![]() |
Çıkmaz
Çıkmaz düşünce önüme Dolanır duygularım kedere Mantığım kaçtıkça Keder biner tepeme İndirir inin içine İndirdikçe Hüzün yağar bedenime Ümit Fatma Uçar |
Çıkmaza
Çıkmaz nerede Ben orada mıyım Her şey çıkmazda Ben ortada mıyım Duygularım kelepçede Kendime ihanetin Hücresindeyim Çıkmazın yasası ben miyim Ümit Fatma Uçar |
Çırpındım
Yürüyorum sahilde Denizin kokusu çöreklendi üzerime Oturdum tepesine Sallandım epeyce içinde Süzüle süzüle indim İncilerim koptu içine Bir martı indi önüme Baktı baktı yüzüme Takıldım peşine Sekiyorurduk birlikte Çırpındı deniz Uçtu martı Yetişemedim hızına Çırpındım denizle birlikte Her şey duruldu Unutuldum kaldım pet şişe ile. Ümit Fatma Uçar |
Çiçeklerim
Sardunyam,lalem,cam güzelim Herbiri ayrı güzel daha niceleri Pembe açan kaktüs çiçeğim, Ne güzel bakardın bana. Begonyam.nergisim Sizi ne çok sevmişim. Menekşelerim ya siz Bana çocukluğumun yadigarları Diyar diyar kokanlarım Karanfillerim güzellerim Kokunuz hala üzerimde Renkleriniz yüreğimde Küpelim mahçup güzelim Bana hep gizemle bakardın. Nar çiçeğim Yüreğimi isyan çiçeği Sıcak ve güleç çiçeğim Sarmaşığım, deliliğine aşığım Coştukça coşardın Hep ışığa koşardın Karanlıklara küs çiçeğim Para çiçeğim bahtı kara çiçeğim Aza kanaat meleğim Hanım eli renklerin güzeli Hiç sitem etmezdin Karanlığın kör gözleri Kıskandı nazar eğledi sizleri. Ümit Fatma Uçar |
Çoban
İlete düşer padişah Telallar dolaşır dağ taş İyileşecek bulunursa Mesudun giydiği Terine bulaş fanila Bir çoban gezer seherde Esinle türkülerde Sırtında yaz Yüzünde dağlardan bahar Sevinir telallar Koşarlar avaz avaz Çoban döner şaşar, Çaprazdan kaçar Hey ak koyuna türkü çığıran Sarayımda yaşanırken matem Dağlara taşlara coşan Mesut musun dur az Mekanım yaylalar dağlar Eser coşar taşarım Mesut yaşarım Günümden gün kaçar Kim niye sorar İletten kurtulmaya Mesudun padişahıma Fanilasi farz Mesudum Tüm gördüğün benimdir Vadiler sular otlar çiçekler Koyunlar kuzular Eserim coşarım,severim Pek güzel yaşarım Kusura kalmayın Aradığınızdan mahrumum Eyvah Boşuna arşınladık dağ taş Bulduk bir mesut Onun da fanilası yokmuş Ümit Fatma Uçar |
Çocuklar- Bahar
Baharın çiçekleri çocuklar Giyinmişler renk renk Bir arada yeşil çayırlarda Coşarlar ırmaklarla Akar giderler çayırlara Çağıl,çağıl Yeşil papuç giyinmiş her çocuk Saçlarında gök kuşağı Güneş şevk vermiş Bahar can katmış Kelebekler çok özlemiş Ne kadar da yakışmış Çocuklar,bahar,çiçekler Özledim çocuklarla pikniği Ümit Fatma Uçar |
Çocuklar
Çocuklar doldu içime Cıvıl cıvıl bahçelerde Oyunlar içinde Uzandım okşamaya Gençler dikildi gözlerime Metropol sokaklarında Tuzaklar arasında Ağlıyorlardı Çağırdılar yetişemedim Kayboldular karanlığın ucunda Ümit Fatma Uçar |
Çocuklara
Gül döşeli desenlerim Bahar gözlü çimenlerim Sizi gözledikçe ışıldar gözlerim Yer,yer titreşir özlemlerim Her göründüğümde Neşeniz coşar şarkılarımda Unutmayın asla Öpücükler gönderin dünyaya Selam saldım kuşlara Onlar sizi getirir bana Ümit Fatma Uçar |
Çocuklara Sevgi
Sevgi Uzat minik ellerini Öpeyim bir kere Bak gözlerimin içine Sevgi görürsün içinde Sevgi Sabah gülümsersen, Annene,babana Bakarsan çiçeğe Güler sana Kuşlara bak pencereden Gülümse onlara Bu sevgidir işte Ümit Fatma Uçar |
Çocuklara Meyve
Elma Elma salanır gelir Elime dolanır gelir Ben seni yemezsem Ağzım sulanır Gözlerim sende kalır Kayısı Yeşilken zor görürsün Yapraklar saklar beni Olgunlaşınca sararırım Çok nefistir tadım Karpuz Yuvarlaktır şeklim Kocamandır büyüklerim Kırmızıdır içim Karadır çekirdeklerim Tadım baldır benim Muz Yeşildim sarardım Ağacın tepesinden alındım Karartmadan soy beni Lopur lopur ye beni Ümit Fatma Uçar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.