![]() |
Beni de Al Götür Kanatlarında
her sabah güneş senin olduğun yerden doğar İstanbul'a her bakışın bu şehirde yemyeşil rengarenk canlı renkte bir bahar açar bahçelerde esen rüzgarlarda yağan yağmurlarda sen kokarsın bu kentin her yerinde ben kuş gibisin desem de bir kanatlı ismi versem de sana devleşirsin bende gönlüm taşarcasına dolar seninle farklı bir renk verirsin yüreğime beni de al götür kanatlarında her gittiğin yere ömrün boyunca sakın beni kalbinden çıkarıp atma ırmaklara denizlere okyanuslara sensiz yüzemem boğulurum sonra bir gün olur da alıp gidersem başımı bil ki bir daha dönmem buralara eğer sana soran olursa benim yaşımı sevdiği sevildiği yıllar kadarmış de onlara 05.07.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Beni de Uyut Bu gece
ne olur o güzel yüreğinde beni de uyut bu gece ısıtırım seni ateş olurum içinde senin için bulut olurum gök yüzünde sevgi yağarım sana ömrün boyunca yeter ki sen de beni müebbete mahkum et kalbinde seninle olmak istiyorum her anında ne olur beni de al götür her gittiğin yere yanında inan sen hep benimlesin yıllar sonra olsa da seni bulduğumdan bu yana sakın bir daha beni bırakıp gitme bir günde bin defa ölüme mahkum etme 09.05.2005 Hüseyin Erdoğan |
Beni Deli Ediyor Sensizliğim
bu gece çok korktum düşlerimde gönül kapımı açık birakmıştım sessizce gelip de girersin diye üşümüş yüreğim sen gelmeyince bir titreme bir ürpertiyle doğruldum korkmaktan bayağı yorulmuşum bil ki yokluğunda ben zatürre olurum zaten bu sabah da havamda değilim isyan edip duruyorum boş diye ellerim sahildeki kayalıklar bile soruyor şimdi neden yalnızım hani nerede sevgilim? anladım ki dalgalar da küsmüşler bana beni yalnız görünce sen olmayınca yanımda beni deli ediyor adeta çıldırtıyor sensizliğim söyle neden benden öyle uzaklarda duruyorsun? inan ki yokluğundandır benim böyle keyifsizliğim böyle susup susup da beni neden kalbimden vuruyorsun? beni senden mahrum senden eksik bırakırsan eğer şair nefes bile alamaz olur inan ki tükenir gider benim baharı rengarenk yaşamamı istersen eğer ne olursun bir gece yarısı çıkıp geliver yanıma uzanıver şairim şairim haydi uyan ben sana geldim canım deyiver beni senli rüyalarımdan saçlarımı okşayarak uyandırıver 23.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Beni Gülümseyen Halimle Hatırla
sevgim bir ırmaktır bir pınardır akar durur yılın dört mevsimi yaz olsa da gönlüm yemyeşil bir bahardır açar durur rengarenk güzel kokulu çiçekler vardır kalbim bir tek senin için vurur her yanım muhteşem bir heyecandır en mutlu olduğum zamanım ise inan ki seni gördüğüm andır gözlerim ışıl ışıldır yüreğim bir başka atar titreyen hep sol yanımdır sana sevdam da sönmeyecek yangınımdır gecem bile seninle pırıl pırıldır bir gün olur da mecbur kalırsan gitmeye bana bunu önceden yavaş yavaş söyle gelirken haber vermedin amma vallahi dayanamam yokluğuna beni hasretinle başbaşa bırakmadan önce hiç olmazsa gidişine bari beni hazırla da ellerimi kollarımı tutunduğum tek dalımı kırma gidince de beni hep gülümseyen halimle hatırla 19.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Beni Hasretine Mahkum Edip de
dağlar bile göçer sevda karşısında pınarlar göz yaşı döker aşığın yasında en çok ihtiyaç duyulan vitaminler vardır şairin mısralarında sen teksin inan benim dünyamda o akşam üstü seninle dolaşırken resimlerini bir bir kazımıştım yüreğime ben seni ilk görüşümde sana sırılsıklam tutulurken sakın duyarsız kalma sıcacık engin sevgime beni hasretine mahkum edip de ne olur yaşarken mezara gömme 29.06.2005 Hüseyin Erdoğan |
Beni Hiç Özler misin?
hasretin düşlerimde bile beni yakıyor artık inan ki benim için sensiz her yer zifiri karanlık bilmem ki! sen şu anda nerdesin? nerelerdesin? acaba sen de beni hiç özler misin? uzatıyorum sana üşümüş ellerimi tutup ısıtır mısın? bir kez olsa da sımsıkıcasına sarılıp da bana hasretimsin der misin? kucaklayıp öper misin? 01.03.2005 Hüseyin Erdoğan |
Beni Kalbinden Eksiltme
bundan böyle her gün gündüz ve de gece hatta uyurken bile saçların ellerimde gözlerin gözlerimde seni sevmeliyim düşlerimde sen olmalısın ömrümce benim gülüşlerimde hayallerim renklenmeli seninle çiçekler açmalısın her yerimde bakışlarını hissetmeliyim her anımda yüreğimde bil ki sevgili serçem çıralı bir ateş gibisin bedenimde ne olursun şiirim beni hiç ihmal etme sık sık başını çevirip de bakıver benden yana sıcaklığın hissedilsin bizim buralarda da her sabah bir güneş gibi de doğuver benim dünyama ölünceye değin beni sakın üşütme beni bir gün dahi kalbinden eksiltme 02.11.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Beni Kıraç Topraklara Gömerler
bir sabah gün doğmadan çıkacağım yola sora sora sağa sola seni arayacağım her yerde gittin gideli buralardan beni düşürdün hasret denen derde arada bir arasan sorsan da beni teselli etmek yerine daha da kök salıyor derinlere eğer geçtiğin yollarda bırakmışsan kendine has kokunu ben seninkisini tanırım binlercesi arasından sanırım rüzgarlar estikçe takip ederim seni bir an önce sana kavuşmak için sana adarım gündüzümü gecemi üzülmem seni bulamasam da hiç olmazsa ölürüm bari uğrunda gelip geçenler görünce beni derler ki işte bu bizim sevda şairi aşkı için kendini feda etti alıp götürürler bu fakiri sevgimden yeşersin diye her yer beni kıraç topraklara gömerler öldüğümü duyunca sakın göz yaşı dökme bilirsin ben zarafeti çok önemserim bir akşam üzeri en şık kıyafetinle serin bir havada mezarıma geliver rengarenk açan çiçekler dikiver dönerken de'hoşça kal şairim'deyiver işte en güzel veda şeklin bu olur bana haydi seni görüyorum şu anda bana el sallasana 27.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Beni Nefessiz Bırakma Buralarda
gözlerim solgun yokluğunda yüreğim yorgun ayakta duramıyorum ben kendimde değilim gittiğinden bu yana bir bak bakayım sevdiğim söyle lütfen ben sende miyim? böyle sürüp gederse beni öldürecek hasretin seninle bin ömür de bile tek mevsim yaşanır bu ne kıştır ne yazdır ne de hazandır sen öylesine renkli o kadar muhteşem bir kadınsın ki mevsim seninle tek ve hep bahardır bil ki gecen bile gün olacak benimle dünyaya ışıl ışıl bakacaksın ömrünce sağlıklı besleneceksin sevgimle çık gel yoksa beni sevdanla yakacaksın sakın gönül bahçamdeki çiçekleri soldurma beni sensiz bırakıp da yüreğimi hüzünle doldurma ne olursun çekip gidip de öyle uzaklara beni nefessiz beni sensiz bırakma buralarda neden böyle uzaklardasın benden? sevginden başka ben ne istedim ki senden? madem ki zordasın gelemiyorsun yanıma hiç olmazsa her sabah uyanınca balkonuna çıkıp da benden yana gülüversen 19.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Beni Öpüver Yeter
buralarda yokluğun dert ortağım benim gece gündüz her anımda seninle dertleşirim uzatıp da tutamayınca o güzel ellerini sensizliğim deli eder hasretin yakıp kavurur beni eğer böyle giderse sevdiğim gözlerim açık ölürüm inan seninle İstanbul'da sahillerde el ele gezmedikçe sevgili canan inanıyorum bir gün benim de yüzüm gözüm gülecek amma bir tek sen yanıma geldiğin zaman sen de benim özlemimle yanıp da bir gece yarısı ben de olur da senin aklına düşersem oralarda sevgili şiirim sakın ha hiç ağlama göz yaşların aksın istemem asla aşkım ışığım uzaktan da olsa beni mutlu etmek istersen eğer sendeki fotoğraflarıma bakıp bakıp da her bakışında doya doya beni öpüver yeter 25.10.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:58 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.