![]() |
Düşünemiyorum SENsiz bu sokakları..
Düşünemiyorum boş kalan anıları.. Düşünemiyorum resimsiz çerçevemi.. Düşünemiyor kimse SENsiz Beni be GÜLÜM.. |
Sen ince arımdın veremdim sana aleme haramdım sana haremdim sana
aşkınla tutuşan keremdim sana aslıdan çooook ettin ciğerin yansın........ Düşsemde kalkarım tutma elimden,gururum merhamet unmaz zalimden,beddua çıkmazdı şair dilimden sabrımı tükettin ciğerin yansın..... Sineni kaplasın bu onmaz yara,hayatın boyunca gölgemi ara, değilmi sen benim yüzümü kara saçımı ak ettin ciğerin yansın........ |
hayal gibiydi sevişin
hayal gibiydi gidişim hayaldi yaşadığımız sen hayal gibiydin hayaldi elimi tutuşun hayaldi gözlerimin içine bakışın hayaldi buluştuğumuz yerler sen hayal gibiydin şimdi sen gittin hayal gibiydi gidişin hayaldi senin yalan aşkın sen hayal gibiydin |
her gidişin ayrı anlam yüklüyor..yapma Allah aşkınaya hep kal benimle
söz etme gidişlerden ya da silinsin isminde cismin de.oynama benimle dengemi bozuyorsun.aşkı yaşayacak yürek bırakmıyorsun insanda.böyle değildin sen ne oldu sana?bittiyse heyecanın bileyim bende.sni çok seviyorum diye başlayan ve ama ile devam eden cümleleri duymaktan bıktım.seviyorsan seviyorsundur aması olmaz bu işin.üstelik bir cümlede ama varsa bir önceki yargının hiçbir hükmü yoktur artık... "seni seviyorum ama b |
seni ilk görügümde deli oldum.
ama ne yazık kı boşa sen... sevmeyi . bilmezsin . ne yazık ne yazık. :( |
aylar oldu gönlüme düşeli
zaman ne kadarda cabuk geçmiş anlamadım ben sevdim,sen sevdin, ama sonra büyü bozuldu . aramıza güvensizlik girdi,yalan girdi. nasılda güzeldi herşey değilmi canım diye başlamıştık herşeye ferhat göçerin cennetiydi şakım sanki benim için yazılmıştı. bide şimdi bak canım demekten vaz geçtin seviyorum demekten vazgeçtin seni sana bırakıyorum bir dönersen cnm diyerek dön dinlediğin şarkı cennet olsun seni seviyorum de ve bana güveneceksen dön yoksa bırak bö |
Bu Gece Yildizlara Baktim
Senİ GÖrdÜm Bu Gece Kendİmİ Yanliz Hİssettİm Sen Olmayinca DÜŞÜncelerİm Senİn OlduĞunu SÖylÜyor Ama Sen Yalansin Yalanci Bİr DÜnyada YaŞayan Sahtekarsin |
Bilmemki Hangi Yol Sana Ulaşır
Hangi Rüzgarlar Kokun Dolaşır Her Gece Gözümde Gözlerin Işır Aymisin Güneşmisin Bende Bilemedim ALLAH'a Dilenen Dilekler Gibi Cennette Dolanan Melekler Gibi Sevda Dağındaki Çiçekler Gibi |
Bir günah isledim bin af diledim
Üstünde durmasan ne kaybederdin? Hemen her firsatta bir tokat gibi Yüzüme vurmasan ne kaybederdin? Neyin eksilirdi beni affetsen ? Ne vardi kalbimi tekrar fethetsen ! Ne olur birazda bizden bahsetsen Hep onu sormasan ne kaybederdin? Evli olmasakta keyfe kederdi Gönül nikahimiz bize yeterdi Seytana uyupta bu kadar derdi Basina sarmasan ne kaybederdin? Yakami tutmasan yargilar gibi Ahiret gününde sorgular gibi Her yerde hatami serg |
Ağlamak faydasız yüreğim
O gelmeyecek yansan da Her ağladığında silmeyecek göz yaşlarını Hiç sevmeyecek artık Unut yok bekleme! Sen Ona Aşık.. O Başka Aşklar İçinde.. Unut Yok Yüregim UNut Bekleme |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.