![]() |
Böyle sürüp gitmemeli bu sevda
Seni sensiz yaşamamalıyım günler boyu Avunmamalıyım hayalinle saatlerce Sana böyle yakınken! Her gece ıslanmamalı yanaklarım Şarkılarda bulmamalıyım kaderimi Göz göz olmamalı yüreğim Seni beklerken! Gel! En tenha saatlerde çık sokaklara Yalnız ol! Beni bekle! Dertleşelim seninle Bitmeli bu hüzün, bitmeli bu keder Mutluluk varken! ... Bak! Gökyüzü mavi, yapraklar yeşil Bu mevsim bir daha gelecek değil Ayrılık mı? Yakışmaz bize Dah |
İsyanım...
İsyanım sana değil kalbime, Sevgini söküp atamadığıma, Damarlarım kök salmış sevgine, Gökler bili ağlıyor ayrılımıza, Çiçekler soldu sen gittin gideli. Kuşlar ötmüyor senin yokluğunda, İsyanları bana sana değil. *******i Ay, çıkmıyor, Yıldılar solmuş parlamıyor, Sevgisiz bir dünyaya istemiyorlar, İsyanlar sana değil. Güneş ısıtmıyor yüreğimi, Senin yokluğunda, Sensizlik bir ömür değil, Bir gün bile yaşamak haram bana. Sevgimiz... Sevgimiz kara... |
günaydın aşkım.
günaydın kalbimin sahibi yine seninle sabah oluyor ve yine kalbime yeni bir umut doğuyor belki beni seversin diye. bilsemde beni sevmeyeceğini dedim ya güzelim bir umut beni hataya bağlayan küçük bir umut aşk ateşim seni yakmasada seni seven şu yüreğim umrunda olmasada SENİ SEVİYORUM |
Biliyordum bi gün gideceğini
Ona geri döneceğini Zordur ve çok acıdır kalbindeki Kişiyi unutup yeni birisine seni seviyorum demek Zor dur biliyorum adım gibi Sana seni seviyorum derken bile içten içe kendime kızıyordum Seninde beni zorla sevmeni istiyormuş gibiydim sanki Ve benim gözlerime bakıp bana seni seviyorum Dediğin zaman... Tam da rahat ve huzurlu bir uykuya yatarken Tam da tamda sana güvenmişken o gece Bana gitmek istediğini söyledin Ve arkanı dönüp gittin... Geride kalm |
Uzaksın bana biliyorum
Hiç gelmeyecek gibi gözüken Bahar ayı gibi uzaksın bana Artık hasretin yetti bana Yağmurda dışarıya bakmak çok üzücü Masum bir çocuğun dışarı çıkamaması gibi Üzücü... Işıklar hep açık Uyudum zannetme Bekliyorum Ama biliyorum ki yine Yıldızlar kadar uzaksın bana Yorgunum Artık yaşlanıyorum Yüzüm eskisi gibi değil Çizgiler var gözlerimin altında Aynalar yalan söylemez Ama biliyorum ki yine de Gençliğim kadar uzaksın bana Geldim yanındayım Hadi |
Zamansız gidişin üzdü beni
Yıllardır sakladığın sevginle Şimdi besle beni Yalnızlık dert olmuş belli yüreğinde Hadi konuşsana kocaman dilsiz yüreğinle Ben duyarım belki feryadını Sessiz çığlıklarını Yorgun kalp atışlarını Belki anlarım... Seslensene... Pişman olmadan seni seviyorum desene Sessiz *******i hıçkırıklarınla bozma Bırak onlar sessiz kalsın Sen sesini duyur sana Söyle sene Hadi söylesene Bir kere daha Seni seviyorum desene... Kocaman kalbinle Küçücük bir ses ver |
Biz bu dünya ya gelirken belirlenmişti mezarımız
Sebebimiz olmuştu aşk yaşamamıza Kalbimiz başka çarpmıştı aşık olunca Terk edilince öğrendik aşk için yaşanmayacağını Ve yalan aşklarda gördük gerçekleri ERKUT |
AĞlamak GÖzden SÜzÜlen Sudan İbaret Mİ?
GÜlmek YzÜn DegİŞtİrmek Mİ? Sevmek,sevdİĞİn Mutlu Olsun Dİye OnubaŞkasina Vermek Mİ? Pekİ Sevdİgİnİn Uzansan Tutacak Kadar Yakininda Ama Bİ O Kadar Olmak Nedİr Bİlİr Mİsİn ? Ben Ne Oldugunu Bİlemedİm Sence Ne Bİlebİlİr Mİsİn?..... |
Bir gün geleceksen bana
Döneceksen Seveceksen deli gibi Gel Ölüm gibi zamansız gel Hiç ummadığım anda Her şeyin sonunda Sözlerin bittiği anda Bir uçurumun kenarındayken gel bana Gel de döndür beni ölümden Döndür beni ölüm yollarından Gel de kurtar beni ölümün koynundan Mutluluklar senin güzellikler senin neşe senin ömrüm senin olsun Derdi,tasayı gamı bırak bana Bir de baharları bırak Bırak baharlar benim olsun Her bahar gelişinde sen geliyosun çünkü aklıma |
Takvimlerden bir gün daha düştü
Seni severek bir gün daha geçirdim Ben seni sevdiğim günlerin hesabını hiç tutmadım Kim bilir kaç gün,kaç ay,kaç mevsim,kaç bahar geçti Takvimlerden düşürdüğüm günler tüketti bedenimi Her gün bir çizgi indi yüzüme Her gün daha fazla yaklaştım musalla taşına Ama seni her gün sevdim Takvimden düşen her bir yaprak daha da bağladı beni sana Düşen her yaprakta sevgim daha da arttı sana Seni hala seviyorum hala bekliyorum Çünkü seninle yaşıyorum... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.