![]() |
Hanİ Bİr Sen Vardin İÇİmde
HİÇ Gİtmeyen HİÇ Bİtmeyen Bİr Sen Vardin Şİmdİ Nerdesİn Nerdesİn Be Tatli GÜlÜm Nerdesİn BİrİcİĞİm Ruhum Bu Sensİn Bedende Neyler Şİmdİ HİÇ DÜŞÜndÜnmedİnmİ Yemİnlerİmİz Vardi Hanİ Hanİ Sen Vardin Şİmdİ Kalbİmİn En Derİn Yerİnde Olan DÖnde Çik Oradan GÖz BebeĞİmmm |
şu dünyada 3 köşesinde 3 damla göz yaşım var. biri seni ilk gördüğüm
yerde.biri seni seviyorum dediğin yerde biride sölemeye dilim varmıyor beni unut dediğin yerde........... |
Zararlari Olamayacagindan Emin Olduklari Icin
Dostlari Uzak Tuttular. Kendilerine Baglamak Ve Kazandirmak Icin De, DÜsmanlarini Yakinlastirdilar. Yakinlastirilan DÜsmanlar, Dost Olmadi... Ama Uzaklastirilan Dostlar DÜsman Oldu... Herkes DÜsman Safinda Bİrlesince, Yikilmalari Mukadder Oldu!... |
SÖyle Yagmur Camur Degmedi YÜregime,
Sİmdİ Ben Nerdeyim Sen Nerde. SÖyle Ay Dogmadan DÜsmesin Yas GÖzÜme, Şİmdİ Ben Nerdeyim Sen Nerde? Disarida Disarida GÜnes Doguyor, Benim Icime Karanlik, Aglama GÖz Bebegim Biraz Daha Dur. YÜregİme Basa Basa Icimden Yar Gidiyor, Aglama Iki GÖzÜm Biraz Daha Dur. Vallahi Yagmur Camur Degmedi YÜregime SÖyle Ben Nerdeyim Sen Nerde? SÖyleay Dogmadan DÜsmesin Yas GÖzÜme, SÖyle Ben Nerdeyim Sen Nerde? SÖyle Yagmur, SÖyleee Degmeden YÜregime, SÖyle GÖk |
Semek Çok GÜzel Şey Olsa Gerek,
Sevİlmekte Öyle. Ama KaybettİĞİn Zaman, Bİ O Kadar KÖtÜ Olsa Gerek. Bİrlİkteyken Kiymet Bİlmezsİn, SÖylemezsİn Duygularini GerÇeklerİ Saklarsin. KaybettİĞİn Zaman İse SevdİĞİnİ, Susarsin Ebedİyen Kİmseye BİŞİ Dİyemezsİn. Mutlu OlabİleceĞİnİ Sanirsin, GÜvenİrsİn SevdİĞİne,deĞer Verİrsİn, Ama Senİ Bİ Anda Birakip Gİderse, Akitirsin GÖzyaŞlarini İÇİne SÜreklİ Adini Animsarsin. Bu Şu Demek Oluyokİ ArkadaŞ; GenÇ YaŞinda Sanmakİ Mutlu OlabİleceĞİnİ, Sanmak |
gözlerinden kalbime uzattığın yolun
kenarlarında açan,sevda güllerimiydi gözlerimi dolduran,mutluluğu solduran seni elimden alan,hasret yellerimiydi!!!!!! |
gökyüzü kalem
denizler mürekkep oldu her yere seni sevdiğimi yazdım sende inandın akıllım ben seni sevmedim sana taptım! |
seni tanımadan önce
yanlızlığı seni tanıdıktan sonra mutluluğu senden ayrılınca bir hiç olduğumu anladım |
Aşkım benim
Anlıma yazılmış kaderim Bedenime kazınmış nefesim Elini turaken titredigim Gözüne bakarken ümid ettigim İsmini anarken kıyamadıgım Tek varlıgım Sana sadece iki kelimeyi yakıştırıyorum Ve haykırıyorum SENİ SEVİYORUM... |
Yine dayanamadım bak!
Yine ellerim rahat durmadı, Bir şiir daha yazıyorum sana. Zaten hiç bıkmadım ki! Hiç usanmadım seni yazmaktan, Hiç pes etmedim. Hep savaştım bendeki aşkınla, Hala savaşıyorum, Yenilen yine ben olacağım ama, Senin için değer yağmur gözlüm, Senin için biter bu HÜZÜN. Artık sensiz uyanıyorum karanlık sabahlarda, Sen bu aşktan habersizsin benim dünyamda. Farkında olmadan sana bakardım,hiç kaçınmadan, Gözlerimi alamazdım senden, Sanki bir resimdin çizilmiş, Bütü |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:09 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.