![]() |
Senin için
Bir türkü tutturacağım dilime Sözleri olmayan, Bir yürek alacağım kendime Sevgisi olmayan, Bir buket tutacağım elimde Hiç açmayan, Bir gemi olacağım Yolcusu olmayan, Bir ateş olacağım Külü kalmayan, Senin inadına Bir sevda bulacağım İçinde sen olmayan, Bunların hepsini Senin inadına yapacağım Yüreği olmayan. |
Sensiz Bırakma
Bırakıp gidersen bir gün beni, Yaşatamam inan bu sensiz bedeni. Ne istersen iste al götür benden, Yalvarırım beni sensiz bırakma. Dolmalıyım her gün aşk çeşmesinden İçmeliyim tüm zehri senin elinden, Çekmeliyim çileyi senin derdinden, Yalvarırım beni sensiz bırakma. Al bak yüreğimi o senin artık, İnan ki bu beden seninle yanık, Tuttuğum dallar seninle kırık, Yalvarırım beni sensiz bırakma. Mevsimlerin hepsi benimle şimdi, Yaşıyorsun içimde bir bahar gibi. Hazan mevsimini bırakma bana Yalvarırım beni sensiz bırakma. |
Sensizlik
Bakır rengi akşamlar Neden seni bana hatırlatırlar. Gözlerimi açtığım sabahlar Neden seni benimle anarlar. *******in koyu karanlığında Neden bir sızı kaplar içimi. Seninle olan anılarımda Bırakılar mı sanırsın beni. Coşkuyla çarpan kalbim Neden acıların esiri olur. Köleliğim bitmez mi hiç Rüyalarım neden sensiz kalır. Rıhtımdaki yalnız gemiler gibi Neden duygularım yok olur. Çırpınsam da delicesine Neden kollarım hep boş kalır. |
Sessizce
Gözlerime sis düştü yine bu akşam, Usul usul öldüğümü hissediyorum, Rüyalarımı bile başkalarının gözüyle görüyor, Kendi çizdiğim yolda kadere isyan ediyorum. Hayatımı başka hayatın içinde yaşıyorum, Geçmişime esrarlı bir yolculuk yaparken, İçimde dizginleyemediğim duyguları Gönderemediğim mektuplarda saklıyorum. Seninle bir düşte karşılaşmıştık, Küçük bir dünya seçmiştik kendimize, Sığdıramazken bu dünyaya aşkımızı, Yine başka bir düşte ayrıldık sessizce. |
Sevda Düşlerde Sussun
Sevgiler dilsizdir Bakışlardaki kavuşmalarda, Sensizlik sessizlik olur Kıvranıyorken gecikmiş zamanlarda, Bir hasret rüzgarı Sarmalar düşlerimi, Sana bakmak Seni sevmek Avutur mu hayallerimi. Bir bilsen Köşedeki kırık sözlerimi, Bir bilsen Seni uzaktan sevmeyi, Gecemi sabaha açarım Dokunmadan tenine Direnirim ölümcül sevgilere, Bir sürgün gizlenir Suskun ve yenik Hüznüm yağarken Hasretim filizlenir. Yalnızlık değil Beni vuran akşamlarda, Yüreğim yangın yeri İçimde kopan fırtınalarda, Şimdi her şey saklı Günah gibi suskularda, Bırak sancılansın gökyüzü Bırak yağsın yıldızlar, Yağmurlar benim, maviler benim Alev kızılı gül yine benim Yüreğim ırmak, Yüreğim ateş Dokunma, yakarsın ellerini Gecede paylaştığım hıçkırık gibi Usul usul koynuma alırım özlemini. İsterdim ki Sonsuzluk olayım düşlerinde, İsterdim ki Bir umut olayım yüreğinde, Ölümsüz sevdaların Öyküsü olayım dilinde, Kimsesizliğim senin sokaklarında Gülüşüm senin dudaklarında Ve yüreğim avuçlarında, Yumsam gözlerimi Dalları tomurcuk bahara Bir soru sorsam sessizce sana İlk defa, belki son defa Sarılırmısın bana. |
Sevdam Sana Yalvarıyor Bu Gece
Yüreğim kanatlanmış sana göçüyor Ne mesafeler var gözümde ne de çaresizlikler Sevdalı bir bakışın esiriyim sanki Gözlerim gözlerine yalvarıyor bu gece. Dudaklarım öpülmemiş sevdamın yanında Bekliyor bir tutam ümidin çığlığında Düğümlenmiş gibi kuytu bir sokakta Dudaklarım dudaklarına yalvarıyor bu gece. Yüzümde kırık bir tebessüm ağlıyor Karanlığa bürünüyor unuttuğum her damla İçimde poyrazlar esiyor hazanlar eşliğinde Yüreğim yüreğine yalvarıyor bu gece. Kuşatırken yalnızlığımı sıcak düşlerim Ateş ateş yanarken deli yüreğim Senin elinden vurulurken bedenim İsyanım yangınlara yalvarıyor bu gece. Sen, gülüşünü sevip gözlerine yağdığım Sen, toprağında kalıp susuzluğunu aldığım Ve senin zulüm sokağında ağladığım Sevdam sana yalvarıyor bu gece. |
Sevdama Mektup
Git dersen gidemem güller bağından, Bir tek gülü bile koparamam ki, Dikeni batsa da can yüreğime, Kanayan yaramı gösteremem ki. Sevdiğim sendin dünya gözüyle, Sensiz bir sevda düşünemem ki, Dudaklarım sussa sevgi mührüyle, Dilimden adını düşüremem ki. Bahardın gönlümde, açan çiçeğim, Her mevsim seni özleyeceğim, Dizlerim dermansız kalsa da dertten, Çileli yollarda bekleyeceğim. Ben sen oldum, seni sende yaşadım, Seni bende ararken hiç bulamadım, Sabır deyip yaradana sığındım, İnan ki leyladan bin beter oldum. Aşkta acı olmazsa derler yavandır, Yürekten edilen hep bir duadır, Seninle yaşamak bana revadır, Sensizlik canıma yetti be sevda. |
Sevdamın Adı Ayrılık
Benim yüreğimden Bir parça koparıyor ihanetin, Yalanlar her soluk alışta Saplanıyor kurşunlar gibi bedenime, Mutsuzluğum aldanışlarda kök salıyor. Umutlarım puslu karanlıklarda Bir kurtuluş ışığı arıyor, Boğuluyorum dipsiz girdaplarda... Öfkeli nefretimi Üzerime yapışmış gibi atamıyorum, Ruhum ayrılığın acısıyla titriyor, Kendimi arıyorum karanlık dünyada Kayboluyorum avuçlarımdaki kör ışıkta. Acının baharını yaşıyorum şimdi, Sevda türkülerinin söylendiği her gecede Efkar şafak vakti gibi çöküyor yüreğime... Gözlerimin derinliğine Hasretin sızıyor buram buram, Bakmayın gönlümün delilendiğine Hala kırılmış aşkımı yazıyor sevdam. Dökülüp gidiyor hüzünlerim akşamın içinden, Köpük köpük taşıyor gönlüm Dönüşü olmayan sevgimden, Başka bir adı varmı isyanımın. Yüreğimdeki ateşin kıvılcımıyla Çöl yangınında hala yüreğim... Biliyorum Dönüşü yoktur zamanın, Vakti yoktur ayrılığın, Hüzünlerde saklıdır ondaki zulüm, Alnımızdaki kaderdir, Boyun eğmektir umutsuzca, Tebessümün dudaklarda donması, Yıldızların gözyaşlarına kavuşmasıdır, Yürekten dökülen yanık bir türküdür, Nasırlaşmış eldir, Bitimsiz bir elemdir, Gönüldeki sönmeyen yangındır, “Sevdamın Adı Ayrılıktır”... |
Sevdamın Rengi
Bir gün, bulamazsan düşlerinde beni Üzülme Say ki bir yıldız olmuşuz göklerde Bir yakamoz denizlerde Belki bir rüzgarız sevdaların üstünde Yada bir türkünün ezgilerinde Nefes nefese özlem olmuşuz.. Bir gün, üşürsen soluğumun ateşinde Bil ki Yangınız çöllerin üstünde Umutlarımız büyümüş kum tanelerinde Güneşin kızıllığı bedenimizde Yada beraber ölümü yaşarız Bir damla suyun hasretinde.. Bir gün, uzanamazsan ellerime Sanma Senden uzakta başka bir yerde Öksüz yarınların teninde Belki ürkek karanlığın içinde Kimbilir, belki arıyor ellerini Küskün şafakların derinliğinde Bir gün, üşürsem karlı dağın ayazında Sokul yanıma Isıt yüreğimi çıplak ay ışığında Okşa hasretle seni sevdiğim geceyi Taç yap saçlarıma özlediğim güneşi Sar beni akşamın gözlerine Çiz sevdamı gökkuşağının rengine.. Bir gün, toprak düşerse üstüme Yanma Yıldızları sarmala sevdanın bohçasına Bırak bir damla yaşla başucuma Ağlama dağımın yamaçlarına Daima düşlerine ortak et beni Süzül çöllerdeki güllere Yeşert benim için solan sevgini Anlarsın belki seni ne kadar sevdiğimi.. |
Sevdayı Fısıldıyor Gece
Ninni söylüyor görkemli gökyüzünün yıldızları.. Tek gayeleri avutmak Sanık sandalyesine çıkmış Sabıkalı sevdaları… Yalancı bir rüzgar dolaşıyor Kaçamak vedaların saçlarında Isyan ediyor aşk, Ayrılık soyunuyor Zafer çığlıkları atan Yenilgilerin dokunuşlarında… Hafiften bir yağmur yağıyor Özlemlerim geliyor aklıma, Yağmurlar gözyaşlarıma Gözyaşlarım yüreğime sarılıyor yavaşça.. Rüzgar eteklerimde uçuşmuyor Bulutlar aşkı aramıyor mavilerde Sarmıyor sevdamı masum güneş salınırken gölün sularında... Dalından kopan gün batımları bulanır ayın ilk ışıklarına deli divane gibi Gece düşer avuçlarıma… Garip bir susku var havada Kendimden kaçamıyorum, Hükmedemiyorum yüreğimle parmaklarıma, Sanki nefes almayı unutuyorum bir an Yudumluyorum özlemi güneşin sarı saçlarında Yankısında boğuluyorum sessiz ve ıssız hayallerimin, sarılıyorum zamanın bakışlarına yıldızlar dokunuyor yastığıma gizemli bir yastır sessizliğim isimsiz damlaların sıcaklığında.... Gökyüzüne yazılıyor düşlerim kırık uçlu kalemle, Göç ediyor şehir ayaklarımın altından Gözyaşlarım gülüşlerime saklanıyor usulca Bir mutluluk senfonisi düşüyor ayaklarımın altına Soyunuyor ten mavi bir masalın koynunda Kırmızıya boyanıyor sabahlar Bakir güneşin ilk ışıklarıyla, Dudaklarına dokunuyor elleri Göz göze geliyor iki kelime Fısıldıyor akşamın kızıl mavisine Seni seviyorum……………… |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:42 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.