![]() |
Sokaktayim Kİmsesİz Bİr Sokak Ortasinda.yÜrÜyorum Arkama Bakmadan
YÜrÜyorum.yolumun,karanliĞa Saplanan Noktasinda. Sankİ Benİ Bekleyen Bİr Hayal GÖrÜyorum. Kaldirimlar. Kİmsesİz Yanlizlarin Anesİ.kaldirimlar. İÇİmde YaŞanmiŞ Bİr Lİsandir.kaldirimlar.seskesİlİnce Sesİ .kaldirimlar İÇİmde YaŞan MiŞ Bİrlİsandir. Ben Bu (kaldirimlarin EmzİrdİĞİ ÇoÇuĞum.) Aman Sabah Olmasin Bu Karanlik Sokakta Bİtmesİn YolculuĞum.bu Karanlik Sokakta. |
varlığınla başlayan her günün,
yokluğunla bitmesine alışamadım. aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın ben hiç sensiz kalmazdım........... h..... sçs |
yalnızlıgı hissettiren bir bir we birde ben warım.
gözlerim dolu welakin karamsarım dertlerimle baş başayım harbi yalnızın.yardım elini uzatın ne olur.yardım 'Allahım'.erken kalktım bu sabah bu şehri terk etmek istedim.sonra oturdum saatlerce düşündüm olmadı işte hiç biri hayalde bi yere kadar.gözlerim kapandı hasret oldu sewgiye ruhum.yeni güne umutla başlamak pek bi zormuş.kandırdım ben kendimi olmamış olmadı wede olmayacak kadar uzak bana umutlarım |
Anlatmak İstedİĞİm O Kadar Çok Şey Vardi Kİ
Sevgİlİm Sana Anlatmak İsteyİp De Anlatamadiklarimdan Bahsedİyorum Hanİ... GÜlÜŞÜn, BakiŞin, Sesİn Kisacasi HerŞeyİnden Benİm HerŞeyİmden Bahsedecektİm Sana EĞer Firsat Verseydİn Anlatabİlecektİm Belkİ De Kendİmİ Sana... Sevebİlecektİn Belkİ Benİ Benİm Senİ SevdİĞİm Gİbİ Olmasada BaŞkalarinin Senİ SevdİĞİ Gİbİ Bİr Anlik Sevebİlecektİn Benİ Firsat Verseydİn Bunlara Ve Bana... Belkİ İzİn Verecektİn GÖzlerİnde BoĞulmama B |
Garİp Sevgİlİ
Ben Senİ Gece İÇİn DeĞİl GÜndÜzÜm İÇİn De Sevdİm Ama Sen Bunu HİÇ Bİlemedİn Yarinlara Kurulan Bİr Hayaldİ Benİmkİ Bellİydİ,umursamadin Umursatamadim Sesİmİ Duyuramadim Sana Oysa Kİ Çok KoŞtum Arkandan Ve De Çok BaĞirdim Ama Sen Duymadin,duyuramadim Sadece Yaninda Olabİlmek Ve Sevgİmİ Sana GÖsterebİlmektİ Amacim Ama Sen GÖrmedİn GÖsteremedİm Kara Cahİlİn Tekİ Mİyİm Ben Senİn GÖzÜnde Ne Olur Bak Bİr Kere YÜzÜme Bİr Kere De GÖr Benİ GÖrmeye Ç |
Sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni senli günleri
hatırlattı akşam güneşi onca zaman içinde eskimeyen bir düşüncesim şimdi insan hergün anımsarnı aynı gözleri SENİ SEVİYORDUM ve senin haberin yoktu saçlarını izliyordum uzaktan kulağının arkasına düşüşü ve burnun her kezden başkaydın işte güldüğün zaman yukarıya bakardın yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı ne güzeldiler sen bilmiyordun BEN SENİ SEVİYORDUM kalbime sığmıyordu aklımdan geçenler duvarlara,vitrin camla |
Bir hata edip sevmişm meğer
Zalimsin aşkıma vermedin değer Vicdanın sizlayıp dönersen eğer Çok geç kaldığını sende bilirsin Taşsız bir mezarda bulunca beni Boşuna ağlayıp üzme kendini Bağırsanda duymaz ruhum sesini Ölüler konuşamaz sende bilirsin Hüzün kaplarsa taştan kalbini Katilsin öldürdün seven birini ALLAH'a yalvarıp açma elini Kötülere AF OLMAZ sende bilirsin |
geldi onbir ayın sultanı ramazan ayı
aç ellerini Mewlaya dua et affetmesi için seni kim bilir belki bugüne kadar kaç kalp kırdın farketmeden duaet Allah a affetmesi için seni küssen biriyle eğer sen haklı plsan bile gönlünü al küs oldun kişinin boş çewirme sen yardım isteyeni geçmişinle ilgili muhasebeni yap kendini ölç tart ahiretin için naptın gözden geçir yüreğinin biras ferahlamasını istiosan 2 rekat namaz kıl bu ayda Mewlaya açılan eller boş çewrilmez (ORUÇ SADECE AÇ KALMAK DEĞİLDİR |
BÖYLE SEVDİM İŞTE
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. Çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. |
yeter artık yüzün gülsün
sevdan senin senin olsun çektiğim acı çilenin yeter artık sonu gelsin kalem kaşlım kara gözlüm hüzün doldu bütün özüm sevdam senin yaptıkların çiçek gibi solsun güzün kır çiçeğim bahar gülüm gönlümdeki aşk bülbülüm yetiştiğim ana dolum sevda sana mezar olsun akan suyun akmaz olsun gören gözün görmez olsun ayşem sevdan senin olsun cehennemde yüzün gülsün |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:09 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.