![]() |
seni buldum bırakmam
seni sevdim ayrılmam seninle başladım bitirmem seni sevdiyimi sana söyleyemem çünkü ben seni o kadar sevdimki söylemeye yürek yetmez bizim aşkımız bitmez bu hayat böyle gitmez.... |
AŞki Aramak Çok Zordur
ŞÖyle Bİr BakiŞta Bulamazsin Kahretsİn DedİĞİn Bİr Anda AŞk Çikiverİr KarŞina Senİ Kurtarmaya GelmİŞtİr Lalelere Takilir GÖzlerİn Izdirapta Çektİrİr Nedenİ Çok Kolay Onun Adi AŞktir Daldan Dala Konar Aldatir Yalanda SÖyler Ama AŞk Yİne AŞktir Neden AŞka ÇoĞu KİŞİ GÜvenmez Bİlmem Ama Ilik Bİr Yaz YaĞmuru Gİbİdİr Bekletİr. Belkİ Buluruz Hep Arariz AŞki AŞk Bİr Kere YaŞanmali Islatmamali GÖzlerİ Neden Dİye Sordutmamali DeĞİŞtİrmemelİ Bİzİ AŞki Bekleyİn Bİr |
dünya tersine dönse wazgeçmem
gönlümdeki qüneş sönse wazqeçmem sensizlik inanki ölümden ßeTer canımdan qeçerim senden wazqeçmem!!!...senden wazqeçmem...!!! |
Yalan deqil sen! Sevd!q!m
Yalan deq!l hayatımı sana verd!q!m Sus konuşma ne olur q!d!yorum deme Yalvarırım ßen! q!derken öldürme. Senden kalanlar yeterm! Sence ßana Avunurmu ßu yürek sens!z geçecek Doqru ya, sen! Sens!z yaşamaya alışmıştı ßu gönül Had!! G!!t sewd!!g!mm… |
Biraz sustum sen adına sustum..Sustum...
İçimde bağırıp duran; bir nefesti sen kokan. Sen kokuşlu nefesleri alırken sustum... Verirken kan kustum! Canlı sevdalarım vardı benim..Hani bilirsin ya; Zehir tadında ve sen adında!. İçim zehir içerdi ellerinden. Ellerinde de hep matem neden?Sustum... Madem canı gitmişti sevdalarımın ve madem zehir yoktu adında.. Sesim soluğum çıkmasa ne çıkar? Kalbimden sevda, sızar gözümden kan.. Buzlar güneşi yakar!Sustum!.. Her susuşumda, her |
Yokluğuna dayanabilecek kadar cesur olmayı bende isterdim,
Bende isterdim bir yanım yokken düşmemeyi, Bende isterdim senin gibi yürekli olabilmeyi, Ama en çok da yine yanımda olmanı isterdim Neydi bizi birbirimizden ayıran bu tuzak? Neydi engel olamadığımız, çare bulamadığımız işkencenin adı? İşkenceyi, yokluğu, hasreti, özlemi, Hiçbir arada yaşadın mı sen de benim gibi..? Hiç yıldızlara bakıp da beni gördün mü? Ben gördüm seni Gülen yüzünü, biraz çatık kaşlarını, Bana canı |
bana her bakışın aşk bulaştırdı üzerime,
senin için umutlar büyüttüm çocuksu düşlerimde, sana gelirken yüreğimde umut vardı. şimdi bir demet hüzün bıraktın bende... ilk yıkılışım değil bu,ilk hayal kırıklığı,ilk kaybediş değil. mavi bir göğü olmadı hayallerimin, sen yüreğimi çaldın hırsız gözlerinle. bana kaldı hayat denilen intihar, bir demet hüzün bıraktın yüreğimde... oysa ben avuç avuç sevgi topladım yürüdüğün yollardan. görmedin sana titreyen |
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın.
Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir |
"İki kalp arasında en kısa yol:
Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni. |
sana güvendim
senin için herşeyi hatta herkesi, herkesi hiçe saydım sana sevdiğime geldim ama sen bana tek bir söz söyledin ''niye geldin'' bu muydu senin eşsiz aşkın buysa benim ölüm şarkım seni de almaya geldim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:55 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.