![]() |
İlkgözağrımsın
Sende kaldım, durdu zaman.. Bir aşk büyütüyorum zamanın arta kalanlarından.. Sevdalandığımsın sen, düşe kalka ve korkak.. Bağlandığımsın sen, sessiz sessiz ağlayarak.. Durdu zaman, yanılmadığım hislerin eşlik ettiği bir dansla.. Sığdıramadığımsın sen, ne yüreğime ne gözlerime.. Taşıyorsun içimden, akıyorsun derinlere.. Sevmelere doyamadığımsın yalnızlığımda bile.. İkilemlerden çıkıp yakın, uzak yaşanmışlık yaratmaya çalıştığımsın.. Birazda güçlü yanımda oluşan bir sensin.. Dolunayın şahit olduğu *******de, fonda sezenle.. Eşlik et yazgıma hadi, sıcacık gülümsemenle.. Dağıt, sonra toplayalım aşkı birlikte.. Ve kal sevgili bir hayat, gitme.. Değer mi? Değer hüzne yakın olacaksan bile.. Değer yıllarımı anlamlı kıldığın yerde de.. Sevda sözlerimsin sen durdurduğum zaman içinde.. Tuttum ellerinden, bırakmam. İlkgözağrımsın sen.. Sadece kal benimle.. |
İnci Tanemsin Benim
Geceye vurgun Denize tutkun Yakamoza aşiyan Yıldızdan gün sayan Farkındalıktır aşk Gözlerimin içindekini anlayan Durgunluğumun adısın Akdeniz’in tuzu Çocukluğumun ortağı Geçmiş aşkların burukluğu Fesleğen kokusunun dağıttığı Düşüyorsun gözlerimden uyku arası Dalga sesini dinlediğim balkon Baktığım yer kare kare Dünden bugüne say çok zaman Yaşanmışlık yalnız adı Olmadığın zamanlardı da Hepsi sana hazırladı Eski dostlar etrafta Sohbet bitmiyor da Es’im ufukta sana Meltem döndürür an’a Değiştin sen dediler Değişimim aşktan Aşka eklediğim sensin ama Özlemleri susturdum bugün Duayı yıldıza sattım Ayağımı sıcak kumsala uzattım Denize çakıl taşları kaydırdım Sonra şöyle bir baktım ardıma Neler yüklemişim sırtıma Çocukluk aşkıyla üç beş sohbet yaptım Senin kadar sevmemişim anladım Üşüdüm ağustos sonu deniz şehrimde Sırtımda şalım Elimde sıcak çay bardağım Konuşmalar havada uçuşur Aklım yine de sana kaçar arada Sayarım dönüşe yakın günleri Eklerim şükranımı tanrıya sözümde Sevgilim gün gelir birlikte izleriz belki ayın şavkını Sırtımızda izi kalır kumların Elimizde aşk,sonsuz İnci tanemsin benim Midye kabukların yüreğim |
İstanbul Hoyrat Bu Gece
İstanbul hoyrat bu gece. Sert esiyor rüzgar, soğuk. Karanlığa bakıyorum penceremden, yağmurun sesini dinliyorum ve cama vuruşunu. Aklımda sen varsın. Gülümsemen ve mavi gözlerin. Birkaç saat önce duyduğum sesin dolanıyor sanki etrafımda. Keşke gelseydin diyorum yada erken arasaydım yakalar mıydım? Neyse, uzatmanın anlamı yok. Galiba tanrı istemeden yakın olunmuyor. Bugün uzaklık vardı aramızda farkındasındır. Uzaktı gözlerim, gözlerine değmemek için. Sana yazdıklarımdan sonra duygularını ifade etmeyişine içerledim galiba. Tepkisiz kalıyor olman şaşırttı. Cümleler kaçtı sanki bir araya gelince korkudan. Biliyorum aslında söylenecekler bunlar değil. Sonra düşündüm de, daha ne demeliyim ki. Bu varıp varılabilecek son durak gibi. Ötesi yok. Yani bende gidilecek yön kalmadı, gösterecek sensin bundan sonrasını. Aklında mıyım bilmem ki. Yüreğine yada zihnine düşüyor muyum olmadık vakitlerde? Aynı gökyüzünü seyrederken karanlıklarda, senin de yüreğin üşüyor mu bensizlikten? Üşüyorum canım ben ve sensiz tutunamıyorum hiçbir şeye. İyiyim aslında eskiye kıyasla. Kendime olan saygımdan, hayata daha bir sıkı tutunuyorum. Güçlü durmalıyım, yoksa ben olmuyorum. Yine de ne yaparsam yapayım, seni yok edemiyorum. Aynı şarkı dinlediğim. Okuduklarım hep bize dair şeyler ve sana yazdıklarımı tekrarlıyorum sürekli. Uyuyacağım birazdan, yarın yeni bir gün. Kafamı yastığıma koyduğumda önce sen geleceksin rüyalarıma. Bize edeceğim en güzel dualarımı, ama öncesinde sana. Sensizim ama uykularımda olacaksın benimle, rüyalarımda kal. Mutlu başlayacağım güne. Seni göreceğim her gün zaten mutludur ve lütuftur yüreğime. Canım; yine de içimin burukluğunu yok edemiyorum bir türlü. Olur olmadık yerde gözüm sulanıyor. Sesini duymayı istiyorum zamansız. Aklıma düşmeye gör, nasıl dayanılır yokluğuna sonra. Duyarsızlaşıyorsun bazen, meraksız tavrın karşısında kızdığım oluyor. Yine de tepki veremiyorum sana. Hayatımda kal istediğimden uzaklıkta huzur arıyorum. Bildiklerini tekrarlamaya niyetim yok. Yakın olmak uzak durmaktan geçiyor galiba. Dinginleştiğimiz vakit bıraktığımız yerde buluruz belki birbirimizi. Uyudun mu canım? Yağmurun hoyratlığı içini ürpertiyor mu senin de? İstanbul hırçın bir aşık gibi bu gece. Savuruyor kendini. Kafanı yastığına koyup kendinle kaldığında, sana yazdıklarımı bir düşün. Beni bir düşün ve şarkımızı dinle. Geçirilmiş ve paylaşılacak günlerimizi hatırla. Bak seni düşünüyorum ben de bu saatte. Fırtınalı gökyüzünde bir yıldız arıyorum dilek tutabileyim diye. Sana mutluluklar yaratabileyim diye şans istiyorum ilahi adaletten. Canım; iyi bak yüreğine, iyi bak o masmavi düşlerimize. Özlemlerimi biriktiriyorum sana bu gece de. Yarın yeni bir gün dedim ya, zihninde varımdır belki hala. Anladığın yerde beklerim seni, yeter ki gör nasıl sevdiğimi. Canım; şimdi uyu ve *******de kaybol. Yarında varım ben, ve sen. Biliyorum artık sen yoksan ne yoktur. Ve biliyorum artık, yüreğimde senden ötesi yokluktur.. |
İsyanım Var Sana
Ne yaptım ben sana yüreğimi açmaktan başka. Tanrıya şükredip kabul etmekten başka ne yaptım da gözümdeki yaşlarla bıraktın beni. Hani emek ve aşkla bir sevda yaratmaya çalışıyorduk biz. Hani hissedilenler karşılıklıydı. Değişmedi belki hiçbir şey biliyorum ama söyle nasıl davranmalıyım. Kırgınlığımı tolere edemiyorum. Aklından geçenleri ve niyetini bilsem de şimdi savunamıyorum seni yüreğime. Sessiz kalmaktan başka yapacak ne var. Her söz sana dair zihnimde ve biliyorsun sen kelime kelime. Seni sevmekten öte yol yok önümde. Şimdi heyecanımı yitirttin. Gücüm tükendi sanki sensizliğimde. Mücadeleye takatim yok. Özrün var mı kırgınlığıma. Hadi varsa azıcık sevdalı yüreğin ses ver doğum günüm hatırına. Değersizleştirmeye ve korkudan kaçmaya çalıştığın aşk bu sefer duramıyor karşında. Bu sefer çabam yok sana. Kalamıyorum, gidemiyorum da. Bilerek başladığım bu zor yolda, sevdam aynı sevda. Eğdim boynumu, yaşlarımı içime akıtıyorum. Şükür demiştim varlığına gözüm gözüne değdiği gün ...Üzülme Her şeye rağmen yine, iyi ki varsın diyorum. |
İşte Budur Mucize
’’İçimde bir yer ağrıyor Gözümden senler yaş halinde’’ Hangi zaman diliminden kalma bir dize kim bilir Yüreğimin kuytu köşelerinde gezinirken geçti elime Acıyan yerlerin zamanından kalma kurumuş bir kabuk Düştü düşecek iyileşmiş de sadece tenimi koruyor Sevdiğim; tanrının en özel kullarıyız biz günümüzde Varlığın varlığımla birleşince, işte budur mucize Tek sözüm seviyorum olur hayat sınadıkça deneyimle Nefesin şükür ki senin adınla soluyor aşkı Aşk bembeyaz bir elbise üstümde bekliyor zamanını Tamam dediğinde şehri İstanbul yıldızlar düşecek üstümüze Gülümserim gülüşünde, geceye selam olur sevda sözlerim Sözüme söz ekledin yılların biriktirdikleriyle Sustum; sevdalı halimle seni seyrediyorum |
İthaf
Yüreğimin sen tarafını yazdım satırlara… Bitmedi çoğu kez söylemek istediklerim, bazen de söyleyecek söz bilemedim… Hayatıma dokunan insanlardan öte, öyle bir yer edindin ki kendine yüreğimde, ben bile inanamadım… Sevmeyi öğrendim, koşulsuz ve çıkarsız bir aşkı yaratmayı denedim senle… Tanrı belki çocukluktan gelen bir düşü yarattı gözlerinde.. Bir masal belki her gece dinlediğim… Dilimden düşmeyen en güzel duasın uykulardan önce söylediğim… Canımsın… Sevdalı yanımsın… İlk gözağrımsın… Sevmeye doyamadığımsın… Yüreğimin sen tarafını yazdım satırlara… Okuduğun her cümlede, yaşanmışlıklar düşsün yüreğine… Zaman nasıl geçti bak, nasıl bitirdik mevsimleri … Ve yeniden nasıl başlıyoruz mevsimlere yıl dönümleriyle... Dileğim hep olduğu gibi aynı… Bilmem ki kader ne yazdı bize... Dilerim bir hayatı paylaşırız seninle… Varlığına ve yüreğine minnetle, Ben en güzel sözlerimi ithaf ettim gözlerine… |
İyiki Doğdun
Bilgin’e, iyi ki doğdun…. ………………………………………. Başımı yasladığım en sıcak omuzdur yüreğin İnandıklarımı anladığını bilirim Lütuftur tanrıdan varlığın ve desteğin Gülümsemeni gördükçe güler benim de gözlerim İstediklerinle dolu mucizevi bir hayat versin tanrı sana Nerde olursan ol ışığımsın, yeni yaşında da peşin sırdadır ayak izlerim |
İzdüşüm
Her vazgeçiş yeni bir izdüşüm içimde. Hangi gün yok ki bitti diyorum, olmuyor. Öteki dediğim hiçbir şey yakınlaşmıyor yüreğime. Bir sen varsın, bir de dünya. Sen; hep gördüğüm, göründüğüm ve hayat içinde. Dünya; nerde, nedir bilmediğim dışarıda bir yerde. Senden yarattığım bir soluk içimi dolduran bu aşk. Somutlaştıramadığım bir oyuncusun sen sahnemde. Yürümekten yorulduğum yolda bir molasın durduğum. Hadi devam et diyorum kaldığın yerden, etmiyor. Kontrol bende değil miydi? Gidemiyorum şimdi bu alışkanlık dolu duygulardan. Hesapsızca geçemiyorum derin bakışlarından. İçime düşen bu her neyse kemiriyor beni. Uykular yarım sensizse düşler. Gündüzler zaten hepten uzak. Son dediğim şey sana hep yeniden başlamak. İçimdeki sesleri nasıl susturmalı. İşte bu yüzden her vazgeçiş yeni bir izdüşüm senden. Her izdüşüm yeni bir sevda sözü yüreğimden. Ve her sözde öznemsin sen. |
Kaç Dostluk Saydım
Rana'ya ............................... Kaç dostluk saydım parmak hesabımı geçmedi Gün oldu tüm tanışıkları dost yaptım, sandılar ki yüreğim yerleri Paylaşımlara katılan her damla yaşta pekişti bazısıyla Bazısıyla da her göz yaşında geri gittim adımla Ben vardım vardı ondan kimisi Yoktum ısrarla hayatıma dahil olma çabalarını gördüm Tek telefonluk oldu yanımda olmaları bazen Bazen de perişan halime rağmen seyirci koltuğundan alamadım An oldu karıştırdım dostluk neydi, yada kimeydi dost söylemi Sustum, sessizliğime anlam yükleyen oldu Konuşmaktan yoruldum yine de anlatamadığım oldu Yıllarımı arkama alırken çocukluğumdan gelenleri eledim Eski bir tanışıklık vardı paylaşım daha toplasan üç beş ay olmadı Koskoca bir hayatı sığdırdım her güne başladığımda onunla Aşkları, yaraları, kavgaları anlattım kaçamak zamanlarda Dinledim, az da olsa dahil olmayı denedim onun da hayatına Arkadaştı başta adı yalnızca, belliydi paylaşılacaklar da Gün geldi geçti şimdi baktım da her duyguma dahil ettim dostlukla Tekrar başa döndüm saydım dostlukları parmak hesabımla İnsan eklemezmiş derler ilk gençlikten sonra dostluklarına Gördüm ki yalanmış artı bir yaptım seni parmak hesabımda Şimdi iyi ki varsın diyorum benimle aynı noktadan baktığın dünyada Kendim kadar sana da ekliyorum dilekler her gece uyku zamanında Çocuk ruhunu, aşk tutkunu ve cesurluğunu sakın bırakma En çok bunlarla güç verdin bana en zor anlarımda Tesadüf değilsin arkadaşım aynı yola yolcu çıktıksa Dualarım mutlu dünyanı yaratman adına Olabildiğimce yanındayım tüm zamanların en içten dostluğuyla Gözyaşıma dahil oldun, yüreğime su serptin ya bu gece Ben içimdeki en güzel dileği sana gönderdim kayan bir yıldızla |
Kadeh
Dolunay.. Boğaz.. Yakut.. Üçü bir araya gelir de sana kadeh kaldırmadan olur mu.. …her şeye rağmen; Varlığına.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:15 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.