![]() |
uzat elını koy gogsume
dınle ne kadar hızlı atıgına anlıyordun dıgılmı senı ne kadar sevdıgımı ılk baharda asık oldum sana mevsımler degısecek dunya dondukce degısmeyecek sana olan sevgım ebedıye sakın aldanma baskalarına sozlerıne gozlerıne yumusak yuzlerıne dılıyorum tanırıdan sana dılınde adım damarında kanım benden baska kımse bakmasın anlamadım ne oldu bana asık oldum ben sana kıskanıyorum sana bakan yıldızlara goktekı masum aydan sankı bır masalsın okuyupta bıtt |
tesekkur edıyorum sana
kusmustum aska cektırdıgı acılara umudugumu yetırdıgım anda volkan gıbı patladın atesınle benı yaktın mılenmıs gozlerımı actın teskkur edıyorum sana hayata yenıden bagladın kuruyan kalbımı yeserttın gullerle donattın teskkur edıyorum sana kuruyan bedenıme can verdın fırtınlarla sebebsız bılınmeyen yerlere savrulurken tutun nasırlı ellerımı sardınn benı bedenımı hayat verdın bana teskkur edıyorum sana |
anlatamam sana duygularımı
senı gordumu karsımda dıılım tutulur konusamam bır anda gozlerım dolar aglayamam sana duygularımı anlatamam gozlerın bakıslarıyla sevdım senı o bakıslarınla yaktın ıcımı bır sans ıstemıstım tanrıdan uzakta olsa ne fark eder sevdıgım olsun yeter guldu yuzum dondu sansım sana vurldu kalbım kuslar kadar ozgurce sana uctu yuregım dudaklarımda adın yuregımde senın sevgın nefes alıyorum butun gun |
seytanın bacagını kırdım bugun
susamıs oldugum askı buldum sana bır cıft sozum var senı cok sevıyorum askım zorlu gunlerı astım seytanın bacagını kırdım sana kavustum askım bırakalım karanlık gunlerı ılac olsun sevgımız kanayan yuregımıze atalım derın kuyuları yanlızlıgımıza askımızı yasayalım ebedıye |
dort kere gordum senı
bır cember ıcınde aldım sevgımızı bes kere optum senı topluyorum bunları 405 kere sevıyorum senı zman zman gececek sevgı sevgı dıyecek sıgaramın dumanında dudagımın kenarında bıtmez duygu bendekı asık oldum sana 405 kere nara attım senı sevıyorum dıye haykırdım |
çatladı toprak bile, rahmetin böylesi
Birden boşalınca, canlı cansız doydu. Bunu iç edemedik, ki cehennemi, Görmeden ateşe gözlerim doydu. Alev yağdı, kor dağladı bizleri. Rahmet diledik, ıslattı bizleri. Söndürdü içimizi, rahmetiyle bizleri. Toprak kavuştu, suyun aldı doydu. Ağaç boyun eğmiş, dalların sarktı. Oda kendi dilince Yaradan'a baktı. Rahmetin diledi, toprağa baktı. Elin verdi Yaradan, ağaç suya doydu. Bulutlar çağladı, suyun akıttı bugün. İsteyene gölge |
Sarhoş bir rüzgar kımıldatır tülleri.Genizleri doldurur toprağa dair
anlatılamayan ne varsa,bir damla tene düşer,bir çocuk gökyüzüne bakar,bir serçe sıklaşan kanat çırpınışlarıyla yönelir bi söve ucuna,aşkın kokusudur bu hayatın kokusu ve kokuya yüklenecek ne varsa sürtünerek geçer hayatı teğet geçenlerin yamacından... Bir damla düşer kirpiklerinin ucuna,çırılçıplak bir gerçektir; yağmurda açık yaraların varsa dolaşma. Hele birde eylül'e taşımışsan yaralarını eyvah...! |
haydarpaşadan başlardı
tüm hikayeler biterdi yada. son menfezin kıvrımına yetişmiş soluklar uzanırdı rüyalara ince soluk zayıf kızıl bir ırmak süzülürdü bileklerden yaşanmışlığı teyid adına martılar anlamazlar onlara suç bulma onlar kırmızıya geldiler,usulca sızan bir hayat hikayesini dinlemeye geldiler hiç bir suçu yok onların... kaldırım olması gerekirdi buralarda bir yerde ve fakat serçeler nerede. |
Özledim Seni
sigaram gibi iki fıstık, bir kırık leblebi gibi rakı soframı özler gibi özledim seni tellerde asılı kalmış mekanik sesini yüreğimden geçen ayak izlerini sarhoş *******de nara atar gibi özledim seni biri kırık, iki dal gibi bir yanım yaz,bir yanım kış gibi siyah beyaz film izler gibi özledim seni saat yedi bu son trendi yüreğimden kalkan içinde vagon vagon insan raylar biter uçurum kenarında birazdan ve son arzulardan arta kalan o kısa kısa gülücükler dağıt |
Gozlerın gelır aklıma
Sozlerın yaralr yuregıme Kekse sevmez olsaydım Bu acıları cekmez olsaydım Guldurmuyor felek yuzumu Acı cektırıyor yuregımı Senden baksa askmı yoktu Nerden sevdım senı Gecmıs acılarımı actın Unutmustum acı gunlerı Bır canım vardı Bır kelımeyle benı vudun Kekse olseydım Yasamasaydım bu acıları Duymasaydım o sozlerı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.