![]() |
Sen benim en eski alışkanlığımsın
Belkide ben doğmadan seninle yaşamaya Seni unutmamaya mahkum edilmiş Bir ömür boyu her nefes alışımda Nefesimin yarısının sen olması sağlanmış Sen benim en büyük zaafımsın Hiçbir şekilde ve koşulda karşı koyamadığım Ne zaman gelirsen evet dediğim Gelen sen olursan başımla kabul ettiğimsin Sen benim en büyük pişmanlığımsın Hayatımın bir devrini kaplayan Saniyesini bile tekrar yaşamayı istemekten kendimi alıkoyamadığım Dizlerimin bağını çözen, yüzüm |
Yine yanlızım bu akşam Yine sensizim
Bu gecede yanlız Herşey aynı bıraktığın gibiyim Biliyormusun her gün ağlıyorum Ellerini özlüyorum En çok seni seviyorum demeni Dön diyemem sana Hatıralar gözlerimin önünde Bize geçen günlere ağlıyorum Hayallerim vardı |
Bİr Neden İm Var Uzaklarda,
GÖzlerİnden Mahsun,ellerİnden Yoksun Kaldigim, Ter Kİ Dİyarlarda Yoklugunda Acilarimi Koyucak Yer Bulmadigim KaranliĞim Da, ******* Kendİnİ Sabaha Teslİm Edİyordu Da Bİr Bana UlaŞmiyordu O Gecenİn Sabahi,bİr De YalnizliĞima.... Gecenİn SessİzlİĞİne Herkeslerden SakladiĞim Sirlarim Vardi, Ama Onlar Bİle Neden Lerİme Çare Olamadi Benİ Anliyamadi.....! Ve Hayatimin En Anlamli ---neden---İ Benİm Lara'mdi |
Gözlerim kapıda,Bir gelebilsen diyorum.bu nasıl sevda?Bu nasıl aşk?
Gözlerim yaş olup süzüldüğünü Çılgınlar gibi sevildiğini bilesin Birtanem |
Sigarayı çoğalttım,birde yokluğunu
Ama yokluğun sigaramı çoktan geçti Yokluğunun acısı geçmesede Bak bir pakket daha bitti Ah be gülüm aşk ne idi şimdi ne oldu içime akıttım gözyaşlarımı yüreğim doldu Salya sümük zırlama benden oldu Sen gittiğinden beri mutluluk haram oldu Şimdi kalan kokun yokluğun Güneş anlamsız parlak Umutlarımı unuttum gülüm Yaşadığım sadece acı ve zulüm Ay tepeden *******i bakıyor O da uzak ama beni görüyor Gözlerin yıldız ,yan yana geliyor İnan herş |
Yoklugun güneşi çıplak gözle izlemek kadar zor geliyor bana.Seni her
düşündügümde yanımda olamaman,kokunu özledigimde sana sarılamamak o kadar acıtıyorki içimi.Seni tanımadan önce özleminin bu kadar zor oldugunu bilmezdim.Ve ben ilk defa ölümden korktugum kadar birini kaybetmekten korkuyorum.Ben aşk denen bu duyguyu sende tattım.İlk defa birini bukadar çok düşünüyorum.Ve ilk defa bu kadar çok sevildigimi hissediyorum.BANA BU AŞKI YAŞATTIGIN İÇİN SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM |
eğer bir gün beni unutmayı düşünürsen
öle biriyle unut ki sana savurduğum kurşunların önüne geçebilecek kadar cesur ve o gün seninle öle bilecek kadar yürekli olsun KORKUSUZCA YAŞAYANLAR ÖLÜMDENDE KORKMAZLAR |
nereye gidersen git
çantanda resmim aklımda gülüşüm olsun ben seni gerçekten sevdim ama ne sen nede çevrem bile bildi BİTANEM.... |
EĞER birgn gideceksen
NE OLUR alıştırma beni aşkına alıştırma beni yüzündeki gülümsemeye ben çok zor alıştım yüreğimin boşluğuna NE OLUR yüreğime dolup yanlız bırakma beni yüreğime dolanla |
Seninle buluşmamız ne kadar güç olsada,
Senden sadece beni sevmeni istiyorum. Beş dakika kalmamız suç olsada, Senden sadece beni sevmeni istiyorum. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:26 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.