![]() |
Sevmek;Bakmak değil görmekse eğer..... Sevmek;Yanındayken başını
omzuna koya bilmekse eger.... Sevmek;Yanındayken yanlızliği unutmaksa eğer.... »-(¯`v´¯)-»SENİ SEVİYORUM»-(¯`v´¯)-» Sevmek;Senle iken yere daha salam basa bilmekse eğer... Sevmek;Yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer... Sevmek;Hayallerine senide soka bilmeks |
bir bulut sarsın evinin damını azrail beklesin almak için canını ben
deil aşkım emsin kanını damarların kurusun BENİ YIKTIĞIN İÇİN!! giydiğin en güzel elbise kefenin olsun yılanın bol olduğu yerde mezarın olsun mezar taşının üzerine veremlidir yazılsın okuyanın olmazsın BENİ YIKTIĞIN İÇİN!!!! |
Issız yollarda yalnız varlığını ararken,
Umutsuz gözlerimde parlayan ay sen oldun. Bağrımdaki yarayla hüzne adres sorarken, Yüreğime kurduğum sırça saray sen oldun. Yıldızları aradım dağılan saçlarında. Hasretin pınarları kirpiğin uçlarında. Rüyaları unutup gecenin kaçlarında, Uykuları kaçıran sıcacık çay sen oldun. Tebessüme aldanıp cemaline yandığım, Tatlı dile vurulup sözlerine kandığım, Gece, gündüz derbeder her kelamda andığım, Besmeleyle başlayan ruhuma hay sen ol |
Yazılanmı Önemliydi Çizilenmi Sevdalara..
Oysa Ben Ne Yazdım Ne Çizdim sevdamı.. İçimde Büyüttüğüm Ufaklıktın Sen.. Ben Ne kadar Büyüttüysem Seni; o kadar Ufaltmışsın Kendini.. Sen Giderken "gitme Kal Yanımda Sana ihtiyacım Var!" Diyemedimki..Diyemezdim de.. Çünkü Sen Kararlıydın Gitmeye..Ki Kalma Meraklısıda hiçmi hiç Olmamışsın.. Ben Ne Savaşlar Vermiştim Yüreğimde.. Ne Volkanlar Patlatmıştım Hep sen ol diye.. Sensiz Olmak Benim sonum Olurdu Biliyordum.. Bildikler |
nie böle yaptın be gülüm ben
sana bağlıyım ne olur bırakıp gitme ben sensiz ne yaparım sonra be gülüm ne olur gitme ben sana bağlıyım hadi vazgeç şu inattan da bırakıp gitme ama gidersen bir gün elbet sende geri gelirsinn seni seviyorummmmmm..... |
Söz vermiştin bana
Yanıbaşımda yaşlanmaya Söz vermiştik bu dünyaya Ne olursak olsaydık Kaç yıl geçti bak hala Son bakışın miras bana Saklı duruyor ne fayda Bıraksaydın solsaydık Hangi bahane avutur bilmem Hangi günahın bedeli bu Kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem Böyle intikam olmaz Çok mu fazla bu sitem Ağır değil mi bu ceza Söyle kim çok gördü seni bana Böyle yalnız kalınmaz Paylaşılmıyor hüzün Paylaşamam yolu yok bunun Anlatamam sözü yok bunun Çekilecek başa geldikçe |
hiç bekleme boşuna bitti ...
bitirdim herşeyi, öldürdüm içimdeki seni.. yaşanmamış saydım herşeyi, kötü bir rüyaydı, kabustu, uyandım ve herşey bitti.... |
A Benİm Bahti Yarİm
BaŞimin Tahti Yarİm YÜzÜnde GÖz İzİ Var Sana Kim Bakti Yarİm |
Sankİ Senlerdİr Taniyor Gİbİyİm Senİ
GÖzlerİn SÖzlerİn Aliyor Benden Beni Bir Masum GÜlÜŞÜnle Huzur Kaplar YÜreĞİmİ Bu Olsa Gerek Bu Olsa Gerek İlk GÖrÜŞte Ask Dedİklerİ... Korkuyorum Belkİ İnanmayacaksin Hislerİme GÜlÜp Gececeksİn Sevİyorum DeyİŞlerİme Ne Yapayim Gem Vuramam Kİ Su YÜreĞİme Bu Olsa Gerek Bu Olsa Gerek İlk GÖrÜste Ask Dedİklerİ.. Artik Sen Canimda Ta Kalbimdesİn Varsin Eller Bana Sen Delİsİn Dİvanesİn Desİn Kismetse Allahim Seni Bana Nasip Etsİn Bu Olsa Gerek Bu Ol |
Alış bana yapacağım şeyler o kadar belli ki.
Bu günler yarınlar yok bütün zaman bizim Dokun bana okşa saçlarımı kapanmayan yaraların, Deva bulsun. Sarıl bana sev beni, sonsuza kadar, Yaşarcasına yada,biraz sonra ölecekmiş gibi ölürcesine. İste beni yık tabularını ben kör kuyuları, Yasaklar ve engellerle doldurdum kim durduracak seni. Sakın çözmeye kalkışma zaten kördüğüm olmuşuz. Büyük İskender’in kılıcı dahi açamaz bizi. Anlamak mı? Kim kimi anlamaya çalışmış |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:21 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.