![]() |
Bİr Kere Sevmedİn
Aklindan HİÇ GeÇİrmedİn YaĞmur Altinda IslandiĞim Zaman Senİ DÜŞÜnÜr Çekerİm Bİr Aman Sevİp Sevİlmemek Pek Bİr Yaman Unut Dİyorsun Ya İŞte O Zaman Benİm Halİm Mecnundanda Duman HergÜn GÖrÜrÜm Senİ Bİr BaŞka İnan Yalan DÜnyamda Sen Varsin Her An Apansiz Bİr Sevda Benİm Kİ LÜzumsuz İnan Ne Yaparsin Sevda İŞte BÖyle Yalan Gicirtili Teyİpten SÖylÜyor Hakan TaŞiyan Acaba Ben Mİyİm Bu AŞİkÂr AŞİyan, GÜlÜŞÜne Hasret, HergÜnÜ Gafletle YaŞiyan Sev Desem Sevmez Bİlİrİm |
kuğu bir yalnızlık akşamı bu,içten içe sigaramın dumanında tüten sen
özlemi,demli çayımda ki son dokunuşun sıcaklığı,sessizliğin tam ortası bu,ellerimden kayan umutlarımın sığındığı virane köşesi,terkedilişlerinde acı bedeli bu........... |
Bir İstanbul gönderiyorum Sana
Bir İstanbul düşle küçük kız. Hiç umudunu yitirmeden. Sen istediğin müddetçe, İstanbul seni bekleyecek. Sultanahmet At meydanı, Rüyalarının süsü Mavili cami Bütün dokularını dolduracak tarih, İstanbul surları, ve Fatih'in kılıcı, Ulubatlı Hasan. İste küçük kız. İstemek görmenin yarısıdır. İnanıyorum ki sen rüyalarında, Sabah kahvaltını martılara simit verirken, Kız Kulesinde yapacaksın. Ayasofya, vapurlar, suları mavi Boğazi |
Gidişinle beni o kadar kırdın ki!
Sana gitme diyemedim.. İçimdeki ayna paramparça oldu sen giderken? Neden? Neden........ Sende mi! Aynısın sende mi? Gidiyorsun... Gözlerimin yaşını içime akıttım İsmini anmadım Resimlerini yaktım... Gidişinle beni yaktın.. Her şey düzelir bilirim.. Unutmaksa unuturum Seni unutmak zor Alışılır... Gözlerini görmeden yaşarım bir Ömür boyu Anlamazsın bilirim Duymazsın bilirim Başka kollardasın kim bilir? Kırılan yüreğimi bile görmeden Çekip |
Şiirlerin sana değil?
İsyanlarım sana değil? Artık yoksun bilirim... Herşeyi sildim Attım bir kalemle Halbuki hoşlandım senden Söyleyemedim Söyleseydim değişir miydi ki? Sonu ayrılıkla biticekti... Sen bir hayelsin Ne kadar koşsam ulaşamam sana... Benim hayatın farklı! Senin hayatın farklı! Bugün bilgisayarımı açtım? Senin resmini gördüm Silemedim Herşeyi silmiştim halbu ki? O resmi silemedim Allah kahretsin.. Aşk oldum..... |
Sonbahar rüzgarı gibi savruluyorum
Bir sağa bir sola İnsanların arasında geziniyorum Rüzgar çıkınca daha hızlı Savruluyorum Hayatı bıraktım ne hali varsa Görsün.. Umrunda değil? Savrula savrula Geldiğim yer... Farklı insan... Değiştirmek için ellerinde geleni Yapan insanları gördüm Aynı yerde sayıyor Adım bile atamıyor... Bir rüzgar daha çıktı.. Kendimi denizin üstünde batarken Buldum.. Hayatı bıraktım olmadı? Bırakmadım olmadı? Yaşadım gördüm? Vakit bu kadarmış? |
Yaşamaktı hayatı dolu dolu tek isteğim seninle
Seninle dalmak en güzel rüyalara Seninle açmak gözümü sabahın senli saatlerine En güzel hikaye bizimki olmalıydı Sen benim hiç bitmeyecek olan romanım olmalıydın Ben senin yalancı prensesin Sabahlara kadar sevişmek vardı kokunla Sonra oturup *******ce içmek seni şarap diye Dünyanın en mutlu çifti olmak vardı Umursamadan yarını düşünmeden yaşamak ama seninle Ben seninle olan her şeye eyvallah demişim bir kere Söyle kim hangi güç döndürebil |
Kuru bir toz pembe bizim hayellerimiz
Hayat kadehinde şarabımız bitmiş Savrulup yürekleri dağlamış yakmış Döktüğün o göz yaşları başkalarınınmış Yağmur dinmiş rüzgarlar esmezmiş Gök yüzü karalar bağlar bulutlar ağlarmış Yüreğin bu aşka hiç hızlamazmış Döktüğün o göz yaşları hepsi yalanmış Gecen soğuk,odan bensizmiş Hayellerin bensiz bir hiçmiş Neden söyle nedenmiş Döktüğün o göz yaşları artık bensizmiş Karalar bağlarmış yüreğin at |
aşk nedir diye soracak olursan
cevabını bende bilmiyorum aşkın anlamını öğrenmek istiyorsan BENİM GİBİ SENDE AŞIK OL BİR KIZA HEMDE DÜNYANIN EN GÜZEL KIZINA DEMET'İME YAZIMA KIŞIMA BAHARIMA ÇİCEGİME AMA DEMETE AŞIK OLMA=) SENİ ÇOK SEVDİGİMİ BİL YETER |
akşam oldu gine karanlık çöktü
gine baş başa kaldım kaderimle baş başa yıldızlar eskisi gibi parlamıyor güzel kız artık söndü yıldızlar sen gittin diye hani senle ayın altında yıldızların parlamasını izliyordukya işte o günleri çok arıyorum güzel kız o gün dünya bir acayipti sanki herkes bayram ediyor gibiydi sanki şimdi karanlık çöktü sanki dünya yasta sanki daha güneş doğmayacakmış gibi dünyanın güneşi ay yıldız ve güneş benim güneşim sadece sensin birtanem benim güneşim battı dah |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:58 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.