![]() |
Aslında basit biriyim ben
Tek yaptığım sevmekti O kadar basit işte Sabahlarım geceydi benim. *******im kör karanlık Yıldızlar yetmez aydınlanmama Güneşi göremez oldum Deniz bile maviyi hatırlatmıyor. En sevdiğim renk siyahtır benim Hoş! bir renk bile deği...l ben gibi Örter tüm mutlulukları apansız Ve başlar artık en büyük acılar karmaşası. Bu kadar imkansız mı olmalı herşey Elimden tutsaydın...çok mu zordu İnan bırakmazdım seni Gerçeksi hayallerimi bıraksam bile. En doğrusu hangisi? Seni sevenle mi olmalısın sevmesende Yoksa birini mi sevmelisin seni sevmesede İsmi mavilim,yansıması karanlığım Tek yaptığım seni sevmekti İşte bu yüzden basit biriyim ben. |
Hayat yolumun henüz başında
Hayallerle çıktığım bu uzun yolda Savaştım yalnızlığımla Savaştım sarmalayan derin korkularımla Rengi kan kokan kırmızı odalarda O kan kokan odalarda hüzünlerimi ekmiştim kasımlara Ardıma dönüp baktığımda düşman olmuştu artık Tek dostum sonbaharlar da.. Şimdi soruyorum hayat sana ne verdin bana? Uzayıp giden gecenin uyku kokan kollarında Gülümsediğim o yalancı bakışlardan başka... |
Benim hic unutulmuslarim olmadi
Hayallerimden baska. Umutlarimdan baska kirdigim Kendimden baska harcadigim Hayatimdan baska yaktigim Sevdamdan baska mezara biraktigim Mutlulugumdan baska sattigim Heyecanlarimdan baska yarida biraktigim Gözyasimdan baska disima akittigim Ve 35 senelik ömrümde korkularimdan Baska yasadigim hic olmadi |
Başka bir mevsimi bekliyorum
Senin olmadığın, Saçlarımın rüzgârında dağılmadığı, Güneşinin yüzümü aydınlatmadığı. Başka bir günü bekliyorum, Senin olmadığın, Akşamında seni beklemediğim Sabahında sensiz uyanmadığım. Başka bir seni bekliyorum Benim âşık olmadığım Gözlerinde boğulmadığım Dudaklarında ölümümün olmadığı. |
acılar ve hüzünler bıraktım ardımda
anlaşılmayan ve yalansız sözcüklerimi çürüyen gözlerimi, yalnızlığımı bıraktım sana sen dudaklarımda ay ışığı bir ıslıksın ayak izlerimin kaldığı İzmir sokaklarında ağlamanın ayıbını taşıyan gözlerimde gözlerinin izleri utançlı ve felçli ellerimde ellerinin izleri kaldı başka da hiçbir şey beni bekleme. |
Hep merak ederim
Nasıl sevişir kardelen çiçeğiyle kar Ve kar damara nasıl akar, Uzatıp başını ak yorgandan Nasıl sessizce ortaya çıkar? Oysa geldi de denemez Şenlikleriyle bahar. Benim bildiğim bahar Çiğdemle başlar, Bu işte belli ki Başka bir iş var. |
Kulumsun dedin dünyaya getirdin
Bir akılsız baştan başka ne verdin Genç yaşımda kara çula yatırdın Sonu meçhul işten başka ne verdin İnandım kalp ile; gördüm göz ile Bağlandım sana yürekten öz ile Hep avundum; şükür denen söz ile Hayal ile düşten başka ne verdin Kırk yıl gezdim, dolandım hüsran yerde Vuslatın dost ile aramızda perde Hani verdiğin çareler nerde Birkaç damla yaştan başka ne verdin Derdi, gamı çekmek bana pay oldu Geçmedi günler bir türlü, ay oldu Emeklerim gitti boşa, zay oldu Temmuzda kıştan başka ne verdin Şu gönlüm dünya varından caymadı Neyleyim, vicdanım hakka uymadı Verdiklerin ile gözüm doymadı Toprak ile taştan başka ne verdin. |
Yıllardır ayrıyız
Ayrı şehirlerde.... Ne tuhaftır, aynı yaşıyoruz, Ama yazık(!) aynı şeyleri düşünmüyoruz! Aynı şeyleri severdik de seninle, Sevemedin sen bir tek beni(!) Çok silmek istedim seni, Yürümek istedim sensiz bu çizgiyi... Bazen başardın, Arttırdın içimdeki kini, Yok, atamadım içimden seni.... Unuttum(!) Sana vermiştim yüreğimi, Sen de giderken vermedin geri.... Meçhuller içine atmışsın beni, Çok aradım,bulamadım kendimi.... Unuturum da seni Sevebilir miyim başka kimseyi, Her şeyi unuturum Ama asla unutamam gidişini, Yoktu bir sebebi(!) Gidişini düşündüm de Karanlığa boğuluyor burası Artıyor yüreğimin acısı Kalmamış anladım aşkının vefası Belki bana da gelir sevilme sırası... |
Bırak o anlattığın mışları mişleri
Kalmamış ağızda dökülmüş hep dişleri Ne dersin biz de mi boş versek bu işleri Başka şeylerden bahset içinde ümit bulunsun Bana sorma artık neyi nasılı Bende ayıramaz oldum ne kopyayı ne asılı İstersen gel kapatalım burda bu fasılı Başka şeylerden bahset içinde ibret bulnsun |
Sen ne ararsan kalbinde ara
Sevilmeyi bırak bir kenara Seni sevenler varacaktır karara Sen hayatta sevilmeyi göreceksin İyiliğide kötülüğü de kendinde ara Şükret seni insan olarak yaradana Kötülük etmedinse annene babana Ağlamak değil gülmeyi göreceksin Bütün güzellikleri beyninde ara İnsanlığa hizmet et bırak bir yana Huzurlu olusun kalbinle vijdanınla Sen bir iyilik et bin iyilik göreceksin. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:56 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.