![]() |
en Küçüğüm Annem
Orda mısın yürek yarım Sessizliğinde kayboluyorum Gün mü gecemi bilmiyorum Ben bende beni.... Fermansız bu yalnızlığımda Seni arıyorum Kalbini demir mi yaptın bana?... Çok mu acı tattırdım sana Bilmem..bilir yanar mısın içimin şu ağrısına Bilmem...affeder basar mısın bağrına Orda mısın yürek yarım Orda mısın ANNEM!.... Gönül sermayem bitti Gözümde yaş Canımda can tükendi. Giden gün ömürden gitti Kefen bezine bürünsem Affedip sarar ağlar mısın annem Viran değil...gül bahçende .. Bende,Ötüyor baykuşlar Bir zamanlardı hani o bülbüller Onlar vuruldular Kanı avuçlarımda yüreğime karıştı İnsan doğdum senden Temizdi alnım sütün kadar Bak yazdı karayı yüzüme Dost bildiğim kullar Orda mısın yürek yarım Sessizliğinde kayboluyorum Ortada o kadar çok yalan var ki Hangisine kanacağımı bilmiyorum Eskiden üç yanlış bir doğruyu götürürdü ......gittiğim okul yıllarında şimdi üç doğru bir yanlış etmiyor kırdıysam affet ANNEM!... yüreğimi gözlerine mühürlesem salar mısın sulara ellerime kelepçelesem bakışlarını yürür müsün karanlıklara YALAN DİYEMEM AFFET...BEN KÜÇÜĞÜM AMA İNAN ANNEM ACILARLA BABAMDAN BÜYÜĞÜM... |
şk ve Karanlık
Aşk ve karanlık en yakınım olan! Hep güneşli bir gün aradım. Hep yağmuru bekledim. Rüzgarın hayalini kurdum. Geri dönüşü olmayan bir yolda! Geçmişimi bekledim.. Hiçbirşeyi belli etmedim! Hepsini içimde tuttum. Ellerimin arasından kayıp giderken, Gözlerimin içine bak! Ve kaybettiklerimi gör. Hepsini sana harcadım.. Yüzüme bak, Ve herşey için çok geç olduğunu düşün! Benim düşündüğüm gibi.. Ve sadece benim gibi bekle! Geri dönüşü olmayan yolda, Kaybettiğin Geçmişi bekle... Acı ve hüzün içimde kalan! Hep sıcak bir duygu aradım. Hep ilgiyi bekledim. Şarkımın sözlerini düşündüm. Geri dönüşü olmayan bir yolda! Geçmişimi bekledim.. Gözyaşlarımı hiç görmedin! Sana hiç göstermedim. Zamanın içinden kaybolup giderken, Gözlerimin içine bak! Ve bıraktıklarımı gör. Hepsini sana harcadım.. Yıldızlara bak, Ve Herşeyin çok uzakta olduğunu düşün! Benim düşündüğüm gibi.. Ve sadece benim gibi izle! Geri dönüşü olmayan yolda, Kaybettiklerini izle... |
Ben seni sevdim mi?
Sevdim, kime ne Tuttum, ta icime oturttum seni Aldim, oksadim saclarini, optum Ictim yudum yudum guzelligini Ben seni sevdim mi? Sevdim elbette Bendeydi ozlemlerin en korkuncu Cildirirdim sen ne kadar uzaksan, Ask degil, hic doymayan bir seydi bu Ben seni sevdim mi? Sevdim dogrusu Sevdikce tamamlandim, butunlendim Biri vardi aglayan *******ce Biri vardi sana tutkun; o bendim Ben seni sevdim mi? Sevdim en buyuk En solmayan guller acti icimde Omrumu degerli kilan bir seydin Sen benim bozbulanik gencligimde Ben seni sevdim mi? Sevdim, oyle ya Bir cizgiye vardim seninle beraber Ve bir gun orada yitirdim seni Ben seni sevdim mi? Sevdim, Ya sen beni? |
Ne olur izin ver, seni unutayım
Gönlümden gidiver, yeniden doğayım Bir şey söyle, beni ancak sen anlarsın Söyle de, bu büyük dertten kurtulayım Şartlanmışım hüzünlenip ağlamaya Düşüncelerin içinde kaybolmaya Sevilmekten değil sevmekten korkarım Alıştım ben nefretle aldatılmaya Sen beni duyamazsın, halimi göremezsin Seninle konuşurum, zaten bilmezsin Sanmıştım ki beni yalnız sen anlarsın Ahımı aldın sen, artık gülemezsin... |
Demek Şimdi Gidiyorsun
Demek şimdi gidiyorsun; Yazdığımız son şiir, öyle yarım kalacak!. Demek şimdi gidiyorsun; Kuşlarımız acıkacak, Saksılarımız artık sulanmayacak!. Demek öykümüzü bir ruj lekesi gibi yapıştırıp Aynanın sahtekar yüzüne, - Oy benim yaralım - Demek şimdi gidiyorsun; Beni böyle toz gibi dağıtıp Merdivenlerin dibine!. Her şey tamam, diyorsun, git... Beni viran bir şehir gibi terket.. Haydi git! Dışarısı ispiyon.. dışarısı ihanet.. Seni bir gören olmasın, Dikkat et!.. Dostlukmuş.. ölüme yürümekmiş.. Üstüne titremekmiş.. Vefaymış!.. Aşk dediğin, zavallı bir kapıyı, Duvara çarpıp çıkıncaya kadarmış... Bana komaz deyip, Sancını bir kilo rakıya gömsen de gece yarıları, - Oy benim yaralım - Asıl sancı, uyandığında Bütün odaları boş görünce koyarmış!. Gitmek istiyorsun, git... Bir savaşçı asla vedalaşmaz!. Durma git! Dışarısı dinamit.. dışarısı enkaz!. Şunu cebine koy, Ne olur ne olmaz... Eylül mağdurlarıydık, Kimsemiz yoktu... Yaralarımız aman vermiyordu canımıza.. Kimseye kıymamıştık oysa, Masumduk... Rahatsız etmiyordu bizi bu yalancı tarih! Yırtılan bir pankart gibi, Şehirlerin ortasına çığ düşürdüyse öfkemiz; - Oy benim yaralım - En az bir karıncanın yüreği kadar, Namuslu ve çalışkandı ellerimiz!. Artık bitti, diyorsun, git... Kırılsın kapı-çerçeve, kırılsın bu cam! Sorma git! Dışarısı panik, dışarısı izdiham!. Biliyorum, seni vuracaklar bu akşam... Ne çok fire verdik üst-üste; Ne çok arkadaş yitirdik Bu tozlu yolculukta... Kimliği tespit edilmemiş, Ne çok ceset vurdu, Zeytin güzeli akşamlarımıza!. Büyük ütopyalar ve büyük dağlar gibi İçerden çürümüşüz meğerse.. - Oy benim yaralım - Her gelen ölüm yazmış, Her giden ayrılık işlemiş, Bu talihsiz gergefimize... Kendini arıyorsun, git.. Aptal bir hayat kur, İçinde beni barındırmayan.. Kalma, git! Dışarısı barut, dışarısı gardiyan!. Yine bir tek ben olurum, sana parçalanan... Demek şimdi gidiyorsun; Sonunda bizi de çökertiyor Bu ****** zelzele!. Demek şimdi gidiyorsun; Yıkılan bir duvar gibi Ömrime devrile-devrile... Demek mecburi istikametlerin, Ayrılığı gösteren o adaletsiz kavşağında; - Oy benim yaralım.. maralım! - Demek şimdi gidiyorsun, Ve bana bir tek seçenek kalıyor: Güle-güle!.. güle-güle!.. Beni öldürüyorsun, git.. Kalmasın sende kahrım, kalmasın derdim.. Bakma, git! Kafamı yumruklayıp Ardın sıra ağlarsam, namerdim... |
Hayallerinden mi sildin
Sen beni hayallerinden mi sildin yani, şimdi ben gözbebeklerinde kendimi göremeyecek miyim desene kupkuru bir sevda kaldı geriye o da bana son hediye. Ben hayallerinde olmazsa neyim hayalet mi, ruh mu, ceset mi. Vah benim garip sevdam yitirdin, tükendin, vazgeçildin umutlar, hayaller bitti çöktü demek ki temelin. Gayri, çıkıversin bir köşeden ölüm beni bilse, hayallerde bile yokum yaşam ne ki her şeye küsüm. Direnirdim eskiden inandıklarıma artık yokum bu kavgada haklı çıktı içimdeki ses benden bu kadar artık pes senin olsun sende kalmasını istediklerin hayallerinden silmişsin ne diyeyim. |
Öylece bakakaldım gözlerine..
Umut dolu, yalvaran gözlerimle Senden bir cevap bekliyordum Bu zamansız gidişinin.. beni terkedişinin Bir sebebi olmalıydı elbet.... Ben tüm gücünü toplayıp karşındayken Suçumun (!) cezasını çekmeye hazırken Sen tüm sorularımı yanıtsız bırakarak Sadece susuyordun... Ne olursa olsun ağlamamalıydım biliyorum Akan gözyaşlarım ne seni döndürmeye Ne de yaptıklarını silmeye yetmez Üstelik sanada söz vermiştim ya.. Bir daha hiç ağlamayacağım diye En çokta bu yüzden ağlamamalıydım işte.. Kahretsinki ben hala senin için yaşıyorum Sen istediğin için ağlayamıyor.. Ve yine sen istediğin için gülemiyorum İçim öylesine.. ölesiye seninle doluki Ben hergün bu sevginin bedelini ödüyorum Yıllarca süren bu kabustan uyanamıyorum Yeter artık! Sevgilim dön de yüzümü güldür.. Geceme güneş ol... Ayazıma ateş... Ben Seni Seviyorken |
MONA ROZA
Geyvenin gülleri ve beyaz yatak Kanadi kirik kus merhamet ister Ah, senin yüzünden kana batacak Mona Roza siyah güller, ak güller Ulur aya karsi kirli çakallar Ürkek ürkek bakar tavsanlar daga Mona Roza, bugün bende bir hal var Yagmur igri igri düser topraga Ulur aya karsi kirli çakallar Açma pencereni perdeleri çek Mona Roza seni görmemeliyim Bir bakisin ölmem için yetecek Anla Mona Roza, ben bir deliyim Acma pencereni perdeleri çek.. Zeytin agaçlari sögüt gölgesi Bende çikar günes aydinliga Bir nisan yüzügü, bir kapi sesi Seni hatirlatiyor her zaman bana Zeytin agaclari, sögüt gölgesi Zambaklar en issiz yerlerde açar Ve vardir her vahsi çiçekte gurur Bir mumun ardinda bekleyen rüzgar Isiksiz ruhumu sallar da durur Zambaklar en issiz yerlerde acar Ellerin ellerin ve parmaklarin Bir nar çiçegini eziyor gibi Ellerinden belli oluyor bir kadin Denizin dibinde geziyor gibi Ellerin ellerin ve parmaklarin Zaman ne de cabuk geciyor Mona Saat onikidir söndü lambalar Uyu da turnalar girsin rüyana Bakma tuhaf tuhaf göge bu kadar Zaman ne de çabuk geciyor Mona Aksamlari gelir incir kuslari Konar bahcenin incirlerine Kiminin rengi ak, kimisi sari Ahhh! beni vursalar bir kus yerine Aksamlari gelir incir kuslari Ki ben Mona Roza bulurum seni Incir kuslarinin bakislarinda Hayatla doldurur bu bos yelkeni O masum bakislar su kenarinda Ki ben Mona Roza bulurum seni Kirgin kirgin bakma yüzüme Roza Henuz dinlemedin benden türküler Benim askim sigmaz öyle her saza En güzel sarkiyi bir kursun söyler Kirgin kirgin bakma yüzüme Roza Artik inan bana muhacir kizi Dinle ve kabul et itirafimi Bir soguk, bir garip, bir mavi sizi Alev alev sardi her tarafimi Artik inan bana muhacir kizi Yagmurlardan sonra büyürmüs basak Meyvalar sabirla olgunlasirmis Birgün gözlerimin ta içine bak Anlarsin ölüler niçin yasarmis Yagmulardan sonra büyürmüs basak Altin bilezikler o kokulu ten Cevap versin bu kanli kus tüyüne Bir tüy ki can verir bir gülümsesen Bir tüy ki kapali gece güne Altin bilezikler o kokulu ten Mona Roza siyah güller, ak güller Geyve'nin gülleri ve beyaz yatak Kanadi kirik kus merhamet ister Aaahhh! senin yüzünden kana batacak! Mona Roza siyah güller, ak güller |
FİLM BİTTİ..
SEN GİDİYORDUN YENİ SEVDALARA, BEN KALIYORDUM SENİN SEVDANLA. HEP BÖYLE OLDU ZATEN BEN SEVDİM,SEN BİLDİN. OYUNDU OYNADIĞIN KURALINI SEN KOYDUN FİNALİNİ SEN YAPTIN.. ARKANA BİLE BAKMADIN,GEREK DUYMADIN. ALIŞMIŞTIN BÖYLE SAHNELERE, YABANCISI DEĞİLDİN. ROLLER AYNI,BAŞ ROL OYUNCUSU AYNI. SEN YENİ BİR ROL KAPTIN HAYATTAN BEN GERÇEĞE YOL ALDIM.... HAYAT BİR FİLMDİ SENİN İÇİN, BAŞ ROL OYUNCUSU ÖLMEZDİ HİÇ BİR ZAMAN. OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ OLUR. YAPILMASI GEREKEN YAPILIRDI ÖLDÜRÜLÜRDÜ BAŞ ROL YARDIMCISI... **ÖYLESİNE GİT Kİ GİTMEMİŞ GİBİ** Gelişin gibi sessiz olsun gidişin… haydi git: ardın sıra baktığıma, her biri canımdan bin parça söken kırmızımsı güller bıraktığıma aldırmadan… acımadan perişan hâlime ve kulak asmadan gitmesin diye sessizce yalvaran kalbime… Haydi git!.. Öylesine git ki gitmemiş gibi sıcaklığın tâzeliğini korusun hep kıyıda, köşede kaldığımda ısıtacak beni Hep taze buğusu yüreğimde sevginin hiçbir şey bitmemiş gibi Hep içimde kalsın izleri Gözlerinin buğulu eylülsü rengi… Haydi git!.. Her kapı çalınışında sevineyim sen çalmışçasına, mutlulukla dolayım, seni karşılamışçasına… hasretinle dolarak hiç ayrılmamışçasına… Haydi git!.. gözlerin arkada kalmadan, vedâ etmeden ağlayarak ve ağlatmadan.. dayanacağım her ne olursa olsun sensizliğe gökler, yerler olsun şahit!.. sabrım bitmeden haydi... aklım gitmeden haydi… yoksa sen olacaksın ölümümün sebebi dayanabilirsen öylece gitmeye haydi... öylesine git ki hiç gitmemiş gibi.. Verdiysen kesinkes gitmeye karar öyle bir iz bırak ki…bitmemiş gibi |
Istanbul!!! Istanbul!!
Deli etme insani, Sen neredesin, ben neredeyim. Rahat birak yakami Ben seni coktan unuttum Ne gece isiklarin kaldi aklimda, Ne de sabah mahmurlugun. Ben baska sabahlara uyaniyorum, Ruhsuz. Ben baska ruzgarlarla usuyorum, Gamsiz. Lodoslarinin dovdugu Rihtimlar yok burada. Bogaz vapurlarinin duduklerini ise Hic duymamislar. Simitciler “gevreeek” diye Bagirmamis hic. Kestaneci de yok, Kestaneci sobasi da O yuzden soguk burada Insanlarin yurekleri, elleri.. Istanbul!! Istanbul!!! Deli etme insani, Sen neredesin, ben neredeyim. Beni hatirlamasan da olur… Ben seni coktan unuttum Istanbul.. Ah bir de yuregim unutsa. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.