![]() |
Sonuna kadar savaşmalıymış insan Ölürcesine sevmeliymiş
Uğruna ölecek kadar sevmeliymiş Kalbini vermeliymiş yüreği önüne sermeliymiş Ağlamalıymış insan hiç durmadan ağlamalı Kalbi boş kalmamalıymış Hep sevmeliymiş insan KALBİ PARAM PARÇA OLANA KADAR SEVMELİ Saçlarına ak düşene kadar beklemeli Her gece uykusuz kalıp Her gün yalvarmalıymış allaha Her |
yaşıyor ama uzaktaysam senden bil ki seni hiç unutmadım
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş hata yapmişiz senden yada bende ne fark eder şeytana uymuş hata yapmişiz adımı söylemezdin bana seslenir aşk derdin aşkım derdin her aşk ediğinde beni kendine daha da aşık ederdin buluştuğumuz anları hatırlıyorum güller açardı gönlümde sen gelirken 3 5 saat ayrılsak sendele yaparaklarım dökülürdü sen gidince yanyana duran iki yıldızdık sana göre en parlak en güzel olan bendim gökyüzündek |
birgün bir dilenci gibi kapına geleceğim ürkerek kapının ziline
basacağım kapıyı açıp anne bir dilenci diyeceksin para vereceksin paran var diyeceğim ekmek vereceksin karnımtok diyeceğim daha sonra ne istiyorsum diye bağıracaksın ve ben boynu bükük gözleri yaşlı ve ağlamaklı bir sesle san dönerek yıllar önce benden çaldığın aşk sevgi dolu kalbimi ne olur ne olur bana geri ver diyeceğim |
Kalbimde bir yer açtım sana Kimse ulaşamadı benim
sevdama Kimse sevdiğini saklamadı Benim seni sakladığım kadar Kalbimde en güzel yer senindi Yüreğimde en temiz duygular Düşüncelerim sendin Hayallerim yine sen Işığımdın,güneşimdin herşeyimdin Şimdi sadece hayalimde yaşattığımsın Eskiden sevdam,sevgilim herşeyimdin Şimdi sadece özleyebildiğimsin |
Bugün yine yorgun yüreğim Hasta düşmüş bedenim
Yine ağlıyor gözlerim Bu gün yine uzaklara dakdı Baktı baktı doldu yine gözlerim Titredi birden bedenim Üşüdü bu sensiz gecede Yandı yine yüreğim Yandı yandı kül oldu bedenim Özlendi yine giden Her sesde irkildi yanan bedenim |
Ağlasam sesimi duyar misiniz,
Mısralarımda; Dokunabilir misiniz, Göz yaşlarıma, ellerinizle? Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce. Bir yer var, biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum. ORHAN VELİ KANIK |
Yazık ettin aşkımıza,
Bitirdin bir hiç uğruna, İstemem arama,sorma bir daha Kırdın kalbimi,yazıklar olsun sana, Sen gerçek sevgi nedir?bilemessin Gözümden düştün bir kere, Artık git gidebilidiğin yere, İstemem sorma beni hiç kimselere, Yazık ettin aşkımıza, Zından ettin hayatı bana |
istemedim mi seni unutmayı,gözlerimde ki yaşları kurutmayı...
sanki hiç düşünmedim mi senden vazgeçmeyi... ömrüm boyunca aradığım diğer yarımı bulmuşken kaybetmeyi... hayatıma anlam katan ne varsa silmeyi... istemedim mi sensiz olan bu dünyayı terk etmeyi... bırakma beni yolsuz kanatsız,çaresiz,sensiz... terketme ruhumu karanlıklara karartma günle |
hayat,hiç bir insan için ağlamaya değmez..zaten değen insan
ağlatmaz..yinede ağlamak istiyorsan,başını dik tut ki gözyaşların ağlatan kadar alçalmasın.....!!! |
gidiyorum,gidiyorum buralardan
birgün aklına gelip sorarsan bu gece son gülüşümdü bu gece son görüşümdü seni bu gece son diyişimdi seni seviyorum toprağı aşkıma şahit ediyorum batan bir aşkın arkasında kalan buğulu gözlerimle sana veda ediyorum bu gece sana ilk ve son şiirimi yazıyorum bu gece ilk ve tek sevgilimi yitiriyorum hakk'a sığınıp derman istiyorum tüm dostluklarımı tüm yoldaşlarımı bırakıyorum senden sığınıp sana geliyorum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.