![]() |
Yalan söylersin inanırım
Seninim sanarsın oynarım Muhtaç eder gibisin kandırdım Başa döndüm son anda ,ayıldım Roller ve yapılacaklar aynı Sevgim sana göre aynı Tek birşey değil aynısı Hikayen belli sonu farklı. |
Geldi yine ilkbahar
Açtı çiçekler güller Döndü uzaklardaki kuşlar Ne olur sende gel Araladım gönül kapısını Döktüm yollarına anılarımızı Büyüttüm içimdeki sevgini Hatırlarım hep güzel günleri *******im sabahsız Bekliyorum dönüşünü yalnız Ne olur gel,apansız.... |
Hazırım artık gidişini izlemeye
Arkandan gülümseyip hoşcakal demeye Söz veriyorum ağlamam ardından Unuturum güzel anılarımızı Sakladım tüm fotoğraflarını. Görmem yüreğimde bıraktığın izleri Sünger çekerim bu sevdanın üzerine Gömerim seni kalbimin en derin yerine Silerim aklımdan masum gülüşünü Ağlamaklı bakan gözlerini Hissetmem bile yokluğunu Anlamam zamanın nasıl geçtiğini..... |
Bir bakış atınca gözlerin
İçimde başlar büyük yangın Kimseye aldırmaz edalarınla Bilirimki bana tuzak kuransın Cevap vermek istemesede gözlerim İçten içe seni arar gülüşlerim Sonu ne olacak diye beklerken, Sen! ne zaman kandıracaksın beni sevdiğim.. |
Akşam oldu buralarda
Karanlık vurdu sokaklarıma Hislerim tükendi,duygularımda Git,soru sorma Görmez oldu gözlerim Dünyadan ellerimi çektim Sen gece olma,eşlik etme bana Git,soru sorma Acı çektirme daha fazla Unutursun beni hiç meraklanma Başını dik tut,ardına bakma Git,soru sorma .... |
Zor tutuyorum gözlerimi,ağlamamak için.
Zor tutuyorum kendimi, sana uymamak için. Geri gelirmi kaybedilen zaman! Geçermi yüreğimdeki yaran! İzi var gözlerimde gözlerinin, Kokusu var tenimde teninin, Bin türlü düşünce var yadigar bırakacağın, Gitme uzaklara,beni uykusuz bırakma buralarda Hani kimse ayıramazdı bizi! Hani kimse giremezdi aramıza! Kimseye gerek kalmadı değilmi, İkimizde zamana yenildik , Sevgiyi ,aşkı bomboş yolda yitirdik.... |
Konuşmasanda anladım gözlerinden,
Bakışlarından belli! var içinde bir sitem. Sözüm sana, bana darılma, Sendin benden uzak duran, Belki konuşsan daha iyiydi, Hiç olmazsa bilirdim içinden geçenleri. Sustun hep konuşurken sen Geleceğe dair inandığım her şey Uçup gitti elimden. Tutunduğum dalı kestim. Bilmem yeniden filizlenirmi. Senden sonra yeniden yeşerirmi. |
Yüzümde izlerin,Silemem son emanetin
Faturası ben oldum, kararsız *******inin. Bir zamanlar benimdin Şimdi neredesin?. Konuşuyor gözlerin, Her gece benimlesin. Sızmışım seni ister bedenim. Neden hala gelmezsin!.. |
Sözlerin hançer gibi saplandı yüreğime,
Gözlerin sürükledi beni ölüme, Sensizliğin tarifini bir türlü yapamıyorum. Çaresizce biten aşkımıza ağlıyorum. Gözlerin çok güzel birtanem senin, Senden başka gidecek yerim yok benim. Gel bu ayrılığı bitirelim derim. İnat etme seni çıtır,çıtır yerim. Çıkmazları oynuyorum şu yalan dünyada, Bir zalimin eseri oldum ben galiba, lütfen birtanem,geleceğimiz için, Son bir çaba, İnsafa gel artık, bir defa da olsa ara; |
Gözlerin beni,benden aldı.
Kalbim, sanki deryaya daldı. İçimde yeşeren saf,tertemiz bir sevdaydı. Solmadı,solmadı. Kimselerde solduramazdı. Aşk dedikleri bu olsa gerek, Derinden girer,insanı maffeder. Kıymet bilmessen,yarin elinden gider. Gitme,gitme kıyamam sevgimize, Gidersen yanarım emeklerime, Ben seni,içtiğim sigaramda; Kanımda,damarımda; Hayatın ta ortasında, Arıyorum.arıyorum, ama nafile, Bulamıyorum ki? Derken yine çaresizlik,yine gözyaşı. Yine hüzün,yine keder, Bu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.