlar bile kardan bembeyaz oldular, Sanki elimde büyük pamuk yumağı var. Kızamıyorum şimdi gelicek diyorum, Ama saatler geçiyor hala yoksun, Sen dememişmiydin işte burda bekliyorum. Ne mazuriyet söyliyeceksin bilemiyorum, Ogünden sonra bak mevsimler değişti, Bir telefon bile etmedin neden? Asla inanmak istemiyorum başkası var diye, Birdaki sene de yine seni çok bekledim, Yoktun gelmedin anladım ki evlendin, Sana yine de kızamıyorum aşkım, Ama ben seni çok sevmiştim gülüm... |
Gidiyorum...
Bilmeden içimdeki duyguları, Senin için çok büyüttüm, Hayatın dönekliğinden oldu, Herşey istemeden birden gelişti, Sevmek sevdiğim kadın sen oldun, Artık umutsuzca yürüyüşe çıktım, Bir daha ne adını ne seni görücem, İnan bilmeden seni çok sevdim, Hep bulutlarda uçtum seninle, Denizlerin üzerinde yürüdüm bilmeden, Yıldızlarda hep seni aradım, Bulduğumu sandım o parlak yıldızı, Sen benim olamadın umutsuzca, Rüyalarımda hep seni gördüm, Bir yıldız gibi nur gibi parlıyordun, Ama umutsuzca yürüyorum şimdi ben. Kırlarda çiçeklerde seni aradım, Buldum kardelenimi o tepede derken, Dik yamaçta korktum koparamadım, Tüm sevgimi kalbimi sana vermiştim, Kahpe dünyanın aldatmacasına, Sen benimsin benim olacaksın dedim, Olmadı olamazdı senin prensin vardı, Umutsuzca sana öyle kapıldımki, Gidiyorum yürüyorum belli belirsiz, Bir daha ne adını ne seni görmek için. |
Gizli aşk…
Anahtar deliğinden gördüm seni, Baktım baktım dizlerim tutuldu. Buse buse sarı saçların omzunda, Oturuşun,kalkışın,yürüyüşün, Asilzade bir endamın var, Kız anahtar deliğinden gördüm seni. Boynuna baktım kar beyazısın, Gülüşlerinde,gözlerinde bir endam, O ince parmağında yüzük var, Sözlü,nişanlı,evlimisin sarı dilber, Anahtar deliğinden gördüm seni. Mis gibi kokan kokun, Billur su gibi güzel sesin, Gamzeli,yanağında benin, Filim seyreder gibi seyrin, Gizliden bakan bir sevgilin var, Anahtar deliğinden gördüm seni… |
Gizli bir aşk...
Bir aşk düşünün gizliden, Yüreğiniz kabarır onu hep düşünür, Hayaller kurar rüyalar görürsünüz, O gizli görmediğiniz büyük aşka, Öyle tesadüfen tanırsınız, Günler aylarca yazışırsınız, Telefondaki titrek sesi duyar, Daha da onu büyütür seversiniz, Bir aşk doğmuştur sen istemeden, Onu öyle yüceltir ve büyütürsünüz, Evlimi beklarmı bilmeden, Sadece ve sadece gizliden, Oluveririsiniz,aşık siz istemeden. Okadar mutlu oluverirsiniz, Ama o sizi görmeden tanımadan, Bilinmez bir tutku o bir aşk, Rüyalarınızda serap misali hep o, Canlanır girer gizliden kalbinize, Heryerde onu görür canlandırırsınız, Kapılır bir kara sevdaya gönlünüz, Sonradan öğrenirsiniz adını, O bir pembe çiçeklerin en güzeli, Görmeden sadece billur sesi, Cesaretiniz yoktur onu görmeye, İçin için kavrulur beklersiniz, Bir yanlış kelime koparır sohbetinizi, Kalırsınız yalnız tek başınıza, Hep beklersiniz ahh bir konuşabilsem, Bir türlü kavuşamaz yazışamazsınız, Kırılmıştır ama aşk engel tanımaz, Hala büyük bir sevgiyle seversiniz, Görmesenizde sizi aramasada, Ahh ne hata yaptım ben istemeden, Bütün benliğiniz onun için atar, Kara bir sevda kansere dünüşür, Hala yüzünü görmeden seversiniz, O bir melek bir sevdice o bir aşk, Adı pembe ben onu ben onu görmeden... |
Gönül bahçesi..
Gönül bahçemi, Sana açıyorum. Sevgili çiçeğim, Gönül bahçeme, Hoş geldin. İnşallah sahip olacağın, Tüm güzelliklerle, Bahçemize apayrı, Bir renk katan, Sen çiçeğimiz olucaksın. İnan ki renklerden, Ayrı bir güzelsin. Gönül bahçemize, Güzel kokunu getirdin, Bak herkez sana, Gülümsüyor, Herkez ellerini uzatıyor, Sana hoş geldin diyor.. |
Gör duy artık...
Amalar görmesede, Yıldızlar hep vardır, Sevgimi görmesende, Kalp ateşim var. Kulaklar duymasada, Suyun sesi bir güzel, Sen de his yoksa, Senin sıcaklığın bende, Sofrada aş,ekmek yoksa, Yaşadıklarımız her biri bir gıda, Toprak susuz ise çorak, Ay karanlıkta bir güzel, Hala bir şeyler görmüyorsan, Susuzluğum aşkım, Karanlığımın aydınlığı sen, Melememmi,anırmammı lazım, Aptalım seni çookk seviyorum.. |
Görmeden...
Görmedim seni nasılsın bilmeden, Belki dünyanın en tipsizisin çirkin, Çirkin olduğun kadar belki gıcıksın, Çekilmez belki yatalaksın, Körsün topalsın belki cılız sıskasın, Hepsisin belki ama sen benimsin. O yazmaların o güzel sesin yeter, Kalbimin sesisin öyle yapışkansın, İnan ne unutabiliyorum, Ne atabiliyorum, Nasılsın nesin kimin fesisin, Bilmiyorum ama öyle seni seviyorum, Kalbime öyle saplandınki unutamıyorum. Ne olduğun kiminlesin umrumda değil, Senin yanına veya sen gelsen görsem, Ya çok güzel yada dünya güzeliysen, İnanki zaten çok seviyorum görmeden. Korkuyorum işte ozaman ne yaparım ben, Tüm dünyam alt üst olur bir görsem, Görmeye gelsem bir günlük yoldasın, Titriyorum seni görmeden şu an ben, Allahım yardım et bana onu göreyim, Kalbim yerinden çıkacak şu an zaten, Seviyorum çok ama seviyorum görmeden. |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:05 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.