![]() |
Özledİm Senİ Bilemessin Ne Halerdeyim Sen Orda Ben Burda Gecmiyor
Gunlerim Saatler Oyle Yavaslamiski *******i Oyle Ozluyorumki Seni Kendimi Eksik Hissediyorum |
GÖnlÜmÜn UĞurusun...ruhumun Huzurusun...gÖzÜmÜn Nurusun....İÇİme
ÇektİĞİm Nefessİn....damarimda DolaŞan Kansin.....sen Tek AŞkimsin......sen Canimsin.......canim.....sen VazgeÇİlmezİm.....senİ Benİm Kadar Çok Kİmse Sevemez......ben Senİ Çok Ama Çok Sevİyorum...canim...gÖnlÜmÜn UĞuru UĞurum Cnm Bnm |
Üzerimde ; gezip dolaşıyorsun! İçimde ; hareket edemeyeceksin!
Üzerimde ; günah işlersin! İçimde ; hesap vereceksin! Üzerimde ; gülüyorsun! İçimde ; ağlayacaksın! Üzerimde ; neşelenirsin! İçimde ; mahzun olacaksın! Üzerimde ; mal topluyorsun! İçimde ; pişman olacaksın! Üzerimde ; haram yiyorsun! İçimde ; kurtlar seni yiyecek! Üzerimde ; hile yapıyorsun! İçimde ; zelil olacaksın! Üzerimde ; sevinçlisin! İçimde ; üzüntüye düşersin! Üzerimde ; ışıkta geziyorsun! İçimde ; karanlığa d |
SOĞUK BİR PAZAR SABAHI,
KAPLAMIŞ SİYAH BULUTLAR HAVAYI, SAAT 05:20 DOLAYLARI, PENCEREDEN BAKARKEN SİYAH BULUTLARA, SEN GELDİN BİRDEN AKLIMA, BENİ TERK ETTİĞİN GÜNDEN BU YANA, KALBİM BENZEMEKTE ŞU GÖKTEKİ SİYAH BULUTLARA, SABAHIN SOĞUĞU İÇİMİ ÜRPERTİYOR, NELER ÇEKTİĞİMİ ALLAH`TAN BAŞKA KİMSE BİLMİYOR, AKLIMA SENİNLE GEÇİRDİĞİMİZ GÜNLER GELİYOR, HANİ DERDİK YA BİZİ ANCAK ÖLÜM AYIRIR DİYE, gülüm sözümüzü tuttuk be, BİZİ ANCAK ÖLÜM AYIRDI YİNE... |
kara toprakk
Zaman sana anlatır gizli aşkın sırrını vakit çok çabuk geçti aştık yaşın yolunu nesen ödeye bilirsin nede ben zamanın hakkını zaman sana anlatır yaşımızın farkını boşa yalvarma dönemem artık geri silemeyiz artık seninle degişmeyen kaderi ne sen nede ben yarattık bu güzel evreni boş vereye ağlama unut artık çevreni dönüşü yok bu yolun sonumuz kara toprak kurdu dallarımız işte koptu son yaprak bir kere kapandımı açılmaz o son kapak üstümüze atılan sevgimdir bu |
Seninle olmanin en güzel yani ne biliyor musun?
Elin elime degmeden, avuçlarimi terleten sicakligini taa içimde hissetmek. Seninle olmanin en kötü yani ne biliyor musun? "Seni seviyorum" sözcügü dilimin ucunu isirirken, her bulusmamizda bos yere saatlerce havadan sudan söz etmek. Seninle olmanin en heyecanli yani ne biliyor musun? Ayni seyleri seninle ayni anda düsünmek, birlikte aglamak, gülmek..Ve yanimdayken seni çilginca özlemek. Seninle olmanin en aci yani ne bili |
Damarimda Kanim Can Damarimsin
Canimsin Sen Canim Kalp Atisimsin Koparsalar Benden OlÜm Nedİrkİ Dayanamam Ben Birakmam Senİ Senİ Bana Vermezlerse Asla Vermem Senİ Ellere Askimizin GÜcÜ Budur Ölmek Yoktur......... |
ayrılık saati geldi bu gece
dönüşü yok bu sefer,ayrılmalıyız sessizce sözler tükendi,gözler ağlar usulca uzaktan sevmeler bitmeli bu gece. kahrolası kader ayıracak bizi sevgine doymadan koparacak seni yalvarmalar boşuna yazılmış bir kere gözlerden kan aksada bitecek bu gece son saatimiz kalmış,gel sarıl bana tut ellerimi sıkıca,terlesin inadına hiç bi şey söyleme,sessizce kal yanımda gidişin felaketim olacak,yaşarım sanma. |
SaÇlarinin Bİnbİr Telİne GÖnÜl BaĞlayip.okara GÖzlerİne,anip Sabaha
Dek AĞladim Dedİm Ya Sevdİmse Allahina Kadar Severİm Yalanim Yok Kara GÖzlÜm İnanmani İsterİm.nalet Gele Ruja Ojeye Putraya Yak Elİne Kinayi Çek GÖzÖne SÜrmeyİ. Arlaniram Utaniram Mahcubam.sunİ GÜzelİĞİn DÜŞmaniyam...dedİmya Akreplİ Çİyanli.bedenlİ Vanli ÇoÇoĞuyum... Sevgİlİm EĞlensİn. Dİye Delİklİ Elbİseler Gİdİrİp Zİl Zurna Sesİnden SarhoŞ Edİp ,elalemİn.kolarinda Dans Etİremem. Bİz Bİze KÜÇÜcÜk Odamizda Bİr İkİ DÜblemİzİ Atip |
Yasakti Bana Ellerin
Yasakti Bana GÖzlerin Yasakti Bana YÜregin Ama Herseye Ragmen Ben Seni Yasaklar Icinde Sevdim Haram Bildim Senden Baskasini Ben Seni Uzaklarda Ben Seni Yasaklarda Sevdim Bana Delisin Dediler GÜlÜp Gecdim Unut Vazgec Dediler Bir TÜrlÜ Unutmayi Beceremedim Ayrilik Girdi O Gitti Dediler Yok YÜregimden Sen Gitmedin Gidemezsin Ben Seni Herseye Ragmen Sevdim Cok Sevdim TÜm DÜslerimi Yaktim TÜm Hayallerimi Yiktim CÜnki Vefasiz Cok Sevdim Benim Yasak Sevdigim Bil |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:57 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.