![]() |
Ümit
Belki de kendimi kandırmaya İhtiyacım var. içinde ümit olan her şeyi seviyorum İkimize şarkılardan fal tutuyorum Bir ümit sana diger ümit bana Açık ca kendimi kandırmaya çalışıyorum Şarkılara bel bagladım son günler de İki mısralık ümitli şiirler de cebimde Karar ver yar Ne olacak sonumuz seninle Her zaman aşkımız başka ümitler de Başka başka fallara mı gebe |
Var Bu Şiirin Adı
Bu ülkede sende daha fazla kürdüm Senden daha fazla inguşum çerkezim Senden daha fazla milliyetçiyim ama Senden fazla üzemem üzülürüm Senden daha fazla seriyim Ama senden fazla serseyim Hepsini yuttum Seni bile unuttum Hatta yetinmedim kendimi bile Bülbülün derdi güle Sağol ellerin gözlerin bakışın Her şeyin değer bir ömüre Sen bunları bile bile Hala mücadele veriyorsam nafile O zaman sana benim bir tek lafım var Güle güle |
Vasiyet
Demem Sana gülüm Bir odada yalnız Ölüyorum Teşhiş koymaya çalışıyor Hekimler Gidici diyor en yaşlı hoca Sırıtarak tastikliyor genç asistanı da Ben ölüyorum Teşhisimde Örnek olsun vasiyetim “bir kalpsizi seviyorum” |
XxX
Anlat bana usta Sen bilirsin Aynı zamanda doğan Kaderimle saçım neden aynı kalmadı Kaderim hala siyah ta Saçımda siyah kalmadı Tezat gibi geliyor bana Kaderin beyaz olması lazım Saçın değil Altı üstü kıl Ama kaderini değiştiremiyor kul Hadi saça çözüm varda Kaderin hep başına bela Anlat bana usta Sen bilirsin Çok gülmek ilaç gibi Der doktorlar Sonrada çok gülene İlaç veriyor aynı adamlar Kişi kendini kandırıyor bazen Yüzü gülse de bahtı Hep sahibine küskün Anlat bana usta Sen bilirsin Kaderine yazgısına Ne kadar karşı çıkabilir insan Önceden silinmez kalemle yazılmışsa |
Yabancı
Dünyaya yabancıyım tüm benden Önceki yabancılar gibi Bütün acılara dayanıklıyım gayrı Benden önceki çekilen acılar gibi Bir ay ışıgına vurulmuşum Kendi içimde misafir olmuşum Damarımdaki kan degil Ben artık sen olmuşum Ben nerdeyim kimleyim derken Birden karşıma çıktın sen Önce kendin sonra sendin benden sonrakilere de fırsat verdin benmi benim derdim sendin***** |
Yagmur
Günleri unuttum artık aylar gibi Sanırım mart ya da nisan Adını da unuttum be tadın gibi Sevince unutuyor insan Geçmişten kalan birkaç şey var aklımda Su gibi gözyaşı gibi Tadı kalmış dilimde Yağmurla suyun farklı tadı gibi Onların ayrımını yapıyorum Bu su bu yağmur Hep dersin ya Bir yağmur masalı sun bana Her yağmur yağışında ben ağlıyorum Ve her yağmur yağdığında Seni daha çok seviyorum..... |
Yalnızlık.
En ağır işçisi idim aşkın Ne kalpler ne gözler Saçlar yaptım kaşlar yaptım Ama hep yaptım Birine göre hafif digerine göre Dayanılmazdım. Agır oldum zaman zaman Külçe gibi Sevdalı oldum bir ara Mecnun gibi Sevdama kavuşmak üzereyken Agır bir darbe aldım Gönül kalemden Dedim her seferinde Ben yaparım yeniden Yaptım Yıkıldı yaptım Onarım işinide hiç Bırakmadık. Bu yıl emekli oldum İkramiyemi aldım Koca bir Yalnızlık. |
Yaradan;
Mekan hasta hane Konum yoğun bakım Allah tan yoğun bakıyorlar Her gelen bir göz atıyor Selamlar, Kimsin Azrail: İyide madem canımı alacaktın Ne diye gezdirin beni il il Yok sohbete geldim. Ne oldu sana biliyor musun Hayır anımsamıyorum Birini sevdin Oda seni Olabilir Dünyanın kanunu gibi Sanki şartmış gibi Sonuca gel dedim Keşke demez olsaydım Dedi biri dua ediyor senin için Dedim sever beni Yanılıyorsun dedi. Her şeyi unut ama Unutma ANNEN’i Dua eden o O yüzden bir süre daha dünyadasın Gözümden yaş aktı İlk defa utandım Anam dururken Medet umdum yardan Ben alırım canımı şimdi Almasa da YARADAN |
Yine akşam yine yüzün(hüzün)
Yine akşam yine hüzün, Akşam yeni bela eski Hangisine inanırsın belaya mı akşama mı? Yine yoksun yine karşımda yüzün Bir bilsem akşamı mı seni mi Hangisini beklesem hüznünü mü yüzünü mü Aaaaahhhhhhhhhh bir bilebilsem Yeni akşam eski hüzün bir kez sevebilsem Hanginiz önceliklisiniz akşam mı? İkinizde beraber gelirsiniz bilirim Akşam seni sen beni bana şikayet edersiniz Yine akşam yine yüzün beni iyi bilirisiniz Yüzün de akşam da bir kez gelmeyin Ne akşam ne yüzün sektirmeyin Zamanında gelirsiniz iyi bilirim Yine akşam yine yüzün hoş geldiniz. |
Yoklugunda
Acı nerde gökte yerde ateştemi içinde mi Yokluk nerede denizde ekmekte sende mi Yaşadınmı sanıyorsun seninle iken Yaşlandınmı sanıyorsun sensizken Kayboldummu sanıyorsun kimsesizken Kim oldugunu sanıyorsun bensizken |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.