![]() |
Sevmek buymuş demek ki..
Sevmek vermekmiş en büyük parçanı.. Özlemekmiş sevmek.. Gece yastığa başını koyduğunda akan iki damla yaşmış... Sevmek zormuş sevdiğim Özlemek zormuş... Sanki bedenine binlerce bıçağın saplanmasıymış... Bir uzak kentte sensizliği yaşıyorum şimdi.. Bazen iki cümle takılıyor boğazıma.. Bazen sessiz çığlıklar kopuyor içimden.. Üşüyorum sensiz, ellerimi ısıtan ellerin yok.. İçimi eriten gözlerin yok.. Bir ateş var sol yanımda.. Bir de sana verdiğim |
sakladıgım hayalim susledigim gizli mabedimin derin aşkısın sen
.kalbimin bolunmez parcası canımın vazgeçilmez yarısı kıvılcımdaki ateşin rengisin sen .hasret,min ruzgarı ozlemin tek kalıcısı yalnızlııgmda bırakmayan kalbimden delicesine kopmayan aşkımın hayalisin sen.bakısınla büyüleyen odamı resminle süsleyen öylece donup bittigim yersin sen.elini tutdugumda içimi ısıtan sevginle baglanmışcasına sarılan hayatda baskasının yerıne koyamadıgım birisin sen gülüşünle yüzümü güldüren seviyorum diye |
Bİr Umut Bekledİm Sadece Bİr Umut
AŞka Daİr Ne Varsa YaŞamak İÇİn. Senİ Bekledİm Senİnle YaŞamak Senİnle Ölmek İÇİn. Bakmadi Bu GÖzler Senİn GÖzlerİnden BaŞka HİÇ Bİr GÖze Sevmedİ Bu Kalp Sen'den BaŞkasini. Hele Bu YÜrek Yanmadi Senden BaŞkasina Senİnle DoĞdu Bu Can Senİnle Ölecek. Senİ HİÇ Birakmayacak Hep Senİnle Hep Senİn Yaninda Kalacak MeleĞİm.... Senİ Çok Sevİyorum... MeleĞİm... |
git hadi ciğerim yanıyor
son gece bu beni sevsen ne olur kim saracak benikim sevecek dur dokunma yüreğim acıyor sevme beni sevdalardan vurgunlaryedim bana çok gördüğün aşkı sen ellere ver terkedilişim ilk değil alışır gönlüm SEVİLMEDEN SEVMEK VAR YA O DAHA BETER hadi beni öldür beni unut |
YAZIK BANA
bazen kendi kendime oturup düşünüyorum... acaba ona(ÇİĞDEME)ulaşmakmı, yoksa ölüme ulaşmakmı daha kolay... bence ölüme ulaşmak daha kolay çünkü ölüm bana hayır demiyor.... ama yazık olamzmı o kadar yaşamış olduğum hayatıma o kadar hayat mücadelesine, arkamda beni yetiştirip değer vermiş insanlara yazık olmazmı, o kadar eziyet görmüş seven kalbime, düşünerek ağarttığım o saçlarıma,,, onun sesini duyduğunda zıplayan damarlarıma(nabzıma) yazık olmazmı, anlaşılan ölemiyeceğim,,, |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Hiç yaşanmamış bir olay gibi ellerim titriyor Kalbim çarpıyor Hiç yaşamamış bir şehir gibi üstüme geliyor İşte o an ağlayasım geliyor Bulutlar gibi ağlamak işte seni ağladığım günler kadar sevdim Güldüğüm günler kadar özledim Çekip gittiğin günler kadar kalbim kırıldı AMA.... Şimdi herşey bitti... |
sensiz hayat yine zindan,
sensiz geçer mi bu zaman gözlerin aklımda her an, UNUTMA! ben unutmadım, unutmayacağımda. yapraklar güzeldir dalında, yine gözlerin geldi aklıma, sözlerim acı yarim alınma, UNUTMA! ben unutmadım, unutmayacağımda. yine akşam oldu bak, sensiz yıllarda geçiyor bak, ne olur son kez gözlerime bak, UNUTMA! ben unutmadım, unutmayacağımda... |
deli aşkım
deli gönlüm senin için her gün öldüm kır çiçegim yaban gülüm ölüm sensizlikse SENSİZLİK ZATEN ÖLÜM bunu böyle bil gülüm |
herşey seni anlatıyor bana
baktığım dokunduğum hissettiğim herşey sen yoksun şimdi yanımda gelsen ah bir gelsen buralara |
hey mesaj sesizce git
onu cok özledigimi söyle eger iş varsa rahatsız etme eger uyuyorsayanagına bir öpücük kondur eger şu anokuyorsa UNUTULMADIGINI SÖYLE |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.