![]() |
Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri.
Zaten seven çeker sevdanın bedelini... Terk edilmek kolay değildir ya dayan yüreğim dayan... Nelere alışmadık... Hiçbir ayrılık yıkamaz bu güçlü bedeni... Güçlü ol yüreğim gülümse hadi... Hiçbir ayrılık kolay değildir elbet! Ne ayrılıklar geçti şu ömürden,Çekersin sen bu kaderi... Hadi gül gayrı,giden gitmiş derdini çekmek sana mı düşer? Sevse gidemezdi o ayaklar...Odun olup yanmak sana mı düşer? Biz ne ateşler gördük bu |
Ağlama artık yüreğim giden gitti dönmez geri.
Zaten seven çeker sevdanın bedelini... Terk edilmek kolay değildir ya dayan yüreğim dayan... Nelere alışmadık... Hiçbir ayrılık yıkamaz bu güçlü bedeni... Güçlü ol yüreğim gülümse hadi... Hiçbir ayrılık kolay değildir elbet! Ne ayrılıklar geçti şu ömürden,Çekersin sen bu kaderi... Hadi gül gayrı,giden gitmiş derdini çekmek sana mı düşer? Sevse gidemezdi o ayaklar...Odun olup yanmak sana mı düşer? |
ağlamak için gözlerden yaşmı akmalı
dudaklar gülerken gözler ağlamazmi sevgi sadece güzele bakmakmı? çirkin bir göz, tatlı bir söz insani bağlamazmı? hasret sevdiğinden uzak kalmakmı? sevdiğin yanındayken hasret duyulmazm hırsızlık sadece para çalmakmı? kalp çalmakta hırsızlık sayılmazmı? ö ldürmek için silah gerekirmi? gözler ok, sözler hançer olmazmı? |
Ayrılmaya ve unutmaya İlk defa karar verdiğim zamandı Son ağladığım,
senin için. Bir film şeridi gibi geçerken Yaşadığımız her şey Ve canım parça parça koparken gözlerimden. Aslâ gözlerine bakmayacak Ve tutmayacaktım ellerinden. Gidecek ve dönmeyecektim geriye de bir daha Oysa sendin tek sebep Ölümüme de yaşamama da! Her yerim titremeye başlamıştı Buluştuğumuz zaman. Korku ve heyecandan! Ne yapacağımı bilemez hâldeydim. Elim, ayağım dolaşmıştı Bir şeyler s |
hep söylemeyi düşündüm
ama olmadı anlatamadım kendimi sana ve birçok hatam oldu biliyorum gerek sana karşı gerekse aşkımıza karşı oysaki benim nekadar hüzünlü bir yaşamım var bi bilsen seni ne kadar çok sevdiğimi bir görebilsen aahh sevgilim şimdi gidiyorum giderken son bir kez tutayım ellerinden bizim aşkımızın sonu yoktuu elveda sevgilim... |
"Soytarılık etmeden
güldürebilmek seni Ekmek çalmadan doyurabilmek Ve haksızlık etmeden doğan güneşe Bütün aydınlıkları içine sezebilmek gibi Mülteci isteklerim oldu arasıra biliyorsun Şimdi iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asiyorum Bu son olsun, son olsun." "Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni Beyninin icindekileri anlıyabilmek ve Yitirmeden yüzündeki anlık tebessümü Bütün saatleri öyleyce Dondurabilmek için Çıldırasıya paraladım kendimi Lanet olsun |
sonunda bitti galiba görüyorum
içimde can çekişleri duyuyorum sözlerin çok acıtıyor ölüyorum keşke baştan söyleseydin gidiyorum nasılsa komaz sana biliyorum kalbime gömerim o zaman unutupta silerim o zaman alt tarafı aşk buda işte vazgeçilmezmisin aman sananeki ağlıyorsan deli gibi istiyorsam hala seni seviyorsam sanane anlamıyorsan |
aşk sadece 3 kelime degildir aşk ölüme bile bile gitmektir
aşk sadece bagımlılık degildir aşk şırıngadan geçen zehirdir aşk sadece sevgilim olsun demek degilidir aşk yanlızlık degildir aşk chennem kapısına yaklaşmaktır. ama herkes cennete gidicem sanır aslında sevmek ve aşık olmak ölüme giden yoldur... |
keşke seni bulabilseydim ve sana hesap sorabilseydim haklı olduğumu
bile bile hesap sorman yokmuydu ve zaman içinde seni aradım demek belkide bir gün ha ne dersin birgün abuk sabuk çıkan şarkılar gibi kolay çalman ve ıslak olan bütün sokaklarda bir sigara yakıp yürümen gibi ya da ölmüş bir insanın arkasdan iyi olamasada sorulduğunda iyi demen gibi belki ha belki bulursan haber ver bulursan ve BU KADAR YİTİRİLMİŞ BİR SAVAŞTAN ZAFERLE ÇIKARSAN |
İlk değildi bu,
Sonuncuda olmayacaktı Gidenler gelmeyecekti. Nasılda ayırdılar bizi Ellerine ne geçti? Kim kazandı? Kim kaybetti? Onlarmı? Bizmi? Bu bir rüyaydı uyandık. Hani hissedersin Dokunduğunu, yaşadığını sanırsın, Ama hep hissedersin. Bizmi istedik böyle bitmesini? Kim kazandı ? Kim kaybetti? Senmi? Benmi? İkimizde kaybettik gülüm. Onlar kazandı biz izledik. Gururumuz kazandı biz elendik.....! adem korkmaz |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.