![]() |
Bir gün ufak, bir çocukla ninesi karşıdan karşıya beraber geçeceklermiş, nine 80, çocuk ise 5 yaşlarındaymış. Nine torununa:
-Oğlum karşıdan düt düt geliyor, çabuk geçelim, demiş. Bunun üzerine çocuk: -Yok nine, o düt düt değil, sekiz silindirli mercedes demiş |
bir serçe ev bulamayıp bir zürafaya sormuş afedersiniz ev bulamadım kafanızın üstüne ev yapabilirmiyim zürafada olur ama kirasını zamanında öderseniz
|
Çamurla Oynayan ÇocuĞun Yanina Gelen Polİs Ne YaptiĞini Sorar.
(Çocuk):polİs Yapiyorum Der. (polİs):nasil Yapiyosun. (Çocuk):Çamurdan Adam Yapiyorum,İÇİne Bok Koyuyorum,polİs Oluyor. Polİs ÇocuĞa Bİr Tokat Atar,kizarak UzaklaŞir.ertesİ GÜn Yİne Ayni Manzara. Polİs Sorar:ne Yapiyosun? Çocuk Jandarma Yapiyorum Der. (polİs):nasil Yapiyorsun Dİye Sorar. Çocuk Da Çamurdan Adam Yapiyorum Jandarma Oluyor Der. Polİs Sorar: İÇİne Bok Koymuyo Musun? Çocuk Hayir Der. Polİs Neden Dİye Sorar. Çocuk Da : ÇÜnkÜ İÇİne Bok Koyunca Polİs Oluyor Der. |
minik sakirin abisi askere gitmisti.
sakirde abime mektup yazayim diyerek,kalemi almis eline baslamis karalamaya.bunu gören amcasi: -Napiyorsun sakir?diye sormus. Sakirde: -Abime mektup yaziyorum,demis amcasida: -Iyi ama sen okuma yazma bilmiyorsunki,diyince. minik sakir: -Abimde bilmiyorki,demis |
Sanane,Banane,Terbiye adında 3 kardeş vardır.Bir gün Terbiye bulaşık yıkıyacaktır.Ama evde deterjan bitmiştir.Sanane ve Banane deterjan almak için bakkala giderler.Deterjanı aldıktan sonra bakkalcı Sanane`ye adını sorar.Kız da:
-Sanane,der. Sonra adam yani bakkalcı Banane ye adını sorar kız da: -Banane,der. Adam: -Sizin hiç terbiyeniz yok mu?der. Sanane ve Banane: -Terbiye evde,bulaşık yıkayacak.Biz de onun için deterjan alacaktık,der |
bir çocuk varmış onlara akşam misafir gelecekmiş ama daha akşamın olmasına çok varmış çocuk annesinden izin alıp dışarı çıkmış dışarı çıktığında çocuğa salak demişler çocuk içeri girip annesine sormuş anneciğim salak ne demek demiş annesi de masa yavrum demiş çocuk bir daha dışarı çıkmış bu seferde çocuğa manyak demişler çocuk bir daha içeri girip annesine sormuş anneciğim manyak ne demek annesi de sandalye yavrum demiş sonra çocuk bir daha dışarı çıkmış bu seferde çocuğa tahta kurusu demişler çocuk yine içeri girip annesine sormuş anneciğim tahta kurusu ne demek demiş anneside misafir yavrum demiş...sonra aradan üç saat geçmiş ve akşam olmuş misafirler gelmiş annesi çocuğa oğlum sen kapıyı aç ben masa ve sandalyeyi düzelteyim demiş...çocuk kapıyı açmış ve misafirlere >HOŞGELDİNİZ TAHTA KURULARI ANNEM SALAK VE MANYAKLARI HAZIRLIYOR SİZ İÇERİ BUYRUN BRKLEYİN> demiş
|
Hasan okula yeni başlamıştı. İlk gün akşam olup da eve dönünce,annesi merakla sordu:
-Ne yaptınız oğlum bugün okulda? Çocuk cevap verdi: -Bugün pek bir şey yapmadık galiba, çünkü yarın da çağırdılar. |
Üç tane çocuk markete girmişler.çoçuğun biri bakkala bir tane çikolata alabilir miyim, demiş.Adam dayamış merdiveni ve üst taraflardan bir çikolata indirmiş.Diğer çocuk ta bir çikolata istemiş.Adam oflaya puflaya merdiveni tekrar dayayıp bir çikolata daha indirmiş.Adam diğer çocuğa sende bir çikolata mı istiyorsun demiş.Çocuk hayır ben bir çikolata istemiyorum demiş.Adam bunun üzerine inmiş.Çocuğa sormuş peki sen ne istiyorsun?çocuk cevap vermiş-
Ben iki tane çikolata istiyorum. |
Küçük Çocuk Annesiyle alışverişe giderken yol kenarına direk diken işçilerin yanına gitmiş ve ne yaptıklarını sormuş.İşçilerden Cevabı aldıktan sonra çocuk annesine dönüp:
kaç anne kaaçç demiş |
DAha 1.sınıfa yeni başlayan Ali'ye öğretmeni bana 5 cümle yazıp getireceksin diye ödev vermiş. Ali eve geldiğinde babası gazete okuyormuş.Ali:
'Babacım bana bir cümle söylermisin?'demiş. Basası sinirli olduğu için: 'Git başımdan be'demiş.Ali be cümleyi hemen yazmış.Annesini yanına gittiğinde ise annesi yemek yapıyormuş ve Sana margarininin şarksısını söylüyormuş.Ali: 'Anneciğim bana bir cümle söylermisin'dediğinde annesi:'sana sana sana'demiş.Abisinin yanına gittiğinde abisi Tarzancılık oynuyormuş.Ali:'Abi bana bir cümle söylermisi'demiş.Abisi:'Tarzan' diye bağırmış.Ali bu cümlelerin hepsini yazmış. Ablasının yanına gittiğinde ise ablası telefonda sevgilisi ile konuşuyormuş.Ali:'abla ban bir cümle söylermisin dediğinde ablası:'gelemem canım işim var'demiş.Ali bu cümleyüde yazmış.Geriye bir cümle kalmış.Dedesi bahçede odun kırıyormuş.O anda dedesinin kafasına odun gelmiş.Dedesi:'Do re mi fa şişti kafa'derken Ali bu cümleyide yazmış.Ertesi gün Ali okula gitmiş. Öğretmeni ilk cümleyi söyle demiş.Ali:'Git başımdan be'demiş.Öğretmen:'Kime dedin onu'diye sormuş.Ali:'Sana sana sana'demiş. Öğretmen:'Sen kendini ne zannediyorsun dediğinde,Ali:'Tarzan'diye bağırmış.Öğretmen:' yürü bakalım müdüre gidiyoruz'demiş.Ali:'gelemem canım işim var'diye karşılık vermiş.Müdürün yanına geldiklerinde müdür Ali'nin kafasına vurmuş.ALi'de:'Do re mi fa şişti kafa'demiş. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.