![]() |
26 Haziran Pazartesi Ve Prenses
Bu gün 26 Haziran Pazartesi. Öyle sıradan, Alelade bir gün, Sizin için. Bu gün 26 haziran Pazartesi. Sizi bilmem ----Ama, Benim için, Olağan üstü bir gün. Ufacık bir kentin, Güzeller güzeli, ----Kızı PRENSES'ime, kavuştum. |
beynimde fırtınlar kopuyor
içimde efil efil rüzgardan sonra başlayan puslu,sisli ve karanlık bir çise tıpkı yalnız başına dolaşan sokaklar gibiyim sensiz çaresiz, boş ve loş |
yar senden ayrılalı kaç zaman oldu kaç bahar geçti
kaç mevsim sensiz dolaştım senle gezdiğim yereri kaç asır oldu kaç yüzyıl seni bekledim dolaştım dolaştım gelmedin sen cennette ben ise cehennemin dibinde |
ruhunun derinliklerine bir tek ben inebiiyorum.
yinede bana güvenmiyorsun. tıpkı benim seni çok sevdiğim halde sana güvenmediği gibi...... |
sen yürürken dik duruyorsun
ben yürürken eğik duruyorum sen tek birisini seviyosun ben kız erkek ayırmadan herkesi umrunda olmasada seni seviyorum |
yapraklar dökülebilir
güller solabilir herkes unutula bilir ama sen asla |
Güneş ne zaman dünyaya küserse,
Gece ne zaman gündüz olmazsa, Dünyayı güneş değilde,ay aydınlatırsa, Belki o zaman unuturum seni. Yıldızlar birgün parıldamayı bırakırsa, Dün ne zaman,bugüne alınırsa, Kavuşalım diye ettiğim dualar kabul olmazsa, Belki o zaman unuturum seni. En sonunda kalbim atmayı bırakırsa, Dünyada birgün adalet sağlanırsa, Seni benim kadar seveni bulursan eğer, Belki o zaman unuturum seni. Gözyaşlarım bir başkası için akarsa, Ay doğupta bir daha batmazsa, Ç |
BeN ölüme giderken seni ne kadar
sevdiğimi duyacaksın ve sen Allah'a onu bana ver diye yalvarırken ben meleklere seni ne kadar sevdiğimi söyleyeceğim ölümsüz AŞKIM BENİM |
SENİ SEVİYORUM
sevmek; bakmak değil görmekse eğer, sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; s |
uyuyamıyorum sen uzakken
yokken burda buara ihtiyacım var sana fazla bişey istemem yanımda kal yeter canım ellerimi n'olur hiç bırakma hemen kızma bana anlarsın sen beni bana katlanırsın değil mi olmuyor olmuyor canım sen şimdi biraz beni anla |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.