![]() |
yağmurda ıslanıyor yüreğim
üşüyor ellerim yoksun sokaklar sensiz lambalarda kor bir ışık titriyor ellerim dilimde seninle benim şarkım kor bir alev içimde ellerim özlüyor seni düşlerim özlüyor seni |
Bekliyorum,bekliyorum bu günler bitsin diye,
*******ce ağlıyorum, Yüreğimdeki sızı dinsin diye, İçimdeki yangın sönmek bilmiyor, Beni hiç kimseler anlamıyor, Bir sen varsın,bir de sevdan, Gerisini boş ver gitsin gülüm,hepsi yalan, Sevda rüzgarı ters esti,ayırdı ikimizi, Yıllar benden çok götürdü,aldı gençliğimi, Bekliyorum,bekliyorum. Bu günler bitsin diye, Ama geri dönemiyorum, Giymişsin beyaz gelinliği, Gitmişsin yabancı ellere, |
Isparta'da bir gece daha, fikrim bulanık
Yaklaşan bir kadın gördüm bana sonsuzdan Yüzüme bakıyordu karanlık okyanusu anlatarak Söylemeye başlayacaktı sakladığını, emindim Konuştu her bir harfle bir yaşanmışlık İmkansızlıklar imkanınsa senin de şu hayatta O zaman anlarsın beni dedi Niye seven görmüş gibi olduğumu sordu Azametli bir nefesti sanki bir sesten ziyade Yıldızları mı taşıyordu neydi cılız omuzlarında Bir aralık değdi gözüm fersiz gözlerine Hayret ki ne hayret o biçare s |
O günes batmayacaksa sensiz bırak hic doğmasın.,
O yıldızlar arka cıkmayacaksa askıma Bırak hic orda durmasınlar gece boyunca Ve sen yakamoz gözlüm beni iyi dinle şimdi.. Sende inanmayacaksan sana olan aşkıma, Sende onlardan olacaksan eğer.... Sende onlar gibi amann.. boşver diyorsan Sakın uzaktan da olsa bakma bana... Öylesine bile olsa sakın hatrımı sorma Sormaki ben sana anlatayım aşk nasıl birsey Sevda nasıl birsey, sevdalanmak nasıl birsey. Öyle bir yasayalımki seninle ölümsüz |
sen bilirmisin gülün ömrünü aglamak nedensiz, bilirmisin yaşamdan
haberin var mı sensiz nasıl yaşanırmısın bilirmisin? özleye bilirmisin kalbini kanata bilirmisin ? oysa ne güzel başlamıştı hersey, dün geri yalan var, içli sarkıydın sen bende bir kalbin yokolmasına nden olan sensin aşkı ben böyle bilmezdim. yalnızdın kalbini sevdim beni.kalbini ölüme gönderdi.simdi sensiz bir başıma yokluğun çaresizligini çekiyorum.bugün dünden habersiz. yaşıyorum.ben gülü gülerken simdi ağlıyor. |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
çocukken sen vardın,yaşanmış biri vardı
sokaklar senin ayaklarının izi var hala caddeler öksüz kalmış senin yokluğunda çiçekler küsmüş sana gittin diye sen hiç olmadın yer gökyüzün mavi prensi, hıçkırıkların sevdası hüzün yolların bekçisi sana yakıştımı gitmek. söyle yürek nasıl dayanabilirmisin? sana gel desem sesimi duyabilirmisin?gökyüzün hüzün melegi neden gittin simdi sana kar yagacak ,yagmurlar göreceksin, bulutlar siz sarın benim birtanemi, üşümesin hiç hüzünlenmesin. |
BİLİYORSUN,ben seni kelımelerle anlatamayacağım kadar çok sevdim..Ki
bu sevgıyı taşa versem dile gelir,mermeri sevsem erirdi.Ve herşeye rağmen,bana tattırdıgın bütün acılar için sana karşı minnet doluyum.ÇÜNKÜ SEVGILIM acının bile bütün renklerini senin sayende öğrendim. SEVGILIM::::: |
Gözlerin gözlerime değince
Felaketim olurdu ağlardım Beni sevmiyordun bilirdim Bir sevdiğin vardı duyardım... |
kelimeler boğızmda düğümlü
seni anlatmaya kelimelerin gücü yetmiyor her seyde sana ait bir seyler buldum. hayatımı sana sevgi dair çoksey doldurdum. seni gibi olmadı birseyler eksik kaldı. anladım sen benim canımdın sensizlik ölüm hangi kapıyı çalsam sana ait bir seyler vardı. her gün öldüm sen olmadın senelere gücüm yetmedi seni unutmaya güüm yetmedi .sarkıydın sen bende birtanem senizlik işte boynumu büken bu oldu birtanem. hangi kapıdan seni bulacagımı bilmiyorum. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:50 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.