![]() |
Sevdalım
Bir sevda uğrunda bir ömür yandı Bilmedin sevdalım bilmedin gitti Senden son hatıra gözyaşı kaldı Silmedin sevdalım silmedin gitti Her köşe başında seni gözledim ******* koynunda umut gizledim Hep seni bekledim hep seni özledim Gelmedin sevdalım gelmedin gitti Senden uzaklarda ne çektiğimi Görmedin sevdalım görmedin gitti Sensizken seninle söz kestiğimi Bilmedin sevdalım bilmedin gitti |
Seviyor Seviyorken
Böyle sürüp gitmemeli bu sevda Seni sensiz yaşamamalıyım günler boyu Avunmamalıyım hayalinle saatlerce Sana böyle yakınken! Her gece ıslanmamalı yanaklarım Şarkılarda bulmamalıyım kaderimi Göz göz olmamalı yüreğim Seni beklerken! Gel! En tenha saatlerde çık sokaklara Yalnız ol! Beni bekle! Dertleşelim seninle Bitmeli bu hüzün, bitmeli bu keder Mutluluk varken!.. Bak! Gökyüzü mavi, yapraklar yeşil Bu mevsim bir daha gelecek değil Ayrılık mı? Yakışmaz bize Daha dün aşkı ararken! Bırak artık söylesin türküleri sevdamızın Bırak yaşatalım içimizde o kör aşkı Neden saklanalım? Neden gizleyelim ki! Sen beni, ben seni Seviyor seviyorken!.. |
Son Bir Kere Daha
Eski bir gemiye yükler gibi ayrıldım duygularımdan Vedalaşmak çok zor inan ümit vaad eden yarınlarımdan Herşeye sünger çektim, bir seni çıkartamadım aklımdan Bir kere daha bak gözlerime son bir kere daha. Ekmeğin tadı yok mavi gökyüzü kayıp Belki hiç umursamadın beni yanlış tanıyıp Mesafeleri çiğneyip de gururunu arkana alıp Bir kere daha konuş benimle son bir kere daha. Eskimiş toka gibi fırlatıp attın hislerimi Herhangi bir taş gibi ezip geçtin düşlerimi Bir mahkumun son arzusu gibi yerine getir isteğimi Bir kere daha bak gözlerime son bir kere daha. Hayallerim pusu kurup aklımı tuzağa düşürse de Bu hatıra seni yaşatıp beni hergün bitirse de Çok sıkılabilirsin canın gitmek istese de Bir kere daha kal yanımda son bir kere daha. Mesela eski bir para kadar değersizim senin için Mesela başımın tacı bir yudum suydun benim için Düşün ki sana hayat borcum olsun insanlık için Bir kere daha tut ellerimden son bir kere daha. Eskimiş toka gibi fırlatıp attın hislerimi Herhangi bir taş gibi ezip geçtin düşlerimi Bir mahkumun son arzusu gibi yerine getir isteğimi Bir kere daha bak gözlerime son bir kere daha.!! |
Sürgünüm
Her gün yeni bir yangında hayatım Acılardan acılara sürgünüm Sende başlar sende biter isyanım Yalnızlıktan yalnızlığa sürgünüm Ateş olsan, duman olsan kar etmez Giden gider yollar geri getirmez Bu talih de seni bana yar etmez Ayrılıktan ayrılığa sürgünüm Işık seçtim gözlerini gönlüme Yorgan gibi çekip gittim üstüme Kimliğimden, adresimden kime ne Sokaklardan sokaklara sürgünüm Yetmiyor ah isyanlarım yetmiyor Dağda sürgün, taşta sürgün bitmiyor Hasret bana pusu kurmuş bekliyor *******den *******e sürgünüm. |
Şair Aşkı
Ölürsem bir gün Ağlayacaksın! Belki kara gözlerime Belki sıcak dizlerime Belki de artık seni saramayacak ellerime Oysa isterim Ağlayasın Yazmadığım şiirlere!. |
Tebrik Ederim
Hani sen ölsen de unutamazdın Ölmeden unuttun tebrik ederim Bir ömür geçsede ayrılamazdın Bir günde ayrıldın tebrik ederim Ne çabuk unuttun ne çabuk bitti Kimbilir kiminle nerdesin şimdi Bin kalbin olsa da hani benimdi Bir kalbi çok gördün tebrik ederim Bunu senden beklemezdim yemin ederim Büyük oyuncusun seni tebrik ederim Ne kadar sevmiştim ne kadar seni Bu deli gönlümün sendin sahibi Ne yazık kazanıp gidenler gibi Kazanıp terkettin tebrik ederim |
Unutmuşum
Değişen ben miyim öyle Ben miyim eski sevdalara mendil sallayan Şu eller Şu gözler Şu kalp benim mi yoksa Ya şu gülen adam ben miyim?.. Demek ki unutmuşum Demek ki kurtulmuşum bütün acılardan ******* karanlık değil, uzun değil Anlamsız değil şu dünya Yaşamamak elde değil... Ağaç ağaca benziyor artık Deniz denize Çiçek çiçeğe Şiirler yazmıyorum artık bak Gözlerinin güzelliğine... Ohh! Ne iyi unutmuşum Unutmuşum yıllanmış elbiselerim gibi seni Çıkarıp atmışım sandık sandık kalbimden Bütün kederlerden Bütün üzüntülerden Nihayet kurtulmuşum... |
Unuttum İşte
O senli yıllara bir çizgi çekip Gönül defterini kapattım işte Hasretle yanmaya değmezsin deyip Gözümde yaşları kuruttum işte Şimdi bu pişmanlık bimem ki niçin Kaybeden sen oldun yan için için Unutmaz demişsin sen benim için Aldandın sevgilim unuttum işte Sevgisiz yanar mı sevda ocağı Belliydi bu aşkın yok olacağı Söndürdüm içimde o yanardağı Yaralı gönlümü avuttum işte... |
Usanmadan Seveceğiz Birbirimizi
Hayır! Bu sana son şiirim olmayacak Ne de son şarkım... Asla! Yazacağım hergün yeniden Hergün bir öncekinden fazla... Bir gün seni anlatacağım Bir gün aşkını... Belki sonuncu şiirimde bulacağım En sıcak bakışını!.. Sonra kendimden bahsedeceğim Mısralarda titreyeceğim ılık ılık. ''Bu şarkı var ya!'' diyeceğim Anlayacaksın ve güleceksin ışık ışık... Z'ye gelmeyeceğim hiç Hep A'larda demirleyeceğim Sen özlemler açacaksın sabırsızlığında Bense fırtınalarda serinleyeceğim!.. Ve böyle sürüp gidecek aşkımız usanmadan Usanmadan seveceğiz birbirimizi Sen bana, ben sana doymadan Ancak ölüm yenebilecek ikimizi... |
Uykusuz
Saatler sabahı çalıyor yine Bir gece lambası bir ben uykusuz Kulağım hep senin ayak sesinde Bir şu kaldırımlar bir ben uykusuz Yaralı yüreğim her an pusuda Şafakla dönersin hani olur ya Şimdi bütün şehir derin uykuda Bir şu yaralı gözler bir ben uykusuz Bir tek o şahitti son akşamında Yeniden yanarım her yanışında Ben gibi kimsesiz köşe başında Bir sokak lambası bir ben uykusuz Nöbetteyim sokaklarda Gözlerim hep şafaklarda Sense benden uzaklarda Bir gece bekçisi bir ben uykusuz... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.