![]() |
senden bu ilk ayrılışım
senden ayrılmam ayrılamam kararın beni yıktı SENDEN VAZGEÇEMEM |
kalp hırsızım nerdesin ellerini tutamıyorum.
hep dualarda senvarsın hangi sokagın hangi cadesinin kaldırımında yürüyorsun zaman unutturmayı başaramadı bizim sancagımızda hangi çocuk var seninle izledigim korku filminin tadını bulamıyorum.hani sen bendenhiç ayrılmayacaktıntın.sözün vardı aynı sokakda yıllar sonra koşacaktık seninle mideler sen sonra aynı olmadı. kalp hırzım.hep gülünü bekledim o sıcacık içten gülüşünü matematik te hesaplamayı hiç beceremem seneleri hesaplamak zor gelir ban |
elveda deyip hayatından çıkmayı
senin kadar kolay söyleyemedim..... arkama dönüp gitmeyi senin gibi beceremedim.... başka çarem kalmasada bu aşk için yaşadıklarıma saygımdan.... gözerine bakarak dinmeyen fırtına ardından fısıltıyla gelen en son sözüm olur ELVEDA..... |
bir tesadüf eseri bulmuştum seni
güvenmedim sadece oyundu benimki... kim ne derse desin inanmaz umursamazdım bir daha yürekten candan sevmeyecektim... ah ben yine yanlış yaptım seviyorum desem kendimi sevmiyorum desem boşuna.... güven olmayınca aşkta sevgide olmazmış derlerdide inanmazdım.... kendini üzme doğru kararlar al sevenin halınden sevenler anlar... sevme insan oğlu nankördür alır götürür seni biinmeyen uzaklara.... anladım ki birtanem ne senden bana yar nede benden sana eş olur |
Baskın
Yedik Daha İlk Karşılaşmamızda Sevginin Yıllardır Beklediğimiz Hep Beklediğimiz Beklenen Sevginin İlk Karşılaşmasında Bakışıyla Tüm Şarjörlerini Üzerimize Boşaltan Sevginin Katledildiği Faili Meçhul Sevgiler Dosyasına Fişlenen Bir Ömür Boyu Hiç Silinmeyen Boş Mermi Kovanlarına Arıların Petek Yaptığı İçine Sevgi Balı Kustukları İnsanların Kusmuklarıyla Kaplanmış Mermi Kovanları Oysa Biz Neler Hayal Etmiştik Sevginin İlk Karşılaşmasında |
Bakır
İletken Tellerle Parmaklarından Bağlı İnsanlar Geldiğinde Sisteme Karşı Verilir Yavaş Yavaş Sistemli Bir Şekilde Sisteme Uyum Elektriği Coslanmış Yüreklere Gürkan Kaya |
Emanet yaşıyorum bu dünyada
Bedenim, ruhum, kalbim hep senin Emanet yaşıyorum bu evde Seninken, seninleyken kalbim Ben başka kollarda başkası için nefes alıyorum Bedenim başkasına kiralık Bütün benliğimle sendeyken Başkalarını mutlu etmek için savaşıyorum Ruhum seni isterken Ben ruhumu insafsızca kandırıyorum sevmiyorum diye Birden kalbim ayaklanıyor İsyan çıkarıyor bedenimde Ve çığlık atar gibi sesleniyor bana ONSUZ OLMUYOR diye... |
Günbatımı
Gibidir Seninle Ayrılık Tıpkı Güneşin Göğe Vedasındaki Sonlanmayan Elveda Gibi Gürkan Kaya |
Hayatımızda
Oynadık Üç Maymunu İşimize Gelince Gördük Duyduk Konuştuk İşimize Gelmeyince Ne Gördük Ne Duyduk Ne Konuştuk Sustuk Kilit Vurduk Dudaklarımıza Harç Döktük Kulaklarımıza Kepenk Çektik Gözlerimize İşlendi Yüzlerce Faili Meçhul Cinayetler Çiğnendi Milyonlarca Masum İnsanının Hakkı Döküldü Galonlarca Cesur İnsanların Kanı Biz Ne Bir Şey Gördük Ne Bir Şey Duyduk Ne Bir Şey Konuştuk Sustuk Bir Ömür Boyu Satılmış Hayatlarımızda |
yanılmışım beni seviyosun sanmıştım
yanlış kişiymişsin benim için ama artık herşey için çok geç benden ayrıldın mutlumusun ben seni çok sevmiştim sen ie beni sevmemişsin yanılmışım beni bırakmas senmıştım benden ayrıldın ama ben seni çok seviyorum benden ayrılmana rağmen çok canımı yaktın |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:40 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.