![]() |
Yalnızlık çığlıklarımı duymuyor Musun?
Bu kentte yapayanlız haykıran Kızı görmüyor musun? Bir düşün neler yaptın bana! Seni severken sevgimle alay ettin Seni severken silmek ne kadar zor Bilir misin?Nankör.. Yıllarım seni sevmekle geçti Tertemiz bir kalp Tertemiz bir ruh misali Sen ne yaptın aldın alay ettin Çekip gittin!! Yalnızlık çığlıklarımı duyuyor Musun? Yıllar sonra gelsen? Seni seviyorum desen... Ne olcak ki seni.... İsmini kanla yazdım!! Kanla ismini bir kaleml |
Cesaretin yok?
Niye aşk istiyorum diyorsun? Boş konuşmaya mı? Geldin dünya ya Boş yaşamaya mı? Geldin Cesaretin yok Konuşuyorsun Senin yaptığın sadece Konuşmak Konuşmak Konuşmak Karşındayım neden sustun Atıp duruyordun Ne oldu? Söndün! Korktun mu!Yazık Ne oldu... Boşa zamanımı harcama! Boşa kafa şişirme... Cesaretin yok.... |
Bir yıl daha geçti sensiz?
Odamdaki sessizlik, Duvardaki hüzün, Penceremdeki yansıyan ışık! Evet hepsini yaşadım... Tek başıma eski hatıralarla kandırdım kendimi... Bir yıl daha geçti sensiz... Bir yılda biraz isyan biraz özlem!! İkisi karışınca ben bile Sözlerimi hatırlamıyorum.. Şuan hayalin ve resminle Günümü geçirirken Seni özlediğimi resmine Ve odama söyleye biliyorum... Bir yıl daha geçti sensiz Aslında mutluyum Neden dersen aşkın karşılığı olunca Boşuna geçmem |
Sayende kavga nedir öğrendim?
Gözlerimin yaşını da sen öğrettin Ne yazıktır ki?? Akan göz yaşlarım senin için Akıyor... Kalbim sıkışıyor ismini alınca.... Seni görence kaçıyorum köşe Bucak.. Pişman oluyorum..... Kavga ediyorum kendimle... Yüreğim dayanmam bu acıya Diyor.... Her gördüğünde onu.... Can çekişir gibi.... |
bir ikitirdim uğrunda döktüğüm yaşları al götür vicdansız ruhun
yıkansın her günüm hasretin zülmü ile başlar ahımı hakettin ciğerin yans bilseydim duyguya yer yok dininde el pençe durmazdım hain önünde kapkara yas tutum doğum günümde neşedoğuştan sevgiye aşka meyildimkimsenin lütfuna muhtaç değildim bi sana diz çöktüm sana eğildimcanım tak ettin ciğierin yansın mi yok ettin ciğerin yansının |
Yanlızlıkla boğuşmaktan Öyle hastaki yüreğim
Ölesiye yaralı Gözlerim dolu dolu Dökülen her parçaya ağlıyor Tüm vicudum yanıyor Seni arıyor seni soruyor gözlerim Ve öyle çok özlüyorum ki seni BU GECEDE AKLIMDA SEN YANIMDA YANLZLIĞIM BOYLU BOYUNCA YANIMDA |
Gidişinle beni o kadar kırdın ki!
Sana gitme diyemedim.. İçimdeki ayna paramparça oldu sen giderken? Neden? Neden........ Sende mi! Aynısın sende mi? Gidiyorsun... Gözlerimin yaşını içime akıttım İsmini anmadım Resimlerini yaktım... Gidişinle beni yaktın.. Her şey düzelir bilirim.. Unutmaksa unuturum Seni unutmak zor Alışılır... Gözlerini görmeden yaşarım bir Ömür boyu Anlamazsın bilirim Duymazsın bilirim Başka kollardasın kim bilir? Kırılan yüreğimi bile görmeden |
ACI KELIMESI ARTIK ACITMIYOR BENI
INAN YAKMIYOR ESKISI GIBI YIKMIYOR BEDENIMI SANA DOKUNAMIYORUM SANA BAKAMIYORUM SANA ULASAMIYORUM O YÜZDEN ADINI ACI KOYDUM HER AN HER SAAT HER DAKIKA HER SANIYE ALDIGIM NEFES GIBI BEN ACIYI YÜREGIMDE BEN ACIYI BEDENIMDE BEN ACIYI GÖZLERIMDE BEN ACIYI ICIMDE TASIYORUM ISTE O YÜZDEN ARTIK ACI CEKTIGIMI BILE HISSEDEMIYORUM gurbet_cicegi |
SEN VARSINYA YETER BANA
ACMASIN GÖNÜL GÜLLERIM ZAMAN ZAMAN KAYBOLUR DURGUNLASINCA ASIK OLDUGUM GAMZELERIN MEHTABI SÜZER SANA BIR KEZCIK GÜL DERIM ############################## GITSENDE SANA KAL DERIM GELMEMI ARZU EDERSEN HIC DÜSÜNMEM GEL BENI AL DERIM UZATSAN ELLERINI SAKIN BENI BIRAK DERIM SEN VARSINYA BEN DAHA NE ISTERIM ######################### HICRANLA BIR SES DUYSAM AH SU ISATNBUL DERIM OLSA BE BITRANEM SEN VARSINYA BEN DAHA NE ISTERIM gurbet_cicegi |
Geçenlerde beni sormuşsun Bensiz nasıl demişsin Sen bilmezmisin İnsan
nasıl nefessiz yaşayamassa İnsan ki nasıl hayatım dediğini kaybettiyse Seven nasıl sevdasından kopduysa Aşık nasılki aşkdan vaz geçtiyse Yüreği nasıl yanarsa insanın Ve kalbi artık durduysa NASIL YAŞARKİ İNSAN NASIL YAŞANIRSA İŞTE ÖYLEYİM SENSİZ İŞTE BÖYLEYİM |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.